Edita järjestää nyt koulutuksen:

KILAn tuoreet ratkaisut (1 h)

Kilan lausunnot käsittelevät uusia tapoja harjoittaa liiketoimintaa, jolloin totuttuja kirjanpitoratkaisuja on tarkasteltava uudesta näkökulmasta.

Suositussa webinaarikoulutuksessa käydään ekonomi, KLT Leena Rekola-Niemisen johdolla tiiviisti ja käytännönläheisesti läpi KILAn tuoreita lausuntoja ja yleisohjeita. Koulutuksessa on mukana kaikki viimeisimmät lausunnot.

Ohjelmaa päivitetään KILAn tulevien ohjeiden mukaan ennen webinaaria.

• kirjanpitäjille
• tilintarkastajille
• muille taloushallinnon asiantuntijoille

Ekonomi, KLT Leena Rekola-Nieminen on kokenut pitkän linjan taloushallinnon ammattilainen, joka on kirjoittanut teoksia mm. tilinpäätöksen rakentamisesta. Hän on Kirjanpitolautakunnan jäsen ja toimii Taloushallintoliiton kirjanpidon asiantuntijana ja on Taloushallintoliiton entinen puheenjohtaja.

—————————-

Koulutus toteutetaan webinaarina.

Koulutuksen tallenne on osallistujien katsottavissa 6 kk koulutuksen jälkeen.

keskiviikko 06.05.2020 klo 14:00-15:00

Kun ilmoitat webinaariin useamman osallistujan samasta organisaatiosta, ovat voimassa seuraavat alennetut hinnat:

2-5 osallistujaa: 125 euroa + alv 24% / hlö
6-10 osallistujaa: 90 euroa + alv 24% / hlö

Julkisen sektorin etuhinta -20% (koodilla julkinen20)
Edilex-käyttäjän etuhinta -20% (koodilla edilex20)
Credita-käyttäjän etuhinta -20% (koodilla credita20)
Lakimiesliiton jäsenetu -20% (koodilla lakimiesliitto20)

Alennuskoodien alennus lasketaan perushinnasta. Alennuksia ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutuksen alkua tulleista peruutuksista veloitamme 50 % kokonaishinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.

VARMISTA PAIKKASI ENNEN 22.05.2020