fbpx
Johdatus vastuulliseen liiketoimintaan (2 pv)
Aalto EE järjestää nyt koulutuksen:

Johdatus vastuulliseen liiketoimintaan (2 pv)

1 940 euroa /hlö + alv 24 %

EUR

14.-15.03.2024, Aalto-yliopisto Töölö, Helsinki Runeberginkatu 14-16, Helsinki 17 marraskuun, 2023 Sampo Korppoo

Johtaminen , Liiketoiminnan kehittäminen

Suunnitelmallinen vastuullisuuden johtaminen ja selkeiden tavoitteiden asettaminen auttavat organisaatiota pääsemään vastuullisen liiketoiminnan päämääriin sekä hyödyntämään vastuullisuutta strategisena välineenä kilpailukyvyn lisäämiseksi.

Johdatus vastuulliseen liiketoimintaan -koulutuksessa ymmärrät, millaisia teemoja vastuulliseen liiketoimintaan yleisesti liitetään ja miksi. Opit organisaation vastuullisen liiketoiminnan osa-alueista, joiden perusteella voidaan arvioida vastuullisuuden mahdollisuuksia, menestystekijöitä, riskejä ja vastuita. Koulutuksessa huomiota kiinnitetään erityisesti eri osa-alueiden yhdistämisen problematiikkaan. Asetat oman organisaatiosi vastuullisuusteot globaaliin mittakaavaan ja arvioit kestävän kehityksen haasteiden vaikutusta.


Kouluttajat:

Aija Bärlund
Aija Bärlund on Boardman Oy:n partneri ja Vastuullisuus hallituksen ja johdon agendalla -kehitysryhmän puheenjohtaja. Hän toimii World Economic Forumin ilmastoaloitteen Boards Impact Forumin pohjoismaisessa ohjausryhmässä.

Bärlund on uransa aikana auttanut lukuisia suomalaisia yrityksiä kansainvälistymään Pohjoismaissa, Keski-Euroopassa ja Kiinassa.

Samuli Patala
Samuli Patala toimii johtamisen ja organisoinnin apulaisprofessorina Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa. Hänen erikoisalaansa on vastuullinen ja kestävä liiketoiminta.

Patala on toiminut useissa yhteistyöprojekteissa yliopistojen ja yritysten välisissä yhteistyöhankkeissa, ja tehnyt näiden puitteissa yhteistyötä kymmenien yritysten kanssa kestävään liiketoimintaan liittyen. Hän on toiminut aikaisemmin Harvardin yliopistossa sekä LUT-yliopistossa. Hänellä on usean vuoden kokemus kestävän liiketoiminnan opetuksesta ja koulutuksesta useille eri kohderyhmille (yliopistojen perustutkinnot, tohtoriopinnot sekä yrityskoulutukset).

Patala on julkaissut lukuisia tieteellisiä artikkeleita sekä raportteja liittyen mm. kiertotalouden johtamiseen, vastuullisuuttta edistäviin yhteistyömalleihin sekä kestäviin liiketoimintamalleihin. Hänellä on erityiskokemusta energia- ja tekstiilialoilta.


OHJELMA

Sisältö

Koulutuksen aiheita ovat:
– Yritysvastuu strategian ja innovaatioiden ytimessä
– Sidosryhmät yritysvastuun kehittäjinä
– Triple bottom line
– Vastuullisuuden strateginen lähestymis- ja toteutustapa
– Kontekstin ymmärtäminen, kompleksisuuden johtaminen ja epävarmuuksista suoriutuminen
– Disruptio
– Innovaatioprosessit
– Sidosryhmät ja innovaatiot
– Kuluttajien uudet roolit; kuluttajat tuottajina, jakamistalous

Ohjelma toteutetaan hybridimuotoisena (osallistuminen koulutustiloissamme tai etänä).


Koulutuspaikka:
Hybridi, online & Aalto-yliopisto Töölö, Runeberginkatu 14-16, 00100 Helsinki

Ajankohta:
14.–15.3.2024

Hinta:
1 940 euroa
/hlö + alv 24 %.

Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Mikäli Asiakas peruuttaa osallistumisensa valmennusohjelmaan 15-21 vrk ennen valmennusohjelman alkua, veloitetaan Asiakkaalta 20 % Palvelun hinnasta. Peruutuksen tapahtuessa 8-14 vrk ennen valmennusohjelman alkua, veloitetaan Asiakkaalta 50 % Palvelun hinnasta. Jos peruutus tapahtuu tämän jälkeen tai peruutusilmoitus jää kokonaan tekemättä, veloitetaan Asiakkaalta koko osallistumismaksu.

Ilmoittaudu koulutukseen 22.2.2024 mennessä!

Kouluttajan muut kurssit

Samankaltaisia kursseja