fbpx
Ketterää raportointia Power BI:llä (webinaari)
Katso webinaari livenä tai tallenteena - silloin ja siellä kun sinulle sopii
Eventium järjestää nyt koulutuksen:

Ketterää raportointia Power BI:llä (webinaari)

EUR

29.06.2016, Webinaari , Webinaari 22 kesäkuun, 2016 Sampo Korppoo

Projektinhallinta , Taloushallinto ja verotus

(4.9)

Palaute aikaisemmista koulutuksista:

 • Palaute aikaisemmista koulutuksista: Kokonaisuutena hyvä koulutus. Selkeä etenemisjärjestys.” ”Tosi hyvä kouluttaja!”

  Raportointi on silloin kunnossa, kun voi aamulla ottaa kännykän ja katsoa, miten meillä menee.

  Tervetuloa kuuntelemaan, mitä mahdollisuuksia Microsoftin uusi raportointityökalu Power BI tarjoaa arjen raportointiin ja analytiikkaan.

  Power BI:n avulla eri järjestelmien dataa on vaivatonta yhdistää ja siitä saadaan muodostettua visuaalisesti vaikuttavia mittareita ja graafeja. Power BI:n kehittäjien lukumäärän on Microsoftilla kevään aikana viisinkertaistettu, joten sen kehittämiseen on panostettu erityisen paljon ja siihen tulee kuukausittain uusia ominaisuuksia.

  Webinaarin tavoitteena on antaa selkeä kuva Power BI:n mahdollisuuksista ja antaa eväät lähteä kokeilemaan Power BI:tä maksuttomasti omalla aineistolla.


  Kenellewebinars v2

  Tämä webinaarikoulutus sopii kaikille, jotka käyttävät aktiivisesti Exceliä työssään ja ovat kiinnostuneita käytännön BI:stä ja raportoinnin kehittämisestä – erityisesti controllereille, taloushallinnon ammattilaisille ja raportoinnista vastaaville.


  Sisältö 

  • Mitä on arjen analytiikka?
  • Kuinka saan Power BI:n käyttöön?
   • Eri lähteet ja tietomalli
   • Sisältöpaketit ja omat mallit
  • Raportit ja dashboardit
   • Visualisoinnin mahdollisuudet
   • Jakaminen mobiilisti
  • DAX-kielen käyttö
  • Kokemuksia käytöstä

  Mahdollisuus kysymyksiin


  Kouluttajasari_powenfi

  Asiantuntijana toimii Sari Suominen, Powen Oy.

  Sarilla on pitkä kokemus monipuolisten raportointiratkaisujen suunnittelusta ja toteutuksesta Microsoftin BI –tuotteita hyödyntäen.


  Huomioi myös 21.6. webinaari, osallistuessasi molempiin saat hintaedun:

  http://www.eventium.fi/koulutus/excelin-bi-maailman-kaytetyin-analytiikkatyokalu/


  Mikä on webinaari?

  Webinaari on internetissä toteutettu tapahtuma, johon sekä esiintyjät että osallistujat liittyvät omalta tietokoneeltaan paikasta riippumatta. Pääset mukaan webinaariin klikkaamalla henkilökohtaista osallistumislinkkiä, joka lähetetään sinulle sähköpostitse hyvissä ajoin ennen webinaarin alkamisajankohtaa. Osallistumiseen et tarvitse mitään maksullisia ohjelmistoja. Äänentoistoa varten laitteessasi on oltava kaiuttimet tai kuulokkeet. Mikrofonia tai videokameraa et tarvitse. Voit osallistua webinaariin myös tabletilla tai älypuhelimella.

  Toimitamme sinulle tarkemmat lisäohjeet ilmoittautumisen jälkeen ja vastaamme mielellämme kaikkiin mahdollisiin osallistumista koskeviin kysymyksiisi. Helppoa, kustannustehokasta ja kätevää!


  Webinaarikoulutuksen hyödyt

  Voit osallistua asuinpaikkakunnastasi riippumatta kätevästi internetin kautta tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

  • Ei matkustamista ja siihen liittyviä kustannuksia
  • Ei ylimääräistä ajankäyttöä
  • Ei riskiä tilaisuuden sisällön menemisestä ohi esteen sattuessa
  • Mahdollisuus kerrata koulutuksen sisältöä verkkotallenteelta jälkikäteen

  Aika ja paikka: 29.6.2016 klo 9.00 – 10.30 (webinaarin voit katsoa myös tallenteena, siellä ja silloin kun sinulle sopii)

  Koulutuksen hinta: 149 € (+ alv 24 %) / hlö

  Huomioi hintaetu: Jos osallistut molempiin eli  Excelin BI 21.6. ja 29.6. webinaareihin, yhteishinta on 258 euroa /hlö– merkitse tieto linkin Lisätiedot -kohtaan.


  Täydellinen videotallenne  – kertaa koulutusta niin monta kertaa kuin haluat

  Koulutuksen jälkeen osallistuja saa käyttöönsä webinaaritaltioinnin sekä lisäksi koulutusaineiston pdf-muodossa. Tallenne on katseltavassa henkilökohtaisen linkin kautta. Käyttöoikeus on voimassa 6 kk ja se toimitetaan sinulle sähköpostitse noin kolmen arkipäivän sisällä koulutuksen toteutuksesta. Sinun ei siis tarvitse katsoa kaikkia webinaareja samantien, jos olet estynyt.

  Eventiumin webinaarikoulutukset toteutetaan Citrix GoToWebinar –järjestelmällä. Webinaarien teknisestä toteutuksesta sekä moderoinnista vastaa webinaaripalveluihin erikoistunut Akatemia 24/7 Oy.   

  Webinaari vapauttaa – katsele ja kuuntele töistä, kotoa, mökiltä, vaikkapa laiturin nokasta, sinä päätät – tallenteen voit seurata reissun päällä myös ajasta ja paikasta riippumatta.


  Peruutusehdot:

  Peruutus on ilmoitettava viimeistään 14 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

  Kouluttajan muut kurssit

  Samankaltaisia kursseja