fbpx
Instagram yrityskäytössä ja markkinoijan työkaluna (webinaari)
Eventium järjestää nyt koulutuksen:

Instagram yrityskäytössä ja markkinoijan työkaluna (webinaari)

EUR

27.09.2016, Webinaari , Webinaari 11 syyskuun, 2016 Sampo Korppoo

Sosiaalinen media , Tieto- ja viestintäteknologia , Viestintä

Kuva kertoo enemmäin kuin 1000 sanaa

Syvennä osaamistasi sisältömarkkinoinnissa & nappaa mukaan aimo annos inspiraatiota ja ideoita. Koulutuksessa käydään läpi perusteet ja saat myös uutta näkökulmaa siihen, miten yritys voi hyödyntää Instagramia oman viestinsä perille saamisessa.


Kenelle

Sinulle, joka olet kiinnostunut somekanavien käyttämisestä markkinointiviestintään. Olitpa sitten suunnittelija tai toteuttaja, saat varmasti uusia ideoita ja näkökulmia.


Webinaarin sisältö

 • Kuka käyttää Instagramia ja miksi?
 • Instagramin perusteet pähkinän kuoressa
 • Yrityskäytön vinkkejä
 • UGC eli käyttäjien tuottama sisältö ja miten sitä hyödynnetään?
 • Regram / Repost -toiminto
 • Instagramin luova käyttö
 • Case-esimerkkejä eri aloilta

Aikaa kysymyksille


Kouluttajaanu laitila

Anu Laitila on sosiaalisen median asiantuntija ja Grapevinen koulutuspäällikkö.

Anu on digitaalisen markkinoinnin ja median ammattilainen yli 10 vuoden kokemuksella. Hänelle on kertynyt työkokemusta niin Suomessa kuin ulkomailla mediatoimistoista mediataloihin. Anun intohimoja ovat mm. sosiaalinen media, urheilu ja valokuvaus. Koulutukseltaan Anu on mediatekniikan insinööri.


Mikä on webinaari?

Webinaari on internetissä toteutettu tapahtuma, johon sekä esiintyjät että osallistujat liittyvät omalta tietokoneeltaan paikasta riippumatta. Pääset mukaan webinaariin klikkaamalla henkilökohtaista osallistumislinkkiä, joka lähetetään sinulle sähköpostitse hyvissä ajoin ennen webinaarin alkamisajankohtaa. Osallistumiseen et tarvitse mitään maksullisia ohjelmistoja. Äänentoistoa varten laitteessasi on oltava kaiuttimet tai kuulokkeet. Mikrofonia tai videokameraa et tarvitse. Voit osallistua webinaariin myös tabletilla tai älypuhelimella.

Toimitamme sinulle tarkemmat lisäohjeet ilmoittautumisen jälkeen ja vastaamme mielellämme kaikkiin mahdollisiin osallistumista koskeviin kysymyksiisi.


Webinaarikoulutuksen hyödyt

Voit osallistua asuinpaikkakunnastasi riippumatta kätevästi internetin kautta tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

 • Ei matkustamista ja siihen liittyviä kustannuksia
 • Ei ylimääräistä ajankäyttöä
 • Ei riskiä tilaisuuden sisällön menemisestä ohi esteen sattuessa
 • Mahdollisuus kerrata koulutuksen sisältöä verkkotallenteelta jälkikäteen

Aika ja paikka:

27.9.2016 klo 9.00 – 10.00 Webinaarin voit katsoa omalta koneeltasi tai älylaitteistasi

Hinta: 127 € (+ alv 24 %) / hlö, pitää sisällään tallenteen ja koulutusmateriaalin.


Täydellinen videotallenne  – kertaa koulutusta niin monta kertaa kuin haluat

Koulutuksen jälkeen osallistuja saa käyttöönsä webinaaritaltioinnin sekä lisäksi koulutusaineiston pdf-muodossa. Tallenne on katseltavassa henkilökohtaisen linkin kautta. Käyttöoikeus on voimassa 6 kk ja se toimitetaan sinulle sähköpostitse noin kolmen arkipäivän sisällä koulutuksen toteutuksesta. Sinun ei siis tarvitse katsoa kaikkia webinaareja samantien, jos olet estynyt.

Eventiumin webinaarikoulutukset toteutetaan Citrix GoToWebinar –järjestelmällä. 

Webinaari vapauttaa – katsele ja kuuntele töistä, kotoa, mökiltä, vaikkapa laiturin nokasta, sinä päätät – tallenteen voit seurata reissun päällä myös ajasta ja paikasta riippumatta.


Peruutusehdot:

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 14 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

Kouluttajan muut kurssit

Samankaltaisia kursseja