fbpx
Lähiesimiehen vuorovaikutuskoulutus (2x 1/2 pv)
Luo huipputiimi ja paranna liiketoimintaa!
KurssitNyt järjestää nyt koulutuksen:

Lähiesimiehen vuorovaikutuskoulutus (2x 1/2 pv)

597 euroa /hlö + alv 24 %

597 EUR

15.-22.09.2021, Etäkoulutus , Etäkoulutus 18 kesäkuun, 2021 Sampo Korppoo

Liiketoiminnan kehittäminen , Tiimityö , Työilmapiiri , Vuorovaikutus

(4.7)

Palaute aikaisemmista koulutuksista:

 • - "Kouluttaja tietää mistä puhuu. Erinomainen tietämys ja kokemus."

 • - "Valmentaja piti ryhmän hereillä. Olen oppinut enemmän kuin missään muussa koulutuksessa, johon olen aiemmin osallistunut."

 • - "Kouluttajalla on laaja kokemus, hän kuuntelee aina kurssilaisten ajatuksia ja vastaa kysymyksiin objektiivisilla esimerkeillä."

  Saat uusia taitoja tiimityöhön, vuorovaikutukseen sekä palautteen antamiseen! Lähde mukaan kehittymään ja kasvamaan niin ihmisenä kuin organisaationa.

  Työilmapiiri on kireä, poissaoloja kertyy, virheitä sattuu, kommunikointi ei toimi ja tiimivetäminen tai -valmentaminen on todella hankalaa. Onko tuttua?

  Mikäli haluaisit kehittää taitojasi tiimivetäjänä ja saada käyttöösi uusia vuorovaikutusmetodeja, niin tämä on oikea kurssi sinulle. Lähde mukaan kehittymään ja kasvamaan niin ihmisenä kuin organisaationa.

  Olemme alttiita tunteita herättävälle ilmapiirille. Loppujen lopuksi valitsemme työpaikan ja tiimin tunteella. Tunne on myös ratkaiseva tekijä, kuinka kauan viihdymme työpaikassa tai tiimissä. Mikäli antaudumme tunteiden vietäväksi, meidät usein nähdään epätasapainoisena ja pidetään syrjässä esimerkiksi päätöksenteosta. Todellisuudessa kaikki päätökset pohjautuvat tunteisiin. Tiimivetäjän tulee tiedostaa ja tunnistaa erilaiset tilanteet, niiden hyödyt sekä haitat, saavuttaakseen halutun lopputuloksen.

  Tiimit ovat tulleet jäädäkseen. Yksilökeskeisyys ja yksintyöskentely eivät enää ole tuottavaa. Tarvitsemme toisiamme, jotta kehitymme ja vahvistumme. Vahva vuorovaikutteinen kulttuuri on tätä päivää ja tie menestykseen.


  Kenelle
  Koulutus on suunnattu tiimivetäjille, -valmentajille ja lähiesimiehille. Erityisesti koulutus soveltuu uusille tiimivetäjille tai -valmentajille sekä esimiestyön alkuvaiheessa oleville henkilöille.


  Opetusmenetelmät ja tavoite
  Opetusmenetelminä käytetään luento-opetusta, ryhmätöitä, toimintaharjoituksia ja keskusteluja. Kurssi on interaktiivinen.
  Päivän aikana saat perusvalmiudet tiimin rakentamiseen, kehittämiseen ja ohjaamiseen. Keskitymme myös palautteen antamiseen ja vastaanottamiseen. Etätyöskentely otetaan huomioon.

  Ennakkotehtävä
  Saat kyselylomakkeen ja sähköpostia ennen koulutusta.


  Miksi
  Yritykset ja tiimit, jotka haluavat pysyä kilpailukykyisinä nykypäivän liiketoimintaympäristössä, ovat ymmärtäneet tehokkaan tiimityön tarpeellisuuden. Tiimin jäsenten kykyjen parantaminen johtaa virheiden vähenemiseen ja tuottavuuden lisääntymiseen, mikä parantaa asiakaspalvelua, kannattavuutta sekä tiimin jäsenten tyytyväisyyttä.

