fbpx
Johda työkaverikokemusta! -minivalmennus (90 min)
Kauppakamarin Koulutus järjestää nyt koulutuksen:

Johda työkaverikokemusta! -minivalmennus (90 min)

430 euroa /hlö + alv 24 %

EUR

29.05.2024, Etäkoulutus , Etäkoulutus 26 maaliskuun, 2024 Sampo Korppoo

Itsensä kehittäminen , Johtaminen

Työkaveruus on rooli, joka yhdistää jokaista työpaikalla. Se tarkoittaa taitoa toimia aktiivisena ja vastuullisena työyhteisön jäsenenä. Tämän päivän työelämässä työkaverikokemuksen merkitys korostuu erityisesti.

Jokainen työntekijä saa voimaa toimivista työkaveri- ja tiimityötaidoista. Toisaalta myös organisaatio ja asiakkaat hyötyvät sosiaalisen hyvinvoinnin ja yhdessä oppimisen myötä syntyvistä tuloksista, oivalluksista ja yhteenkuuluvuuden tunteesta.

Työpaikan ihmissuhteet eivät synny tai kehity sattumalta, eikä hajallaan olevasta ryhmästä kasva tiimi automaattisesti. On jaettava johtajuutta ja johdettava työkaverisuhteita.

Tässä valmennuksessa paneudut työkaveruuden voimaan taitavassa työyhteisössä. Ymmärrät miten työkaverikokemusta voi vahvistaa ja johtaa.

– Työkaverikokemus: Mitä ja miksi?
– Rakenna työkaverisuhteita ja toimintakulttuuria
– Työkaverikokemuksen johtaminen arjessa

Valmennuksen jälkeen sinulla on entistä vahvempi ymmärrys työkaverikokemuksen merkityksestä arjen yhteistyön ja toimintakulttuurin vahvistamisessa. Saat myös konkreettisia työkaluja johtamistyösi tueksi.

Käytännönläheinen valmennus rakentuu kahden valmentajan väliselle vuoropuhelulle ja sisältää osallistujien ajattelua herättäviä osioita, kuten pieniä tehtäviä ja keskusteluita.

Ennen valmennusta pääset vastaamaan lyhyeen ennakkokyselyyn, jonka avulla valmennuksen sisältöä viritetään kohderyhmälle sopivaksi.

Kenelle?
Johto, esimiehet, Hr, tiimivastaavat

Kouluttajat:
Marianne Hemminki
, Vuorovaikutusvalmentaja, Business Coach Master®, TeamFlow Oy
Marianne Hemminki on vuorovaikutusvalmentaja ja Business Coach Master®, joka on työskennellyt koko työuransa erilaisissa ihmisten kehittymiseen liittyvissä tehtävissä. Marianne tietää, että meissä kaikissa on paljon enemmän potentiaalia kuin päällepäin näkyy. Pohjakoulutukseltaan Marianne on KM ja FM sekä pedagogisen pätevyyden saanut aikuiskouluttaja. Mariannella on myös vuosien yrittäjäkokemus.

Terhi Vesterinen, Johtamisvalmentaja, Business Coach Master® (PCC), SolPoint Oy
Terhi Vesterinen on johtamisvalmentaja sekä Business Coach Master® (PCC), joka on työskennellyt suurimman osan työvuosistaan johtamisen ja sen kehittämisen ympärillä. Terhi nojaa työssään vastuulliseen ihmisten johtamiseen sekä luottamukseen perustavaan, arvostavaan vuorovaikutukseen. Pohjakoulutukseltaan Terhi on KTM, pedagogisesti pätevä aikuiskouluttaja, HHJ. Terhi on työskennellyt yrittäjänä vuosien ajan.

OHJELMA

12.50 Yhteyden avaus

13.00 Tilaisuuden avaus

– Työkaverikokemus: Mitä ja miksi?
– Rakenna työkaverisuhteita ja toimintakulttuuria
– Työkaverikokemuksen johtaminen arjessa

14.30 Minivalmennus päättyy


Koulutuspaikka:
Etäkoulutus

Ajankohta:
29.5.2024, klo 13.00-14.30

Normaalihinta:
430 euroa
/hlö + alv 24 %.

Jäsenetuhinta Kauppakamarin jäsenille:
323 euroa
/hlö + alv 24 %.

Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.

Helsingin Kamari Oy:llä on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 4 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa.

Kouluttajan muut kurssit

Samankaltaisia kursseja