fbpx
ISO 22000:2018 muutokset ja standardin mukainen vaarojen hallinta (1 pv)
Kiwa Inspecta järjestää nyt koulutuksen:

ISO 22000:2018 muutokset ja standardin mukainen vaarojen hallinta (1 pv)

750 euroa /hlö + alv 24 %

750 EUR

04.04.2019, Clarion Hotel Helsinki Airport, Vantaa Karhumäentie 5, Vantaa 3 huhtikuun, 2019 Sampo Korppoo

ISO-standardit

Elintarviketurvallisuuden johtamista käsittelevä uusi ISO 22000-standardi on julkaistu kesäkuussa 2018. Standardi antaa kansainvälisen viitekehyksen elintarviketurvallisuuden kehittämiseen organisaatiossa niin strategisesti kuin operatiivisestikin. Tule kuulemaan uudesta standardista koulutukseemme.

Koulutus muodostuu alustuksista ja vuorovaikutteisista keskusteluista. Standardin vaatimukset käydään läpi kohta kerrallaan ja avataan ymmärrettäväksi. Koulutuksen ohjelma seuraa ISO –standardien uutta HLS –rakennetta.

Tavoite
Koulutuksen tavoitteena on antaa vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin:
– Mitä ovat standardin uudistamisen keskeiset tavoitteet?
– Millainen on ISO –hallintajärjestelmien yhteinen High Level Structure (HLS) -rakenne ja miten sitä sovelletaan elintarviketurvallisuuden hallinnassa?
– Mitkä ovat ISO 22000:2018 standardin keskeiset muutokset verrattuna aiempaan standardiversioon?
– Mitä tarkoittavat vaarojen hallinnassa käytettävät uudet termit ja miten niitä käytännössä sovelletaan?
– Miten elintarviketurvallisuuskulttuuria voisi kehittää elintarviketurvallisuuden hallinnan tueksi?

Kenelle?
Kurssi on suunniteltu siten, että se soveltuu:
– elintarviketurvallisuusjärjestelmän kehittämistä aloittavalle sekä järjestelmää päivittäville.
– niille, jotka hakevat uusia ajatuksia elintarviketurvallisuusjärjestelmänsä kehittämiseen.
– tueksi ISO22000 tai FSSC22000 sertifioitujen yritysten muutoshallintaan.


Kouluttajat
Teija Paananen
, elintarviketurvallisuusjärjestelmien tuotepäällikkö, pääarvioija, Kiwa Inspecta
Riikka Eerola, pääarvioija, Kiwa Inspecta



OHJELMA

8.30 Ilmoittautuminen ja aamukahvi

9.00 Uuden ISO 22000:2018 vaatimukset
– Uudistamisen tavoitteet ja keskeiset muutokset

9.30 ISO 22000:2018 vaatimukset ja uusi HLS-rakenne elintarviketurvallisuuden johtamisessa
– Organisaation toimintaympäristö
– Johtajuus
– Suunnittelu
– Tukitoiminnot

11.00 ISO 22000:2018 ja vaarojen hallinta
– Toiminta
Keskeiset termit uudessa standardiversiossa

12:00 Lounas

13.00 ISO 22000:2018 ja vaarojen hallinta jatkuu
– Toiminta
HACCP-suunnitelman monitorointi, verifiointi ja validointi

14.00 Kahvi

14.15 ISO 22000:2018 vaatimukset, suorituskyky ja jatkuva parantaminen
– Suorituskyvyn arviointi
– Parantaminen
Elintarviketurvallisuuskulttuuri osana organisaation suorituskykyä

15.30 Loppukeskustelu

n. 16.00 Päivä päättyy


Koulutuspaikka:
Clarion Hotel Helsinki Airport, Karhumäentie 5, 01530 Vantaa

Ajankohta:
torstai 04.04.2019

Hinta:
750
euroa /hlö + alv 24 %.

Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutuksen alkua tulleista peruutuksista veloitamme 50 % kokonaishinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.

Kouluttajan muut kurssit

Samankaltaisia kursseja