  Yksi tehokkaan tiimityöskentelyn tärkeimmistä taidoista on ehdottomasti palautteen vastaanottaminen ja antaminen. Maailmanlaajuisesti tämä koetaan kuitenkin vaikeana. Miksi näin? Syynä tähän ovat usein puuttuvat käsittelytaidot.

  Kyky antaa tehokasta ja rehellistä palautetta on ratkaiseva taito yksilöiden ja tiimien kehityksessä. Sekä motivoivan että kehittävän palautteen antaminen voi johtaa parempaan suorituskykyyn mutta vain asianmukaisesti annettuna. Yhtä tärkeää on myös kyky vastaanottaa palautetta, sillä suorituskykyä voidaan parantaa vain, jos palaute hyväksytään ja sen perusteella toimitaan.


  Kouluttaja
  Tea Nevala on henkilöstöratkaisujen, tiimityöskentelyn kehittämisen ja vuorovaikutuksen asiantuntija
  Tea Nevala, TN Training Consultant.
  Koulutuskonsultti Tea Nevala on sertifioitu kouluttaja, joka on toiminut kouluttajana jo vuosituhannen vaihteesta saakka. Hän on myös ilmailualan ammattilainen, jonka kansainvälinen ilmailu-ura alkoi 1990.
  Erityisosaaminen: henkilöstöratkaisut, tiimityö, ilmapiiri, viestintä, vuorovaikutus ja liiketoiminnan kehittäminen.
  ”Pyrin kursseillani luomaan sinulle kokemuksen, joka ylittää odotukset, ja tarjoamaan tukeani ja osaamistani koko kehitysprosessin aikana.”

  Palautetta osallistujilta:
  – ”Kouluttaja tietää mistä puhuu. Erinomainen tietämys ja kokemus.”
  – ”Valmentaja piti ryhmän hereillä. Olen oppinut enemmän kuin missään muussa koulutuksessa, johon olen aiemmin osallistunut.”
  – ”Kouluttajalla on laaja kokemus, hän kuuntelee aina kurssilaisten ajatuksia ja vastaa kysymyksiin objektiivisilla esimerkeillä.”


  Ohjelma
  15.9. ja 22.9.2021

  08:45 Zoom-tapahtuma avautuu, yhteyksien tarkistus ja ilmoittautuminen
  09:00 Koulutus alkaa
  – Pidämme taukoja.
  12:00 Koulutus päättyy

  Sisältö

  1. päivä ke 15.9.2021 klo 9.00 – 12.00

  Miten luodaan tiimi, joka on ”paalupaikalla”?
  – Tiimityöskentelyn muutos
  – Kuljettaako asenne kohti ”palkintopallia”?
  – Miten luodaan huipputiimi?
  – Motivaation, tavoitteiden, vision, kommunikaation ja palautteen merkitys ja käyttö tiiminvetäjänä  2. päivä ke 22.9.2021 klo 9.00 – 12.00

  Palaute ja palautemallit
  – Minkälaista palautetta on olemassa?
  – Palautemallit
  – Palautteen antaminen ja vastaanottaminen. ”Koppi vai huti”?
  – Mikä aiheuttaa konfliktin? Miten käsittelet tilanteen?  Koulutuspaikka:
  Verkkoalustana toimii Zoom. Vuorovaikutteisen valmennuksen aikana keskustelemme ja teemme harjoituksia. Voit osallistua tietokoneella tai mobiililaitteella internet-yhteyden äärestä. Saat lisätietoa ja ohjeet sähköpostilla ennen koulutusta.

  Ajankohta:
  15.9. ja 22.9.2021 klo 9-12

  Hinta:
  597 euroa
  /hlö + alv 24 %.

  Ryhmäetuhinta:
  Samasta organisaatiosta kaksi osallistujaa: 557 euroa /hlö + alv 24 %,
  kolme tai useampia osallistujia: 497 euroa /hlö + alv 24 %.

  Ilmoittautumisen peruutusehdot:
  Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 vuorokautta ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50% koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle.

  Kouluttajan muut kurssit

  Samankaltaisia kursseja