Aalto EE järjestää nyt koulutuksen:

Johda vaikuttavasti (3 pv)

Esimiehenä ja johtajana vastuullasi on organisaation tulos. Tuloksellinen toiminta edellyttää sinulta vaikuttavaa johtamistaitoa; kykyä luoda organisaatiollesi innostava visio ja osallistaa sekä motivoida tiimisi merkitykselliseen yhdessä tekemiseen ja tavoitteiden saavuttamiseen. Toisaalta jatkuvasti muuttuviin tilanteisiin tarvitset pelisilmää ja priorisointitaitoja.

Johda vaikuttavasti ohjelma on saanut aiempien toteutusten osallistujilta loistavaa palautetta. Osallistujat kokevat saaneensa runsaasti niin ajattelemisen aihetta ja vahvistusta johtamiseensa, kuin työkaluja ja konkreettisia keinoja esimiestyöhönsä. Ohjelma tarjoaa tiiviissä paketissa vaikuttavan johtamisen edellyttämät taidot ja viitekehykset:

– Esimiehenä kehittymisen edellytys on vahva itsetuntemus. Johtajana opit ymmärtämään persoonasi ja toimintasi vaikutuksen muihin ihmisiin.
– Opit tunnistamaan millaista toimintaa ja käyttäytymistä toimiva vuorovaikutus edellyttää eri tilanteissa, ja miten saat erilaiset ihmiset työskentelemään yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
– Valjastat organisaatiokulttuurin tavoitteita tukevaksi. Opit energisoimaan luomalla merkityksellisyyttä ja lisäämällä aktiivisuutta kasvun mahdollistamiseksi.

Ohjelma sopii hyvin sinulle, joka tarvitset uusia keinoja motivoimiseen ja tuloksen varmistamiseen, olet sitten uusi esimies tai sinulla on ollut tiimi johdettavanasi jo jonkin aikaa.


– Ohjelma yhdistää valmennuksissamme parhaaksi todetut johtamisen teemat huippuasiantuntijoidemme johdolla.
– Tiivis kokonaisuus, jonka aikana löydät sisäisen johtajuutesi ja ymmärrät, miten vaikutat muihin ihmisiin ja onnistut heidän kanssaan.
– Johtajana kehittymistäsi tukevat itsearviointi sekä vaikuttavan vuorovaikutuksen mahdollistavat työkalut ja tekniikat.

Valmennuksen hyödyt
Ohjelma tarjoaa tiiviin kolmipäiväisen kokonaisuuden johtamisen koulutuksissamme parhaiksi todettuja työkaluja ja viitekehyksiä johtajuutesi kehittämiseen ja organisaatiosi tuloksen varmistamiseen. Opit vaikuttamaan muihin ihmisiin ja saamaan heidät työskentelemään yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Samalla olet osa asiantuntevaa ja luontevaa vertaistuen verkostoa, jonka puitteissa voit testata ajatuksiasi, oppia muiden kokemuksista ja kehittyä vaikuttavana johtajana.

– Tunnet itsesi – Itsetuntemus luo perustan tavoitteelliselle kehittymiselle. Omien tunteiden, vahvuuksien ja kehittämiskohteiden sekä arvojen ja asenteiden ymmärtämisellä lisäät vaikuttamisen kykyäsi.
– Kirkastat tavoitteesi – Henkilökohtaisella kehittymissuunnitelmalla saat vaikuttavan johtamisen edellyttämiä taitoja ja viitekehyksiä käyttöösi.
– Saat aikaan – Parannat suoritustasi hyödyntämällä voimavarasi. Olet aloitteellinen, osoitat omistajuutta ja osaat priorisoida työtäsi.
– Motivoit tiimisi – Ymmärrät tehokkaan vuorovaikutuksen merkityksen tiimisi motivoinnissa ja luottamuksellisen ilmapiirin rakentamisessa. Saat ohjattua erilaiset ihmiset samaan veneeseen, ja toimitte yhdessä tavoitteiden saavuttamiseksi.
– Otat tilanteet haltuun – Opit hyödyntämään pelisilmääsi ja tunnistamaan erilaisia tilanteita ja käyttäytymisen malleja. Opit mukauttamaan omaa toimintaasi ja kohdistamaan organisaation energiaa oikein onnistumisen varmistamiseksi.


