Tieturi järjestää nyt koulutuksen:

IT-sopimukset (IT2018) (1 pv)

IT-sopimukset on ajankohtainen, kattava ja käytännönläheinen tietopaketti IT-alan sopimuksista (IT2018) ja niiden tekemiseen liittyvistä käytännön näkökohdista. Koulutuksen tavoite on, että sopimuksen valmistelija tunnistaa jo ennalta tärkeimmät kysymykset sekä niihin liittyvät vaihtoehdot ja vaikutukset.

Jo yli 900 IT-sopimusten parissa työskentelevää henkilöä soveltaa menestyksekkäästi tämän kurssin anteja työssään.

IT-sopimukset -koulutuksessa perehdytään alan yleisimpiin sopimuksiin, niiden lähtökohtiin, osapuolten intresseihin sekä keskeisiin sopimusehtoihin. Kurssilla käsitellään myös alan ajankohtaisilmiöitä, kuten ASP-toimintaa eli sovellusvuokrausta, taloudellisiin häiriötekijöihin varautumista mm. escrow-järjestelyn avulla sekä voimakkaasti yleistyneitä NDA- eli salassapitosopimuksia.

Kurssilla perehdytään myös kattavasti IT2015-tietotekniikka-alan yleisiin sopimusehtoihin ja siihen, kuinka niitä voidaan optimaalisesti hyödyntää erilaisissa sopimustilanteissa. Kurssimateriaaliin sisältyy IT2018-ehdot (koulutuslisenssi).

Kenelle?

IT-sopimukset -koulutus soveltuu yhtä hyvin lakimiehille kuin tietohallintohenkilöstölle, ostoista tai myynnistä vastaaville sekä ylipäätään kaikille niille, jotka tehtävässään osallistuvat sopimusten valmistelemiseen tai neuvottelemiseen.

Kouluttaja:
Kari-Matti Lehti
on IT-alan sopimusten, immateriaalioikeuden ja sähköisen kaupankäynnin juridiikan parissa työskentelevä erittäin kokenut asianajaja. Tivi (Tietoviikko) on listannut Kari-Matin maan johtavien asiantuntijoiden listalle ja ensimmäisenä asianajajana nostanut hänet Suomen sadan vaikutusvaltaisimman IT-vaikuttajan joukkoon. Kari-Matti Lehti työskentelee Asianajotoimisto Hammarström Puhakka Partnersissa. Aikaisemmin hän on toiminut mm. kansainvälisessä ohjelmistoyrityksessä lakimiehenä. Kari-Matti on erittäin pidetty kouluttaja.


OHJELMA

Koulutuspäivä alkaa klo 9 ja päättyy noin klo 16-16.30. Aamiainen on tarjolla klo 8.15-9.00.

Koulutuksen sisältö:

Taustatekijät – mitä sopimusten takana?
– IT-alan erityispiirteet
– Juridiset lähtökohdat
– Taloudelliset lähtökohdat


Sopimustyypit IT-sektorilla- miten turvaat intressisi

– Lisenssisopimukset
– Projektisopimukset
– Ylläpito- ja tukisopimukset
– Ulkoistamisjärjestelyihin liittyvät sopimukset
– Palvelusopimukset


Immateriaalioikeudet

– Tekijänoikeus ja sen merkitys
– Lähdekoodi ja liikesalaisuudet
– Tietokoneohjelmien patentointi


Hinnoittelukysymykset

– Kiinteä kokonaishinta vs. tuntihinta
– Vaihtoehtoiset hinnoittelumallit
– Lisenssihinnoittelu
– Ylläpidon hinnoittelu
– Hinnanmuutokset

——————————-

Koulutuspaikka:
Tieturi Oy, Mannerheimintie 15, Helsinki

Ajankohta:
maanantai 20.04.2020

Hinta:
850 euroa
/hlö + alv 24 %.

Koulutuskortilla maksavilta peritään materiaalimaksu 120 euroa + alv.

Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Alle 14 päivää ennen koulutusta tehdyistä perumisista perimme osallistumismaksusta 50 %. Alle 7 päivää ennen koulutusta tehdyistä perumisista perimme osallistumismaksun täysimääräisenä. Mikäli et saavu koulutukseen, veloitamme koko osallistumismaksun ja mahdolliset jo tilatut testit.
Pidätämme oikeuden muutoksiin kansainvälisten koulutuskumppaniemme koulutuksiin. Näiden koulutusten osalta olemme sinuun yhteydessä ilmoittautumisesi jälkeen.

 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.