fbpx
Juhana Torkki: Puheen valmistamisen tehokurssi (1 pv)
Enää muutama paikka vapaana! Huippuarviot saanut suosittu valmennus
järjestää nyt koulutuksen:

Juhana Torkki: Puheen valmistamisen tehokurssi (1 pv)

597 euroa /hlö + alv 24 %

597 EUR

08.06.2021, Etäkoulutus , Etäkoulutus 1 kesäkuun, 2021 Sampo Korppoo

Itsensä kehittäminen , Vuorovaikutus

(4.9)

Palaute aikaisemmista koulutuksista:

 • - ”Yllätyin positiivisesti ryhmätyöosuudesta. Kyllä tämä päivä sujui hyvin etänäkin!”

 • - ”Zoom toimi hyvin ja kahdenkeskeiset keskustelut olivat hyviä”

 • - "Juhana Torkki on valtavan hyvä kouluttaja. Hyvin harva pystyy samaan ja hyvin harva tietää puhetaidosta ja sen psykologiasta yhtä paljon. Vielä harvempi, jos kukaan, pystyy esittämään asiat näin hyvin."

 • - "Sain runsaasti ajateltavaa seuraavan esityksen valmisteluun. Olin tyytyväinen sisältöön kokonaisuutena. Juhana Torkki oli kouluttajana todella hyvä. Suosittelen hänen koulutustaan lämpimästi kollegoille."

 • - "Paljon käytännön vinkkejä puheen valmistamiseen. Kouluttaja oli miellyttävä, asiantunteva, innostava. Loistava koulutus!"

  Hyvä puhetaito on viestinnän ja työelämän hyödyllisimpiä taitoja.

  Koulutus on saanut huippuarviot ja sopii kaikille, jotka haluavat parantaa esiintymistaitojaan. ”Tarkista asenne puhumiseesi ja ehkä muutat koko elämääsi”, sanoo Juhana Torkki. (TT)

  Juhana Torkki on Suomen kysytyimpiä alan asiantuntijoita. Hänet tunnetaan tarkkanäköisenä puheiden kommentoijana ja maamme eturivin vaikuttajien puhekouluttajana.


  Kuinka seuraava puheesi on tähänastisen elämäsi paras – ja kuinka päästä lopputulokseen kohtuullisella vaivannäöllä!

  Ei riitä, että tiedämme, millainen on hyvä puhe – meidän on myös tiedettävä, miten sellainen valmistetaan. Hyvä puhuminen on kuin ruoanlaittoa – lopputulos on seurausta tarkasti toteutetuista työvaiheista.

  Tällä tehokurssilla saat selkeät kaavat ja mallit hyvän puheen valmistamiseen! Niiden avulla valmistelet aiempaa vaikuttavampia puheita kohtuullisessa ajassa.

  Koulutuksen painopiste on vaikuttavassa puheessa. Saat eväitä myös tietopuolisten esitelmien laatimiseen, mutta erityisesti keskitytään puheisiin, joiden tarkoituksena on aikaansaada muutos kuulijoiden asenteissa ja motivaatiossa.
  – Kuinka luoda puheella innostusta?
  – Kuinka vaikuttaa asenteisiin?
  – Kuinka johtaa muutosta?
  – Kuinka parantaa ryhmän henkeä?
  – Kuinka hälventää epäluuloja ja käsitellä pelkoja?
  Myös näihin tunnetavoitteisiin pääseminen edellyttää, että puhujan tapa valmistautua esityksiinsä on oikea ja täsmällinen.

  Osallistujana opit
  – Miten käyttää viisaasti valmistautumiseen varattu aika?
  – Miten voittaa yleisön suosio ja luottamus?
  – Miten vaikuttaa puheella tunteisiin, synnyttää innostusta ja motivaatiota?
  – Miten luoda esityksiin selkeä ja mukaansatempaava rakenne?
  – Miten käyttää vaihtelevasti tyylikeinoja?
  – Miten aloittaa puhe kiehtovasti, miten lopettaa mieleenjäävästi?
  – Miten rakentaa slaideja, jotka tukevat eivätkä häiritse sanoman perillemenoa?
  – Miten rakentaa valloittavia tarinoita ja miten kertoa ne taitavasti?

  Valmennettavien ei edellytetä pitävän puhetta koulutuspäivän aikana, vaan opetus on luentomuotoista ja sisältää keskustelumuotoisia harjoitteita. Valmennuksen pääsisältö on henkilökohtaisen valmistautumisen työkalun oppiminen ja omaksuminen.

  Ennakkokysely
  Koulutus ei vaadi ennakkovalmistautumista, mutta saat noin viikkoa ennen kurssia sähköpostiin lyhyen kyselyn. Siihen vastaaminen varmistaa, että saat koulutuksesta haluamasi hyödyn.

  Kenen kannattaa osallistua?
  • Esitelmiä pitävät asiantuntijat
  • Tiimiesimiehet
  • Markkinoinnin ammattilaiset
  • Toimitus- ja henkilöstöjohtajat
  • Ketkä tahansa, jotka haluavat parantaa esiintymistaitojaan

  Kouluttaja

  Juhana Torkki, esiintymis- ja puhetaidon asiantuntija, valmentaja ja kirjailija

  Juhana Torkki, Puhevalta, on maamme johtavia esiintymistaidon kouluttajia. Hän on valmentanut monia eturivin poliitikkoja sekä yritysten johtoryhmiä. Torkki on tullut tunnetuksi suosituista viestintää käsittelevistä, palkituista kirjoistaan: Puhevalta (2006), Neuvotteluvalta (Torkki & S.Miettinen 2008), Tarinan valta (2014), Puhevalta käyttöön (2015). Vuodesta 2006 Torkki on valmentanut niin yksilöitä kuin yhteisöjä viestimään vaikuttavammin.

