Edita järjestää nyt koulutuksen:

Johtaminen muiden kuin työntekijöiden osalta (2 h)

Mitä työnantajan työnjohto-oikeus kattaa? Keneen se ulottuu? Miten työnjohto- ja valvontaoikeus sekä vastuu työturvallisuudesta jakautuvat, kun kyseessä ei ole työsuhde?

Työtä tehdään nykyään paljon enemmän myös työsuhteen ulkopuolella. Uudet työntekomuodot, kuten freelancer ja konsultti, asettavat uusia haasteita myös arkipäivän johtamiselle. Mitä pitää huomioida, kun organisaatioon on tulossa omien työntekijöiden rinnalle vuokratyöntekijöitä, palveluntarjoajia tai keikkatyöläisiä?

Työsopimuslaki tarjoaa työnantajalle valmiit työkalut työntekijöiden työn johtamiseen ja valvontaan. Miten vastaava työkalupakki kannattaa rakentaa, jos työntekijä ei olekaan tavanomaisessa työsuhteessa ja missä menevät sallittujen järjestelyjen rajat? Huonosti toteutetut ratkaisut voivat aiheuttaa odottamattomia ongelmia.

Tässä koulutuksessa käsitellään työnantajan työnjohto-oikeuden laajuutta muiden kuin työntekijöiden osalta. Tämän koulutuksen jälkeen tiedät työnantajana, miten johtaa muiden kuin työsuhteessa olevien työtä sekä tiedät, missä oikeutesi ja velvollisuutesi rajat kulkevat.


Kouluttajat:
Jouni Kautto
, asianajaja, specialist partner, Asianajotoimisto Waselius & Wist
Jouni Kautto on Asianajotoimisto Waselius & Wistin työoikeustiimin vetäjä ja työssään Jouni avustaa työnantajia niin päivittäisissä työoikeudellisissa kysymyksissä kuin erilaisissa työsuhteen muutostilanteissa. Työoikeuden ohella Jouni työskentelee säännöllisesti tietosuojaan ja verotukseen liittyvien kysymysten parissa.

Maria Setälä, lawyer, senior consultant, HR Legal Services Oy
Maria Setälä (OTM, tradenomi) on työoikeuden ja järkevän johtamisen ammattilainen. Lähes kymmenen vuoden kokemus konsultoinnissa, modernissa lakitoimistossa ja HR päällikkönä ovat antaneet käytännönläheisen lähestymistavan, jolla yhdistetään liiketoiminnan tavoitteet, työsuhdejuridiset reunaehdot ja hyvä johtaminen.OHJELMA

9:00 Tervetuloa Edilex Pro -koulutukseen!

9:05 Työnjohtovalta muiden kuin työntekijöiden osalta

Työnantajan työnjohto-oikeuden sisältö ja ulottuvuus muihin kuin työsuhteisiin
Kulttuurin ylläpitäminen, yhteiset pelisäännöt ja konfliktitilanteet
Johto- ja valvontaoikeudesta sopiminen ja itsenäisyyden puuttuminen työsuhteen tunnusmerkkinä
Suoritukseen puuttuminen eri tilanteissa
Työturvallisuus ja valvontavastuu
11:00 Webinaari päättyy

—————————-

Koulutuspaikka:
Koulutus toteutetaan webinaarina

Webinaarin tallenne on osallistujien katsottavissa 2 vkoa koulutuksen jälkeen.

Ajankohta:
tiistai 14.01.2020

Hinta:
250 euroa
/hlö + alv 24 %. Lisäosallistujat samasta organisaatiosta 99 euroa /hlö + alv 24 %.

Julkisen sektorin etuhinta -20 %
Edilex-käyttäjän etuhinta -20 %
Credita-käyttäjän etuhinta -20 %
Lakimiesliiton jäsenetu -20 %

(Alennus lasketaan perushinnasta. Alennuksia ei voi yhdistää muihin alennuksiin.)

Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutuksen alkua tulleista peruutuksista veloitamme 50 % kokonaishinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.

VIIMEINEN ILMOITTAUTUMISPÄIVÄ: 31.12.2019

 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.