fbpx
Katleena Kortesuon workshop (1 pv)
Retoriikan kesäkoulu järjestää nyt koulutuksen:

Katleena Kortesuon workshop (1 pv)

690 euroa /hlö + alv 24 %

EUR

06.06.2024, Vanajanlinna, Hämeenlinna Vanajanlinnantie 485, Hämeenlinna 13 maaliskuun, 2024 Sampo Korppoo

Viestintä ja vuorovaikutus

Kriisikiikarit käteen: skenaariotyöskentelyn työpaja

Kun kriisi iskee, taitava viestintä on välttämätöntä. Mutta vieläkin parempi vaihtoehto on ehkäistä kriisit ennakolta. Tämä päivän mittainen workshop tarjoaa osallistujille intensiivisen koulutuksen kriiseihin valmistautumisesta ja torjumisesta, ennen kuin ne ehtivät edes puhjeta. Jokaiselle organisaatiolle arvokasta tietoa ja taitoa jakaa Katleena Kortesuo, joka on Suomen tunnetuimpia kriisiviestinnän kouluttajia.

Vanajanlinnassa pidettävä workshop alkaa ilmoittautumisella ja aamukahvilla, jota on tarjolla klo 8.30 alkaen. Työskentely alkaa klo 9.00 ja jatkuu klo 16.00 asti.


Katleena Kortesuo, puhuja, kriisiviestinnän kouluttaja ja tietokirjailija

Kouluttaja

Katleena Kortesuon työpajassa opit käymään läpi oman organisaatiosi potentiaaliset kriisit ja kriisin siemenet: miten paikannat uhkat, miten ehkäiset kriisit ja miten käsittelet riskit? Työpajassa saat konkreettiset työkalut omaan arkeesi ja saat tukevat lähtökohdat organisaatiosi riskien hallintaan.

Katleenan työpajat ovat aina loppuunmyytyjä. Hänen lähestymistapansa on konkreettinen, napakka ja viihdyttävä. Katleena osaa tuoda teoreettiset mallit käytäntöön niin, että niistä on aitoa hyötyä osallistujille.

Katleena on suosittu puhuja, kriisiviestinnän kouluttaja ja tietokirjailija. Hän on tehnyt yli 40 tietokirjaa ja saanut useita palkintoja sekä kirjoistaan että koulutuksistaan.


Koko päivän kestävä skenaariotyöskentelyn työpaja tarjoaa sinulle kaikkea tätä:
– Skenaariotyöskentely – onko se jotain syötävää?
– Haravoi kaikki kriisikätköt
– Pisteytä skenaariot ja rakenna oma top10-listasi
– Ja sitten paikalle pyllähti musta joutsen
– Yksilön ja organisaation resilienssi


Koulutuspaikka:
Vanajanlinna, Vanajanlinnantie 476, 13330 Harviala

Ajankohta:
torstai 6.6.2024, klo 9.00-16.00

Osallistumisen hinta:
690 euroa
/hlö + alv 24 %.

Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Asiakkaalla on oikeus peruuttaa ilmoittautumisensa 21 päivän aikana ilmoittautumispäivästä alkaen. Perumisesta ei koidu asiakkaalle kuluja. Peruminen tulee ilmoittaa aina sähköpostitse. Perumiseksi ei katsota osallistumismaksun jättämistä maksamatta. Lisäehto: Peruutuksia ei oteta vastaan enää silloin, kun tapahtumaan on aikaa 30 päivää tai vähemmän.

Osallistumismaksun suorittamisen jälkeen osallistumisoikeuden saa kuluitta siirtää toiselle henkilölle. Siirtämisestä tulee ilmoittaa sähköpostilla (info@retoriikankesakoulu.fi). Osallistujaa ei voi vaihtaa enää silloin, kun tapahtumaan on aikaa 7 päivää tai vähemmän.

Retoriikan kesäkoulu Oy pidättää oikeuden siirtää tilaisuutta siitä riippumattomista yllättävistä ja pakottavista syistä. Myös samanlaisista syistä johtuvat yksittäiset muutokset puhujalistassa ja seminaarin aikataulussa ovat mahdollisia.

Osallistumalla Retoriikan kesäkouluun asiakas hyväksyy, että häntä saatetaan videoida ja valokuvata järjestäjien toimesta ja kuvia ja tallenteita voidaan käyttää osana tapahtuman markkinointia ilman rahallista korvausta asiakkaalle.

Tutustu ja ilmoittaudu myös: Retoriikan kesäkoulu 2024 (1 pv) 7.6.2024

Kouluttajan muut kurssit

Samankaltaisia kursseja