fbpx
Lähiesimiehen vuorovaikutuskoulutus (1 pv)
Uutta! Vielä muutama paikka vapaana, ilmoittaudu heti!
KurssitNyt järjestää nyt koulutuksen:

Lähiesimiehen vuorovaikutuskoulutus (1 pv)

597 euroa /hlö + alv 24 %

597 EUR

23.03.2021, Etäkoulutus , Etäkoulutus 16 maaliskuun, 2021 Sampo Korppoo

HR ja henkilöstöhallinto , Liiketoiminnan kehittäminen , Tiimityö , Työilmapiiri , Vuorovaikutus

Työilmapiiri on kireä, poissaoloja kertyy, virheitä sattuu, kommunikointi ei toimi ja tiimivetäminen tai -valmentaminen on todella hankalaa. Onko tuttua?

Mikäli haluaisit kehittää taitojasi tiimivetäjänä ja saada käyttöösi uusia vuorovaikutusmetodeja, niin tämä on oikea kurssi sinulle. Lähde mukaan kehittymään ja kasvamaan niin ihmisenä kuin organisaationa.

Olemme alttiita tunteita herättävälle ilmapiirille. Loppujen lopuksi valitsemme työpaikan ja tiimin tunteella. Tunne on myös ratkaiseva tekijä, kuinka kauan viihdymme työpaikassa tai tiimissä. Mikäli antaudumme tunteiden vietäväksi, meidät usein nähdään epätasapainoisena ja pidetään syrjässä esimerkiksi päätöksenteosta. Todellisuudessa kaikki päätökset pohjautuvat tunteisiin. Tiimivetäjän tulee tiedostaa ja tunnistaa erilaiset tilanteet, niiden hyödyt sekä haitat, saavuttaakseen halutun lopputuloksen.

Tiimit ovat tulleet jäädäkseen. Yksilökeskeisyys ja yksintyöskentely eivät enää ole tuottavaa. Tarvitsemme toisiamme, jotta kehitymme ja vahvistumme. Vahva vuorovaikutteinen kulttuuri on tätä päivää ja tie menestykseen.


Kenelle
Koulutus on suunnattu tiimivetäjille, -valmentajille ja lähiesimiehille. Erityisesti koulutus soveltuu uusille tiimivetäjille tai -valmentajille sekä esimiestyön alkuvaiheessa oleville henkilöille.


Opetusmenetelmät ja tavoite
Opetusmenetelminä käytetään luento-opetusta, ryhmätöitä/toimintaharjoituksia, keskusteluja ja tapaustutkimuksia (case study). Päivän aikana annetaan perusvalmiudet tiimin rakentamiseen, kehittämiseen, ohjaamiseen sekä keskitytään palautteen antamiseen ja vastaanottamiseen. Etätyöskentely otetaan huomioon.

Ennakkotehtävä
Saat kyselylomakkeen ja sähköpostia ennen koulutusta.


Miksi
Yritykset ja tiimit, jotka haluavat pysyä kilpailukykyisinä nykypäivän liiketoimintaympäristössä, ovat ymmärtäneet tehokkaan tiimityön tarpeellisuuden. Tiimin jäsenten kykyjen parantaminen johtaa virheiden vähenemiseen ja tuottavuuden lisääntymiseen, mikä parantaa asiakaspalvelua, kannattavuutta sekä tiimin jäsenten tyytyväisyyttä.

Yksi tehokkaan tiimityöskentelyn tärkeimmistä taidoista on ehdottomasti palautteen vastaanottaminen ja antaminen. Maailmanlaajuisesti tämä koetaan kuitenkin vaikeana. Miksi näin? Syynä tähän ovat usein puuttuvat käsittelytaidot.

Kyky antaa tehokasta ja rehellistä palautetta on ratkaiseva taito yksilöiden ja tiimien kehityksessä. Sekä motivoivan että kehittävän palautteen antaminen voi johtaa parempaan suorituskykyyn mutta vain asianmukaisesti annettuna. Yhtä tärkeää on myös kyky vastaanottaa palautetta, sillä suorituskykyä voidaan parantaa vain, jos palaute hyväksytään ja sen perusteella toimitaan.


Kouluttaja
Tea Nevala on henkilöstöratkaisujen, tiimityöskentelyn kehittämisen ja vuorovaikutuksen asiantuntija
Tea Nevala, TN Training Consultant.
Koulutuskonsultti Tea Nevala on sertifioitu kouluttaja, joka on toiminut kouluttajana jo vuosituhannen vaihteesta saakka. Hän on myös ilmailualan ammattilainen, jonka kansainvälinen ilmailu-ura alkoi 1990.
Erityisosaaminen: henkilöstöratkaisut, tiimityö, ilmapiiri, viestintä, vuorovaikutus ja liiketoiminnan kehittäminen.
”Pyrin kursseillani luomaan sinulle kokemuksen, joka ylittää odotukset, ja tarjoamaan tukeani ja osaamistani koko kehitysprosessin aikana.”

Palautetta osallistujilta:
– ”Kouluttaja tietää mistä puhuu. Erinomainen tietämys ja kokemus.”
– ”Valmentaja piti ryhmän hereillä. Olen oppinut enemmän kuin missään muussa koulutuksessa, johon olen aiemmin osallistunut.”
– ”Kouluttajalla on laaja kokemus, hän kuuntelee aina kurssilaisten ajatuksia ja vastaa kysymyksiin objektiivisilla esimerkeillä.”


Ohjelma

08:45 Zoom-tapahtuma avautuu, yhteyksien tarkistus ja ilmoittautuminen
09:00 Koulutus alkaa
– Pidämme taukoja. Lounas 45 min.
16:00 Koulutus päättyy

Sisältö

Miten luodaan tiimi, joka on ”paalupaikalla”?
– Mikä on ryhmän ja tiimin ero?
– Miten luodaan tiimi? Entä huipputiimi?
– Mitkä ovat voittajatiimin ominaisuudet?
– Motivaation, tavoitteiden, vision, kommunikaation ja palautteen merkitys ja käyttö tiiminvetäjänä

Palaute ja palautemallit
– Mikä on palautetta?
– Minkälaista palautetta on olemassa?
– Palautemallit.
– Palautteen antaminen. ”Koppi vai huti”? Sisältää ryhmätöitä ja toimintaharjoituksia
– Palautteen vastaanottaminen. Sisältää ryhmätöitä ja toimintaharjoituksia
– Vaikeiden ihmisten ja tilanteiden käsittely. Sisältää ryhmätöitä ja toimintaharjoituksiaKoulutuspaikka:
Verkkoalustana toimii Zoom. Vuorovaikutteisen valmennuspäivän aikana keskustelemme ja teemme harjoituksia. Voit osallistua tietokoneella tai mobiililaitteella internet-yhteyden äärestä. Saat lisätietoa ja ohjeet sähköpostilla ennen koulutusta.

Ajankohta:
tiistai 23.3.2021

Hinta:
597 euroa
/hlö + alv 24 %.

Ryhmäetuhinta:
Samasta organisaatiosta kaksi osallistujaa: 557 euroa /hlö + alv 24 %,
kolme tai useampia osallistujia: 497 euroa /hlö + alv 24 %.

Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 vuorokautta ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50% koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle.

Kouluttajan muut kurssit

Samankaltaisia kursseja