fbpx
Juristin tekoälyloikka -koulutussarja (6 x 2 h)
Edita järjestää nyt koulutuksen:

Juristin tekoälyloikka -koulutussarja (6 x 2 h)

1 690 euroa /hlö + alv 24 %

1 690 EUR

05.09.-12.11.2024, Webinaari , Webinaari 5 kesäkuun, 2024 Sampo Korppoo

Lakitieto , Tekoäly

Miten juristi saa ChatGPT:stä itselleen tehokkaan apurin? Millaisilla prompteilla saadaan aikaan laadukkaita tuloksia? Miten Microsoft Copilot mullistaa juristin työn? Miten Copilot parantaa tuottavuutta eri M365-sovelluksissa, kuten Wordissä, Excelissä, Teamsissa tai Outlookissa? Miten tekoälyjärjestelmiä hyödynnetään vastuullisesti ja tietoturvallisesti?

Juristin tekoälyloikka on vuoden 2024 ajankohtaisin koulutussarja, jota yhdenkään suomalaisen juristin ei kannata jättää väliin. Koulutussarja on suunniteltu siten, että sen hyödyntämisen voi aloittaa heti seuraavana työpäivänä. Juristit ja asianajotoimistot ovat jo huomanneet tekoälyn potentiaalin, mutta viimeistään nyt on oikea aika ottaa tekoälytyökalut haltuun käytännössä.

Koulutussarja perehdyttää sinut suosituimpien tekoälytyökalujen käyttöön perusteellisesti sekä opastaa niiden integroinnissa juridiseen työhön. Huomaathan, että sinulta ei vaadita lainkaan aiempaa kokemusta tekoälystä tai siihen liittyvistä työkaluista. Koulutussarja soveltuu kuitenkin kokeneemmillekin käyttäjille.

Huippusuosittu kuusiosainen koulutussarja järjestetään nyt jo toista kertaa! Juristin tekoälyloikka tuotetaan yhteistyössä LEGITin kanssa. Koulutussarjan pääkouluttajana toimii Aku Nikkola, LEGIT, Dot. Legal ja Legal Design School.


Kenelle?
Kaikille juristeille ja juridista työtä tekeville, jotka haluavat tehostaa työtään tekoälyn avulla.


Kouluttajat:
Aku Nikkola
, LEGIT, Dot. Legal, ja Legal Design School
Aku tunnetaan Dot. Legalin osakkaana sekä Legal Design Schoolin ja tekoälykonsultointiin keskittyvän LEGITin perustajana. Hänellä on laaja koulutustausta ja hän on toiminut luennoitsijana myös Helsingin yliopiston oikeustieteellisessä tiedekunnassa. Aku on auttanut tuhansia juristeja ottamaan tekoälyn osaksi päivittäistä työtään.

Netta Heikkilä, Toimitusjohtaja, LEGIT (Legit AI Oy)
Netta on muutosjohtamiseen ja integraatioihin erikoistunut viestinnän ammattilainen ja tekoälykonsultti. Hänellä on laaja-alaista kokemusta eri alojen ammattilaisten (ml. juristien) ja johtoryhmien kouluttamisesta. Hän on erityisesti tunnettu käytännönläheisestä, ymmärrettävästä ja innostavasta koulutustyylistään.

Antti Innanen, Toimitusjohtaja, Dot. Legal, LEGIT ja Legal Design School
Antti on teknologiajuristi sekä juridiikan muutokseen keskittyvän Dot.-lakitoimiston toimitusjohtaja. Hän on kysytty puhuja tekoälyyn liittyvissä tilaisuuksissa. Hän opettaa käytännönläheisesti, miten tekoälysovelluksia voi hyödyntää juristin päivittäisessä työssä.

Kalle Saarikannas, Business Group Lead, Modern Workplace for Microsoft Finland
Kalle johtaa Microsoftin Modern Workplace liiketoimintaa Suomessa. Modern Workplace tuotealue sisältää muun muassa Microsoftin tunnetun Microsoft 365-tuoteperheen, Windows 365-virtualisointiratkaisut sekä tekoälyratkaisut kuten Microsoft 365 Copilotin sekä Bing Chat Enterprisen. Hän keskittyy auttamaan suomalaisia organisaatioita löytämään teknologian avulla kestävän, tehokkaan ja saavutettavan tavan tehdä töitä paikkariippumattomasti. Ennen Microsoftille siirtymistä Kalle työskenteli kansainvälisten teknologiastartupien parissa.