  Palautetta aiemmista koulutuksista:
  (asteikolla 5=erinomainen, 1=huono)
  Kouluttaja Juhana Torkin aiheen hallinta ja asiantuntevuus: 4.9
  Kouluttajataidot ja opetustyyli: 4.9

  – ”Kiitos hyödyllisestä Puheen valmistamisen tehokurssista. Se on elämäni parhaita kursseja. Aihe laajeni puheen valmistamisesta yleiseen elämän jäsentämiseen sekä merkityksellisten asioiden pohdiskeluun. Kurssipäivän rytmitys oli hyvä ja sain erittäin käytännöllisiä neuvoja puheen valmistamiseen. Puhe-esimerkit olivat loistavia ja työskentely osallistavaa. Kurssin avulla pidin ehkä parhaan puheeni kevätjuhlissa. Parasta tämän puheen rakentamisessa oli se, että ymmärsin ja jäsensin asioita, jotka olivat ikäänkuin poreilleet mielessä!” – Maija, apulaisrehtori

  – ”Olen osallistunut moniin koulutuksiin ja järjestänyt monia itse. Juhana Torkki on yksi parhaimmista valmentajista, joita olen tavannut. Hän tempasi osallistujat mukaansa niin, että mielenkiinto ja innostus säilyivät koko päivän. Päivä oli käytännön läheinen ja sain monia hyödyllisiä vinkkejä esityksen tekemiseen. Juhana oli loistava valmentaja, koska hän myös herätteli osallistujia antoisiin keskusteluihin.” – Toimitusjohtaja Krista Elo-Pärssinen, PL Perheyrityspalvelut Oy

  – ”Koulutuksen anti oli erittäin hyvä, konkreettinen ja vien tästä käytännön työkaluja seuraavan puheen valmisteluun. Sisältö oli erittäin hyvä, meditointityökaluineen ja esimerkkeineen. Käytännön työkalut sovellettavia ja helposti omaksuttavia. Kiitos hyvästä ja asiantuntevasta läpikäynnistä, hyvin pureuduttu koulutettavien tavoitteisiin / tarpeisiin. Suosittelisin tätä koulutusta muillekin: puheen pitäjien päivittäisen tuskan minimoimiseen hyvä työvälinevalikoiman laajentaja.” – Business Manager Markus Kankaanpää, Elisa Oyj

  – ”Sain runsaasti ajateltavaa seuraavan esityksen valmisteluun. Olin tyytyväinen sisältöön kokonaisuutena. Juhana Torkki oli kouluttajana todella hyvä. Suosittelen hänen koulutustaan lämpimästi kollegoille.”

  – ”Paljon käytännön vinkkejä puheen valmistamiseen. Kouluttaja oli miellyttävä, asiantunteva, innostava. Loistava koulutus!”

  – ”Yllätyin positiivisesti ryhmätyöosuudesta. Kyllä tämä päivä sujui hyvin etänäkin!”

  – ”Zoom toimi hyvin ja kahdenkeskeiset keskustelut olivat hyviä”

  – ”Juhana Torkki on valtavan hyvä kouluttaja. Hyvin harva pystyy samaan ja hyvin harva tietää puhetaidosta ja sen psykologiasta yhtä paljon. Vielä harvempi, jos kukaan, pystyy esittämään asiat näin hyvin.”


  OHJELMA

  08:45 Zoom-tapahtuma avautuu, yhteyksien tarkistus ja ilmoittautuminen

  09:00 Johdatus vaikuttavaan viestintään
  – miksi jotkin puheet muistetaan vielä vuosien päästä?

  10:30 Tauko

  10:40 Virittäytyminen yleisön kohtaamiseen
  – kuinka oppia puhuttelemaan tunteita ja synnyttämään muutosta?

  11:30 Tauko

  12:15 Virittäytyminen yleisön kohtaamiseen
  – jatkuu

  12:45 Puheen strategian (suunnitelman) laatiminen
  – miten suunnitella puheen tyyli, sisältö ja rakenne kuulijaan vetoavaksi?

  14:00 Tauko

  14:15 Kerronnan salat
  – miten pitää yllä mielenkiinto esityksen ajan?

  16:00 Koulutus päättyy
  Koulutuspaikka:
  Verkkoalustana toimii Zoom. Vuorovaikutteisen valmennuspäivän aikana keskustelemme ja teemme harjoituksia. Voit osallistua tietokoneella tai mobiililaitteella internet-yhteyden äärestä. Saat lisätietoa ja ohjeet sähköpostilla ennen koulutusta.
  Tästä koulutuksesta emme tee tallennetta.

  Ajankohta:
  tiistai 08.06.2021

  Hinta:
  597 euroa
  /hlö + alv 24 %.

  Ryhmäetuhinta:
  Samasta organisaatiosta kaksi osallistujaa: 557 euroa /hlö + alv 24 %,
  kolme tai useampia osallistujia: 497 euroa /hlö + alv 24 %.

  Ilmoittautumisen peruutusehdot:
  Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 vuorokautta ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50% koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle.

  Kouluttajan muut kurssit

  Samankaltaisia kursseja