Eventium järjestää nyt koulutuksen:

Iloa ja läsnäoloa etäkokouksiin (1 h)

Miten psykologinen turvallisuus, leikillisyys ja läheisyys tuodaan virtuaalitapaamisiin!

Valmennuksen tavoitteena on tarjota toiminnallisia, osallistavia ja inspiroivia harjoitteita virtuaalisiin palavereihin, webinaareihin ja koulutuksiin. Osallistuja saa myös vinkkejä psykologisen turvallisuuden, luovuuden ja leikillisyyden lisäämiseen etäkohtaamisissa. Lisäksi tarjolla on oppia niin oman kehonkielen käyttöön, olitpa sitten fasilitoijan roolissa tai osallistujana.

Kenelle:

Valmennus on kohdennettu kaikille, jotka haluavat virkistää etäkohtaamisiaan, olitpa sitten ryhmän vetäjä, koolle kutsuja tai jäsen!

Hyödyt:

Valmennus tarjoaa konkreettisia työkaluja, toimintamalleja ja harjoitteita leikillisyyden, ilon, läsnäolon ja psykologisen turvallisuuden lisäämiseksi etäkohtaamisiin. Intiimiys, luottamus ja hauskuus ovat mahdollisia myös etänä.

Kouluttaja: 

Koulutuspäivän valmentajana toimii vuorovaikutusmuotoilija ja -valmentaja Simo Routarinne, Creative director Proimpro.fi.

Simo on kansainvälisesti arvostettu rakentavan vuorovaikutuksen asiantuntija, viisas ja hauska luennoitsija, fasilitoija, moderaattori sekä kouluttaja.

Yli 20 vuoden kokemuksellaan ja kannustavalla työotteellaan hän saa lyhyessäkin ajassa ihmiset ja organisaatiot muuttamaan toimintatapojaan sujuvimmiksi edistäen sekä työhyvinvointia että tuloksellisuutta.

 

 

”Stressaa vähemmän, saavuta enemmän – yhdessä!”

 


Vuorovaikutteinen etävalmennus!

Tämä koulutus toteutetaan Zoomilla, joka toimii etävalmennuksena mukavasti. Pidämme taukoja riittävästi ja mukana on myös harjoituksia. Voit kysyä ja kommentoida päivän aikana.

Saat lisätietoa Osallistumisohjeessa, joka lähetetään sinulle sähköpostitse viikkoa ennen koulutusta.

Ohjelma

12.45 Ilmoittautuminen ja yhteyksien tarkistus

13:00 Avaus ja orientaatio
  • Ohjelman esittely
  • Tutustuminen, odotukset ja toiveet
13:15 Ryhmäyttäminen ja psykologinen turvallisuus
  • Tutustumisharjoitteita
  • Iloinen mokaaminen
  • Leikillisyys
  • Vuorottelutekniikat ja -pelit
  • Kehon kielen tietoinen käyttö
  • Joo, ja… virtuaalisesti

13:45 Reflektio ja purku

14:00 Afterparty – jatkot
  • Halukkaat voivat jäädä vapaamuotoisesti keskustelemaan ja verkostoitumaan

Ajankohta: 21.10.2020 klo 13.00 – 14.00

Osallistumismaksu etänä: 197 euroa / hlö (+ alv 24%). Valmennukseen sisältyy sähköinen koulutusmateriaali.

Ryhmäetuhinnat: samasta organisaatiosta kaksi tai useampi osallistujaa: 177 euroa / hlö (+ alv 24%)

Early bird -etu! Ilmoittaudu 06.10.2020 mennessä saat vapaavalintaisen webinaaritallenteen (arvo 97 euroa).  WebAkatemian lahjalinkki toimitetaan sähköpostiisi koulutuksen jälkeen.


Peruutusehdot:

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50% koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.

 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.