fbpx
Juhana Torkki: Puheen valmistamisen tehokurssi (1 pv)
Huippuarviot saanut valmennus nyt uusintana!
Ratekoulutus järjestää nyt koulutuksen:

Juhana Torkki: Puheen valmistamisen tehokurssi (1 pv)

697 euroa /hlö + alv 24 %

10.03.2023, Etäkoulutus , Etäkoulutus 28 helmikuun, 2023 Sampo Korppoo

Itsensä kehittäminen , Johtaminen ja esihenkilötaidot , Markkinointi , Tiimityö , Viestintä , Vuorovaikutus

(4.9)

Palaute aikaisemmista koulutuksista:

 • - "Juhana Torkki on valtavan hyvä kouluttaja. Hyvin harva pystyy samaan ja hyvin harva tietää puhetaidosta ja sen psykologiasta yhtä paljon. Vielä harvempi, jos kukaan, pystyy esittämään asiat näin hyvin."

 • - ”Yllätyin positiivisesti ryhmätyöosuudesta. Kyllä tämä päivä sujui hyvin etänäkin!”

 • - "Sain runsaasti ajateltavaa seuraavan esityksen valmisteluun. Olin tyytyväinen sisältöön kokonaisuutena. Juhana Torkki oli kouluttajana todella hyvä. Suosittelen hänen koulutustaan lämpimästi kollegoille."

 • - ”Zoom toimi hyvin ja kahdenkeskeiset keskustelut olivat hyviä”

 • - "Paljon käytännön vinkkejä puheen valmistamiseen. Kouluttaja oli miellyttävä, asiantunteva, innostava. Loistava koulutus!"

  Hyvä puhetaito on viestinnän ja työelämän hyödyllisimpiä taitoja.


  Koulutus on saanut huippuarviot ja sopii kaikille, jotka haluavat parantaa esiintymistaitojaan. ”Tarkista asenne puhumiseesi ja ehkä muutat koko elämääsi”, sanoo Juhana Torkki. (TT)

  Juhana Torkki on Suomen kysytyimpiä alan asiantuntijoita. Hänet tunnetaan tarkkanäköisenä puheiden kommentoijana ja maamme eturivin vaikuttajien puhekouluttajana.


  Kuinka seuraava puheesi on tähänastisen elämäsi paras – ja kuinka pääset lopputulokseen kohtuullisella vaivannäöllä!

  Ei riitä, että tiedämme, millainen on hyvä puhe – meidän on myös tiedettävä, miten sellainen valmistetaan. Hyvä puhuminen on kuin ruoanlaittoa – lopputulos on seurausta tarkasti toteutetuista työvaiheista.

  Puheen valmistamisen tehokurssilla saat selkeät kaavat ja mallit hyvän puheen valmistamiseen! Niiden avulla valmistelet aiempaa vaikuttavampia puheita kohtuullisessa ajassa.

  Puheen valmistamisen tehokurssin painopiste on vaikuttavassa puheessa. Saat eväitä myös tietopuolisten esitelmien laatimiseen, mutta erityisesti keskitymme puheisiin, joiden tarkoituksena on aikaansaada muutos kuulijoiden asenteissa ja motivaatiossa.
  – Kuinka luot puheella innostusta?
  – Kuinka vaikutat asenteisiin?
  – Kuinka johdat muutosta?
  – Kuinka parannat ryhmän henkeä?
  – Kuinka hälvennät epäluuloja ja käsittelet pelkoja?
  Myös näihin tunnetavoitteisiin pääseminen edellyttää, että puhujan tapa valmistautua esityksiinsä on oikea ja täsmällinen.


  Osallistujana opit
  – Miten käytät viisaasti valmistautumiseen varattua aikaa
  – Miten voitat yleisön suosion ja luottamuksen
  – Miten vaikutat puheella tunteisiin, synnytät innostusta ja motivaatiota
  – Miten luot esityksiin selkeän ja mukaansatempaavan rakenteen
  – Miten käytät vaihtelevasti tyylikeinoja
  – Miten aloitat puheen kiehtovasti, miten lopetat mieleenjäävästi
  – Miten rakennat slaideja, jotka tukevat eivätkä häiritse sanoman perillemenoa
  – Miten rakennat valloittavia tarinoita ja miten kerrot ne taitavasti

  Valmennettavien ei edellytetä pitävän puhetta koulutuspäivän aikana, vaan opetus on luentomuotoista ja sisältää keskustelumuotoisia harjoitteita. Puheen valmistamisen tehokurssin pääsisältö on henkilökohtaisen valmistautumisen työkalun oppiminen ja omaksuminen.


  Ennakkotehtävä
  Koulutus ei vaadi ennakkovalmistautumista, mutta saat noin viikkoa ennen kurssia sähköpostiin lyhyen kyselyn. Siihen vastaaminen varmistaa, että saat koulutuksesta haluamasi hyödyn.


  Kenen kannattaa osallistua?
  • Esitelmiä pitävät asiantuntijat
  • Tiimiesihenkilöt
  • Markkinoinnin ammattilaiset
  • Toimitus- ja henkilöstöjohtajat
  • Ketkä tahansa, jotka haluavat parantaa esiintymistaitojaan


  Kouluttaja

  Esiintymis- ja puhetaidon asiantuntija, kirjailija Juhana Torkki, Puheen valmistamisen tehokurssi -valmentaja

  Juhana Torkki, Puhevalta, on maamme johtavia esiintymistaidon kouluttajia. Hän on valmentanut monia eturivin poliitikkoja sekä yritysten johtoryhmiä. Torkki on tullut tunnetuksi suosituista viestintää käsittelevistä, palkituista kirjoistaan: Puhevalta (2006), Neuvotteluvalta (Torkki & S.Miettinen 2008), Tarinan valta (2014), Puhevalta käyttöön (2015). Vuodesta 2006 Torkki on valmentanut niin yksilöitä kuin yhteisöjä viestimään vaikuttavammin.