Kenelle?
Ohjelma on tarkoitettu esimiehille ja johtajille, jotka haluavat onnistua vaikuttavassa johtamistyössään: varmistaa organisaationsa tulos ja tiimin sitoutuminen.

Ohjelma on sinulle, joka haluat
– Ymmärtää oman johtamisen vaikutukset ja luoda onnistumisen edellytykset
– Innostaa, motivoida ja osallistaa tiimisi onnistuneeseen suoritukseen
– Käyttää aikasi tehokkaasti suunnan näyttämiseen
– Olla mukana varmistamassa organisaatiosi tavoitteita ja tulosta.


Kouluttajat:
Saara Bange
, M.Sc. (Econ), Ph.D. Cand., Aalto University School of Business, Associate Direc-tor, Aalto University Executive Education, Brain-based Coach

Ira Y. Lange, MA, Helsingin yliopisto, Certified Business Coach Master

Pekka Mattila, Professor of Practice, Aalto-yliopiston kauppakorkeakouluOHJELMA

Sisältö ja aikataulu
Ohjelma koostuu kolmesta peräkkäisestä lähipäivästä, tiedemaailman ja liike-elämän tuntevien huippuvalmentajien vuorovaikutteisista alustuksista, keskusteluista ja soveltavista ryhmä- ja yksilötöistä.

Ohjelman rakenne
– Ennen lähipäiviäItsearviointi maailman johtavan personnallisuuskyselyn, Hogan Assessmentin, avulla.
– Tiivis kolmipäiväinen koulutusOpit huippuvalmentajiemme johdolla
– Energisoiva vertaistukiVertaisverkoston tuki myös ohjelman jälkeen

Koulutusjaksot:

29.11.2021
Aalto EE:n tilat Helsingissä
Johtajana kasvaminen – ajattelun ulottuvuudet
– Itsetuntemus – johtajana kehittymisen edellytys
– Miten johdan parhaimmillani?
– Miten johdan paineen alla?
– Motiivit, arvot, asenteet
– Henkilökohtaisen kehittymistavoitteen kirkastus

Kouluttaja
Saara Bange
, M.Sc. (Econ), Ph.D. Cand., Aalto University School of Business, Associate Direc-tor, Aalto University Executive Education, Brain-based Coach

—-

30.11.2021
Aalto EE:n tilat Helsingissä
Valmentava johtajuus – johtajan kyky osallistaa ja vakuuttaa
– Millainen johtaja olen ja miten vaikutan muihin ihmisiin?
– Miten saan esille ihmisten osaamisen ja kyvyt?
– Johtamisen rohkeus ja aitous osallistamisen edellytyksenä
– Innostavan vuorovaikutuksen mahdollistavat työkalut ja tekniikat

Kouluttaja
Ira Y. Lange
, MA, Helsingin yliopisto, Certified Business Coach Master

—-

1.12.2021
Aalto EE:n tilat Helsingissä
Kestävä jälki organisaatiossa – johtajan vaikutus
– Kasvumahdollisuuksien tunnistaminen ja hyödyntäminen
– Voittavan kulttuurin rakentaminen
– Energian, toiminnan ja merkityksellisyyden vahvistaminen organisaatiossa
– Organisaation hallittu kasvu

Kouluttaja
Pekka Mattila
, Professor of Practice, Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu

—————————-

Koulutuspaikka:
Helsinki, etäosallistumismahdollisuus

Ajankohta:
29.11.–1.12.2021

Hinta:
4 150 euroa
/hlö + alv 24 %.

Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Mikäli Asiakas peruuttaa osallistumisensa valmennusohjelmaan 15-21 vrk ennen valmennusohjelman alkua, veloitetaan Asiakkaalta 20 % Palvelun hinnasta. Peruutuksen tapahtuessa 8-14 vrk ennen valmennusohjelman alkua, veloitetaan Asiakkaalta 50 % Palvelun hinnasta. Jos peruutus tapahtuu tämän jälkeen tai peruutusilmoitus jää kokonaan tekemättä, veloitetaan Asiakkaalta koko osallistumismaksu.

Ilmoittaudu ohjelmaan 1.11.2021 mennessä.

 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.