Infor järjestää nyt koulutuksen:

Infor vaikuttava esiintyminen (1 pv)

Esiintymisvalmennuksessamme opit uutta ja vahvistat nykyisiä taitojasi vaikuttavan esiintymisen rakentamiseen. Löydät omat vahvuutesi ja opit tunnistamaan voimavarasi esiintymistilanteissa.


Infor vaikuttava esiintyminen
Vaikuttaminen on yhä enemmän työelämän keskiössä, oli roolimme mikä tahansa. Moni kamppailee arjen eri tilanteissa, miten saada viesti perille? Miten voi vaikuttaa tehokkaasti? Kuinka olla vakuuttava ja vaikuttava esiintyjä? Esiinnymme sitten livenä, etänä tai hybridinä, pienelle tai isommalle, tutulle tai uudelle yleisölle – vaikuttavuuden lisääminen ja esiintymisvarmuuden vahvistaminen auttaa viestimään vaikuttavammin.


Kenelle?
Valmennus sopii sinulle, joka haluat kehittyä vaikuttavaksi esiintyjäksi. Löydät valmennuksesta omat vahvuutesi ja tunnista voimavarasi esiintymistilanteissa. Pääset päivittämään uusimmat käytänteet ja saat uusia ideoita ja oivalluksia esiintymisestäsi. Saat myös esiintymisestäsi palautetta ja kehityt vaikuttavana esiintyjänä huomioiden niin puheen rakenteen kuin sanattoman viestinnänkin.

Työtehtäväsi voi olla esimerkiksi:
– tiiminvetäjä tai esihenkilö
– asiantuntija
– projektipäällikkö
– johtaja
– sisällöntuottaja tai muu viestinnän tekijä


Hyödyt ja tavoitteet
– päivität esiintymistaitosi uudelle tasolle
– syvennät osaamistasi vaikuttavasta esiintymisestä
– opit rakentamaan vaikuttavan esityksen
– saat mahdollisuuden vahvistaa esiintymistaitojasi harjoitusten, rakentavan palautteen ja käytännönläheisen teorian siivittämänä


Kouluttaja 
Päivi Yli-Kokko
 on viestintämaisteri ja vuorovaikutusvalmentaja. Päivi on valmentanut ja sparrannut tuhansia ryhmiä ja yksilöitä niin yrityksissä kuin julkisyhteisöissä ja järjestöissä. Hänellä on laaja kokemus vuorovaikutustaitojen kehittämisestä johtamisessa, työyhteisöissä, tiimeissä ja yksilöiden kanssa. Päivin ydintehtävänä on auttaa viestimään vaikuttavammin olipa tehtävänä asiantuntijatyö, myynti, hankinta, asiakaspalvelu tai tuotannon johtaminen.


Infor vaikuttava esiintyminen -valmennuksen sisällöt
– vaikuttavan esiintymisen osatekijät
– vaikuttamisen periaatteet
– järki ja tunteet? miten esiintyjänä vaikutat tunteisiin? miten vaikutat kohderyhmäsi rationaaliseen (fakta/logiikka) puoleen?
– vaikuttavan puheenvuoron rakennemalleja
– herättävä aloitus ja napakka lopetus
– vaikuttava sanaton viestintä


Koulutuspaikka:
Töölönlahden koulutuskampus, Mannerheimintie 15, Helsinki.

Ajankohta:
16.6.2023, klo 09.00 – 16.00. Aamupalaa on tarjolla klo 8.30 alkaen.

Hinta:
Koulutuksen hinta on 790 euroa (+ alv. 24 %). Hinta sisältää valmennuksen, materiaalit sekä lounaan ja taukotarjoilut Helsingin lähipäivässä.

Kysy ryhmähintaa useammalle osallistujalle samasta organisaatiosta!

Ilmoittautumisen peruutusehdot
Alle 14 päivää ennen koulutusta tehdyistä perumisista perimme osallistumismaksusta 50 %. Alle 7 päivää ennen koulutusta tehdyistä perumisista perimme osallistumismaksun täysimääräisenä. Mikäli et saavu koulutukseen, veloitamme koko osallistumismaksun ja mahdolliset jo tilatut testit.

ILMOITTAUTUMINEN

(Toimi heti - paikkoja rajoitetusti!)


Kyllä, ilmoittaudun Infor vaikuttava esiintyminen (1 pv) -koulutukseen 16.06.2023, Töölönlahden koulutuskampus, Helsinki
Hlö(ä)