Ismo Kallioniemi, Osakas, Asianajaja, Eversheds Asianajotoimisto Oy
Asianajaja Ismo Kallioniemi on tekoälyn oikeudellisiin kysymyksiin ja vaativiin oikeudenkäynteihin sekä niihin liittyviin selvityksiin erikoistunut asianajaja. Hän on tekoälyyn liittyviä oikeudellisia kysymyksiä käsittelevän “Tekoälyoikeus – Varallisuusoikeuden ja riskienhallinnan kysymyksiä”-kirjan kirjoittaja.

Tommi Härmä, Osakas, Asianajaja, varatuomari, Asianajotoimisto Merkurius Oy
Tommi Härmällä on pitkä kokemus kotimaan- ja ulkomaankaupan sopimuksista sekä sopimusten tulkinta- ja vastuukysymysten ratkaisemisesta. Hän avustaa yrityksiä laaja-alaisesti sopimusten laadinnassa ja neuvotteluissa sekä niihin liittyvien riitojen ratkaisemisessa sekä IT- ja tietosuojakysymyksissä. Tommilla on lisäksi kokemusta vahingonkorvaus- ja vastuukysymyksistä sekä lukuisista kotimaisista ja kansainvälisistä yritysjärjestelyistä.

Liisa Holopainen, Senior Legal Counsel, Fondia Oyj
Liisan erikoisalaa on teknologiajuridiikka, erityisesti tietosuoja ja datan käyttöön liittyvät oikeudelliset kysymykset sekä kyberturvallisuuteen liittyyvä juridiikka. Liisa kuuluu Fondian datatalous-asiantuntijaryhmään ja neuvoo ja kouluttaa uuden dataregulaation ja kyberturvajuridiikan puitteissa eri sektoreilla toimivia asiakkaita. Liisalla on tuoreessa muistissa GDPR:n voimaantulo ja siinä yhteydessä tehdyt nykytilaselvitykset ja tulkinnat. Tästä kokemuksesta on hyötyä myös dataregulaatiopaketin haltuun ottamisessa. Ennen Fondiaa Liisa on työskennellyt mm Nixulla ja Kelan IT-osastolla. Liisalla on myös EU-oikeudellista osaamista ja hän on työskennellyt EU:n tuomioistuimessa 2,5 vuotta.OHJELMA
Koulutussarja koostuu seuraavista käytännönläheisistä koulutuksista:

Tekoäly juristin työssä ja parhaat tekoälytyökalut 5.9. klo 13-15
Chat GPT:n tehokäyttö juristin työssä 19.9. klo 13-15
Microsoft Copilot – käyttöönotto ja hyödyntäminen 3.10. klo 13-15
Etiikka ja vastuullisuus tekoälyn käytössä 24.10. 13-15
Tekoälyn juridiset kysymykset 5.11. klo 12.45-16
Tekoälytyökalut työpajapäivä 12.11. klo 9-12 lähitoteutus Helsingissä & etänä

Voit ilmoittautua edullisesti koko koulutussarjaan tai valita sinua kiinnostavan yksittäisen koulutuksen. Suosittelemme koko koulutussarjaa etenkin tekoälyn parissa aloitteleville tai sitä vielä satunnaisesti käyttäville juristeille.


Koulutuspaikka:
Koulutussarja järjestetään etänä ja viimeinen koulutus järjestetään lähitoteutuksena Helsingissä. Tarkempi paikka ilmoitetaan myöhemmin.

Koulutuksen tallenne on osallistujien katsottavissa 6 kk koulutuksen jälkeen.

Ajankohta:
5.9.2024, 19.9.2024, 3.10.2024, 24.10.2024, 5.11.2024, 12.11.2024

Hinta:
1 690 euroa
/hlö + alv 24 %.

Kun ilmoitat webinaariin useamman osallistujan samasta organisaatiosta, ovat voimassa seuraavat alennetut hinnat:

2-5 osallistujaa: 1 490 euroa + alv 24 % / hlö
6-10 osallistujaa: 1 290 euroa + alv 24 % / hlö

(Alennus lasketaan 1 hlö perushinnasta. Alennuksia ei voi yhdistää muihin alennuksiin.)

Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutuksen alkua tulleista peruutuksista veloitamme 50 % kokonaishinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.

Kouluttajan muut kurssit

Samankaltaisia kursseja