  Palautetta aiemmista koulutuksista:
  (asteikolla 5=erinomainen, 1=huono)
  Kouluttaja Juhana Torkin aiheen hallinta ja asiantuntevuus: 4.9
  Kouluttajataidot ja opetustyyli: 4.9

  – ”Kiitos hyödyllisestä Puheen valmistamisen tehokurssista. Se on elämäni parhaita kursseja. Aihe laajeni puheen valmistamisesta yleiseen elämän jäsentämiseen sekä merkityksellisten asioiden pohdiskeluun. Kurssipäivän rytmitys oli hyvä ja sain erittäin käytännöllisiä neuvoja puheen valmistamiseen. Puhe-esimerkit olivat loistavia ja työskentely osallistavaa. Kurssin avulla pidin ehkä parhaan puheeni kevätjuhlissa. Parasta tämän puheen rakentamisessa oli se, että ymmärsin ja jäsensin asioita, jotka olivat ikäänkuin poreilleet mielessä!” – Maija, apulaisrehtori

  – ”Olen osallistunut moniin koulutuksiin ja järjestänyt monia itse. Juhana Torkki on yksi parhaimmista valmentajista, joita olen tavannut. Hän tempasi osallistujat mukaansa niin, että mielenkiinto ja innostus säilyivät koko päivän. Päivä oli käytännön läheinen ja sain monia hyödyllisiä vinkkejä esityksen tekemiseen. Juhana oli loistava valmentaja, koska hän myös herätteli osallistujia antoisiin keskusteluihin.” – Toimitusjohtaja Krista Elo-Pärssinen, PL Perheyrityspalvelut Oy

  – ”Koulutuksen anti oli erittäin hyvä, konkreettinen ja vien tästä käytännön työkaluja seuraavan puheen valmisteluun. Sisältö oli erittäin hyvä, meditointityökaluineen ja esimerkkeineen. Käytännön työkalut sovellettavia ja helposti omaksuttavia. Kiitos hyvästä ja asiantuntevasta läpikäynnistä, hyvin pureuduttu koulutettavien tavoitteisiin / tarpeisiin. Suosittelisin tätä koulutusta muillekin: puheen pitäjien päivittäisen tuskan minimoimiseen hyvä työvälinevalikoiman laajentaja.” – Business Manager Markus Kankaanpää, Elisa Oyj

  – ”Sain runsaasti ajateltavaa seuraavan esityksen valmisteluun. Olin tyytyväinen sisältöön kokonaisuutena. Juhana Torkki oli kouluttajana todella hyvä. Suosittelen hänen koulutustaan lämpimästi kollegoille.”

  – ”Paljon käytännön vinkkejä puheen valmistamiseen. Kouluttaja oli miellyttävä, asiantunteva, innostava. Loistava koulutus!”

  – ”Yllätyin positiivisesti ryhmätyöosuudesta. Kyllä tämä päivä sujui hyvin etänäkin!”

  – ”Zoom toimi hyvin ja kahdenkeskeiset keskustelut olivat hyviä”

  – ”Juhana Torkki on valtavan hyvä kouluttaja. Hyvin harva pystyy samaan ja hyvin harva tietää puhetaidosta ja sen psykologiasta yhtä paljon. Vielä harvempi, jos kukaan, pystyy esittämään asiat näin hyvin.”  OHJELMA

  08:45 Ilmoittautuminen ja yhteyksien tarkistus

  09:00 Koulutus alkaa

  Johdatus vaikuttavaan viestintään
  – miksi jotkin puheet muistetaan vielä vuosien päästä?

  10:30 Tauko

  10:40 Virittäytyminen yleisön kohtaamiseen
  – kuinka oppia puhuttelemaan tunteita ja synnyttämään muutosta?

  11:30 Lounastauko

  12:15 Virittäytyminen yleisön kohtaamiseen
  – jatkuu

  12:45 Puheen strategian (suunnitelman) laatiminen
  – miten suunnitella puheen tyyli, sisältö ja rakenne kuulijaan vetoavaksi?

  14:00 Tauko

  14:15 Kerronnan salat
  – miten pitää yllä mielenkiinto esityksen ajan?

  16:00 Koulutus päättyy


  Koulutuspaikka:
  Verkkoalustana toimii Zoom. Vuorovaikutteisen valmennuspäivän aikana keskustelemme ja teemme harjoituksia. Voit osallistua tietokoneella tai mobiililaitteella internet-yhteyden äärestä. Saat lisätietoa ja ohjeet sähköpostilla ennen koulutusta.
  Tästä koulutuksesta emme tee tallennetta.

  Ajankohta:
  perjantai 10.3.2023 klo 9-16

  HUOM. Early Bird – nopean ilmoittautujan etu:
  – 100 euroa hinnasta pois, kun ilmoittaudut viimeistään 10.2.2023

  Hinta:
  697 euroa /hlö + alv 24 %.

  Ryhmäetuhinta:
  Samasta organisaatiosta kaksi osallistujaa: 657 euroa /hlö + alv 24 %,
  kolme tai useampia osallistujia: 597 euroa /hlö + alv 24 %.


  Ilmoittautumisen peruutusehdot:
  Jos osallistuminen perutaan myöhemmin kuin 8 päivää ennen koulutuksen alkua, veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.


  Kouluttajan muut kurssit

  Samankaltaisia kursseja