Edita järjestää nyt koulutuksen:

Kuluttaja – Markkinointi – Juridiikka 2022 -webinaarisarja (2 pv)

Miten pitää toimia tekijänoikeuksien kannalta, kun käyttää valokuvia markkinoinnissa? Mitkä juridiset seikat tulee varmistaa, kun haluaa houkutella asiakkaita arpajaisin? Mitä on tärkeää muistaa, kun suuntaa markkinointia lapsille? Mitkä ovat kiellettyä ja mitkä sallittuja markkinointiväittämiä?

Mitä yrityksen markkinoinnista ja myynnistä vastaavien tulee tietää kuluttajakaupan ehdoista? Mistä kaikesta myyjä vastaa, ja miten virheet voi korjata? Millaiset sopimusehdot kannattaa laatia, kun tehdään vaikuttajamarkkinointia?

Käytännönläheisessä webinaarisarjassa käydään läpi markkinoinnin ja myynnin asiantuntijoiden työssään kohtaamisia ajankohtaisia, juridisia kysymyksiä.

Sarja koostuu seuraavista osista:

Sisältö- ja some-markkinoinnin juridiikkaa 23.3. -webinaari
Kuluttajakaupan sopimukset ja markkinointiyhteistyön ehdot 4.5. -webinaari

Osallistu edullisesti koko sarjaan tai valitse itseäsi kiinnostavampi webinaarikoulutus.


Kouluttajat:
Asianajaja, tavaramerkkiasiamies, varatuomari Hanna-Maija Elo, Partner, Properta Asianajotoimisto Oy
Hanna-Maija Elolla on yli 20 vuoden kokemus immateriaalioikeuksiin, markkinointilainsäädäntöön ja sopimuksiin liittyvästä juridiikasta. Tällä hetkellä Hanna-Maija toimii osakkaana Properta Asianajotoimisto Oy:ssä.

Asianajaja Emilia Hodge, Properta Asianajotoimisto Oy
Emilia Hodge on kokenut immateriaalioikeuksiin, kuluttaja- ja markkinointijuridiikkaan sekä tietosuojakysymyksiin erikoistunut asianajaja. Asiamiestyön lisäksi Hodge on toiminut aikaisemmin lakimiehenä kansainvälisessä kuluttajatuotteiden myyntiin lukeutuvassa konsernissa, jossa hän on vastannut muun.OHJELMA
Ohjelman sisältö ilmoitetaan myöhemmin.

—————————-

Koulutuspaikka:
Koulutus järjestetään verkossa

Ajankohta:
23.3.-4.5.2022

Hinta:
450 euroa
/hlö + alv 24 %. Koulutuksen hintaan sisältyy tallenne, joka on osallistujien katsottavissa kuusi kuukautta koulutuksen jälkeen.

Kun ilmoitat webinaariin useamman osallistujan samasta organisaatiosta, ovat voimassa seuraavat alennetut hinnat:

2-5 osallistujaa: 350 euroa + alv 24% / hlö
6-10 osallistujaa: 300 euroa + alv 24% / hlö

(Alennus lasketaan 1 hlö perushinnasta. Alennuksia ei voi yhdistää muihin alennuksiin.)

Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutuksen alkua tulleista peruutuksista veloitamme 50 % kokonaishinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.

 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.