fbpx
Infor vaikuttava esiintyminen (1 pv)
Infor järjestää nyt koulutuksen:

Infor vaikuttava esiintyminen (1 pv)

EUR

16.06.2023, Töölönlahden koulutuskampus, Helsinki Mannerheimintie 15, Helsinki 19 huhtikuun, 2023 Sampo Korppoo

Viestintä , Viestintä ja vuorovaikutus

Palaute aikaisemmista koulutuksista:

 • "Erittäin kannustava ja hauska kouluttaja joka antoi suoraa palautetta rakentavalla tavalla."

 • "Kiitokset myönteisestä lähestymistavasta!"

 • "Kouluttaja loi rennon ilmapiirin ja piti osallistujat aktiivisina."

 • "Erittäin hyvä energia - erittäin positiivinen ihminen ja otti hyvin kaikki huomioon!"

 • "Koulutus tuntui miellyttävältä ja positiiviselta. Päivän jälkeen ei ollut puutunut ja väsynyt olo, sanoisin, että olo oli jopa virkistynyt. Pidin tyylistä!"

 • "Parasta opetusta on tietenkin hyvä malli ja me näimme todella minkälaista hyvä ja vaikuttava esiintyminen on (kouluttajan toimesta). Kiitos, oli todella hauskaa!"

 • "Sinun tapasi työstää asioita oli erinomainen. Olet jämäkkä mutta erittäin lämminhenkinen ja kannustava, ja arvostan suoraa puhettasi sekä rakentavassa että kannustavassa palautteessa :)"

 • "Ihana kannustava ilmapiiri. Erityisen hyvä oli tapa jolla annoit rakentavaa kritiikkiä. Oli hyvä kuulla runsaasti sekä positiivista että rakentavaa kritiikkiä. Kuvaamisen avulla itsekin tehokkaasti näki, mikä omassa esiintymisessä mättää. Erilliset palautelaput olivat hyödylliset, niiden myötä osaa ehkä strukturoidummin hahmottamaan, mistä kaikesta hyvä esiintyminen oikein koostuu. Erinomainen ja innostava kouluttaja, Päiville kiitos sydämeni pohjasta! Hyvällä asenteella ja asiantuntemuksella vedetty koulutus. Osallistettiin sopivasti kuulijoita." "Hyvällä asenteella ja asiantuntemuksella vedetty koulutus. Osallistettiin sopivasti kuulijoita."

  Esiintymisvalmennuksessamme opit uutta ja vahvistat nykyisiä taitojasi vaikuttavan esiintymisen rakentamiseen. Löydät omat vahvuutesi ja opit tunnistamaan voimavarasi esiintymistilanteissa.


  Infor vaikuttava esiintyminen
  Vaikuttaminen on yhä enemmän työelämän keskiössä, oli roolimme mikä tahansa. Moni kamppailee arjen eri tilanteissa, miten saada viesti perille? Miten voi vaikuttaa tehokkaasti? Kuinka olla vakuuttava ja vaikuttava esiintyjä? Esiinnymme sitten livenä, etänä tai hybridinä, pienelle tai isommalle, tutulle tai uudelle yleisölle – vaikuttavuuden lisääminen ja esiintymisvarmuuden vahvistaminen auttaa viestimään vaikuttavammin.


  Kenelle?
  Valmennus sopii sinulle, joka haluat kehittyä vaikuttavaksi esiintyjäksi. Löydät valmennuksesta omat vahvuutesi ja tunnista voimavarasi esiintymistilanteissa. Pääset päivittämään uusimmat käytänteet ja saat uusia ideoita ja oivalluksia esiintymisestäsi. Saat myös esiintymisestäsi palautetta ja kehityt vaikuttavana esiintyjänä huomioiden niin puheen rakenteen kuin sanattoman viestinnänkin.

  Työtehtäväsi voi olla esimerkiksi:
  – tiiminvetäjä tai esihenkilö
  – asiantuntija
  – projektipäällikkö
  – johtaja
  – sisällöntuottaja tai muu viestinnän tekijä


  Hyödyt ja tavoitteet
  – päivität esiintymistaitosi uudelle tasolle
  – syvennät osaamistasi vaikuttavasta esiintymisestä
  – opit rakentamaan vaikuttavan esityksen
  – saat mahdollisuuden vahvistaa esiintymistaitojasi harjoitusten, rakentavan palautteen ja käytännönläheisen teorian siivittämänä


  Kouluttaja 
  Päivi Yli-Kokko
   on viestintämaisteri ja vuorovaikutusvalmentaja. Päivi on valmentanut ja sparrannut tuhansia ryhmiä ja yksilöitä niin yrityksissä kuin julkisyhteisöissä ja järjestöissä. Hänellä on laaja kokemus vuorovaikutustaitojen kehittämisestä johtamisessa, työyhteisöissä, tiimeissä ja yksilöiden kanssa. Päivin ydintehtävänä on auttaa viestimään vaikuttavammin olipa tehtävänä asiantuntijatyö, myynti, hankinta, asiakaspalvelu tai tuotannon johtaminen.


  Infor vaikuttava esiintyminen -valmennuksen sisällöt
  – vaikuttavan esiintymisen osatekijät
  – vaikuttamisen periaatteet
  – järki ja tunteet? miten esiintyjänä vaikutat tunteisiin? miten vaikutat kohderyhmäsi rationaaliseen (fakta/logiikka) puoleen?
  – vaikuttavan puheenvuoron rakennemalleja
  – herättävä aloitus ja napakka lopetus
  – vaikuttava sanaton viestintä


  Koulutuspaikka:
  Töölönlahden koulutuskampus, Mannerheimintie 15, Helsinki.

  Ajankohta:
  16.6.2023, klo 09.00 – 16.00. Aamupalaa on tarjolla klo 8.30 alkaen.

  Hinta:
  Koulutuksen hinta on 790 euroa (+ alv. 24 %). Hinta sisältää valmennuksen, materiaalit sekä lounaan ja taukotarjoilut Helsingin lähipäivässä.

  Kysy ryhmähintaa useammalle osallistujalle samasta organisaatiosta!

  Ilmoittautumisen peruutusehdot
  Alle 14 päivää ennen koulutusta tehdyistä perumisista perimme osallistumismaksusta 50 %. Alle 7 päivää ennen koulutusta tehdyistä perumisista perimme osallistumismaksun täysimääräisenä. Mikäli et saavu koulutukseen, veloitamme koko osallistumismaksun ja mahdolliset jo tilatut testit.

  Kouluttajan muut kurssit

  Samankaltaisia kursseja