Edita järjestää nyt koulutuksen:

Julkisen palvelussuhteen juridiikka -webinaarisarja (3 pv)

Mitä palvelussuhteeseen rekrytoitaessa tulee huomioida, jotta varmistetaan syrjimättömyys? Miten yhteistoimintamenettely tulisi toteuttaa kollektiivivähennystilanteissa valtiolla ja kuntasektorilla? Mitä asioita tulee ottaa huomioon, kun virkamies tai kunnallinen viranhaltija irtisanotaan henkilöön liittyvästä syystä?

Julkisen palvelussuhteen juridiikka -webinaarisarja pureutuu virkamiesten ja kunnallisten viranhaltijoiden työsuhteiden elinkaaren tärkeisiin ja haastaviin juridisiin kysymyksiin. Webinaarisarjassa käsitellään myös ajankohtaisia teemoja, kuten palvelussuhteen ehtojen harmonisointia muutostilanteessa.

Webinaarisarjan asiantuntevina kouluttajina toimivat työ- ja virkasuhdeoikeuteen erikoistuneet asianajajat Suvi Knaapila (asianajaja, osakas) ja Mika Kärkkäinen (asianajaja, VT,) Dittmar & Indrenius Asianajotoimisto Oy, sekä Salla Pyymäki (osakas, asianajaja, oikeustieteen maisteri, filosofian maisteri) Asianajotoimisto Roihu Oy, ja Markus Lohi (asianajaja) Asianajotoimisto Kasanen & Vuorinen Oy.


Kenelle?
– valtionhallinnon palveluksessa oleville johtajille ja esihenkilöille
– kuntien palveluksessa oleville johtajille ja esihenkilöille
– hyvinvointialueiden johtajille ja esihenkilöille
– HR-johdolle ja -asiantuntijoille
– asianajajille
– työoikeusjuristeille

Koulutuksen osallistuja saa:
– Kolme asiantuntevaa webinaarikoulutusta julkisen palvelussuhteen juridisista kysymyksistä.
– Mahdollisuuden esittää kysymyksiä ja kommentteja kouluttajille koulutuksen aikana webinaarin chatissa
– Koulutusten webinaaritallenteet puolen vuoden ajaksi käyttöönsä.
– Edilex-verkkopalvelun käyttöoikeuden määräajaksi (alkaen ilmoittautumisesta ja päättyen neljä viikkoa koulutuksen jälkeen).


Kouluttajat:
Suvi Knaapila
, asianajaja, osakas, Dittmar & Indrenius Asianajotoimisto Oy
Suvi on arvostettu työoikeuden ammattilainen ja toinen asianajotoimisto Dittmar & Indreniuksen työoikeuspraktiikan vetäjistä. Suvi neuvoo asiakkaita mm. työoikeuteen, ulkomaankomennuksiin sekä palkitsemiseen liittyvissä toimeksiannoissa.

Mika Kärkkäinen, asianajaja, VT, Dittmar & Indrenius Asianajotoimisto Oy
Mika on harjaantunut työoikeuden ammattilainen. Mikalla on laaja kokemus työsuhteeseen liittyvien riita-asioiden hoitamisesta. Hän on myös kirjoittanut useita kirjoja ja artikkeleita työoikeudesta.

Salla Pyymäki, osakas, asianajaja, oikeustieteen maisteri, filosofian maisteri,Asianajotoimisto Roihu Oy
Salla on työ- ja virkasuhdeoikeuteen erikoistunut asianajaja ja osakas Asianajotoimisto Roihu Oy:stä. Hänellä on laaja kokemus työ- ja virkasuhdeoikeuden alalla. Salla toimii julkisten ja yksityisten työnantajien neuvonantajana monipuolisissa työ- ja virkasuhdeoikeudellisissa kysymyksissä sekä asiamiehenä erilaisissa riitaprosesseissa yleisessä tuomioistuimessa, hallintotuomioistuimessa ja työtuomioistuimessa. Ennen asianajoalalla siirtymistään hän on työskennellyt KT Kuntatyönantajissa.

Salla toimii lisäksi työyhteisösovittelijana ja työnohjaajana. Hänellä on myös pedagoginen koulutus.

Markus Lohi, asianajaja, Asianajotoimisto Kasanen & Vuorinen Oy.
Asianajaja Markus työskentelee työ- ja virkaoikeuteen erikoistuneen Asianajotoimisto Kasanen & Vuorinen Oy:n palveluksessa. Hänellä on noin 15 vuoden kokemus työ- ja virkasuhteisiin liittyvien riita- ja rikosasioiden hoitamisesta yleisissä tuomioistuimissa, työtuomioistuimessa ja hallintotuomioistuimissa.OHJELMA

Julkisen palvelussuhteen juridiikka -webinaarisarja koostuu seuraavista osista:
Syrjintä ja tasapuolinen kohtelu palvelussuhteessa 14.2.
Kollektiivivähennykset julkisella sektorilla 28.2.
Virkasuhteen irtisanominen yksilöperusteella 8.3.

Voit ilmoittautua edullisesti koko webinaarisarjaan tai valita sinua kiinnostavan yksittäisen webinaarin. Webinaarisarjan osat täydentävät toisiaan, ja osallistumalla koko sarjaan saat monipuolista ymmärrystä julkisen palvelussuhteen juridiikan haastavista ja ajankohtaisista kysymyksistä

—————————-

Koulutuspaikka:
Koulutus järjestetään etänä

Ajankohta:
14.2.2023, 28.2.2023, 8.3.2023

Hinta:
760 euroa
/hlö + alv 24 %. Koulutuksen hintaan sisältyy tallenne, joka on osallistujien katsottavissa kuusi kuukautta koulutuksen jälkeen.

Kun ilmoitat webinaariin useamman osallistujan samasta organisaatiosta, ovat voimassa seuraavat alennetut hinnat:

2-5 osallistujaa: 632 euroa + alv 24% / hlö
6-10 osallistujaa: 528 euroa + alv 24% / hlö

(Alennus lasketaan 1 hlö perushinnasta. Alennuksia ei voi yhdistää muihin alennuksiin.)

Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutuksen alkua tulleista peruutuksista veloitamme 50 % kokonaishinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.

ILMOITTAUTUMINEN

(Toimi heti - paikkoja rajoitetusti!)


Kyllä, ilmoittaudun Julkisen palvelussuhteen juridiikka -webinaarisarja (3 pv) -koulutukseen 14.02.-08.03.2023, Etäkoulutus
Hlö(ä)