fbpx
Lean Champion -koulutus (1 pv)
Quality Knowhow Karjalainen järjestää nyt koulutuksen:

Lean Champion -koulutus (1 pv)

790 euroa /hlö + alv 24 %

EUR

28.08.2023, Sibeliustalo, Lahti Ankkurikatu 7, Lahti 8 kesäkuun, 2023 Sampo Korppoo

Johtaminen ja esihenkilotaidot , Lean ja ketterät menetelmät , Lean ja ketterät menetelmät , Toiminnan kehittäminen

Palaute aikaisemmista koulutuksista:

 • ”Antin asiantuntemus on erinomaisella tasolla. Upeasti esityksessä tuli teoria ja käytännön esimerkit värikkäällä tavalla esitettynä.” -Kehityspäällikkö

 • ”Hyvä energinen ja kuulijoita haastava esitys. Mukavasti huumorilla höystettyä koulutusta. Antti on huippu!” -Kurssilainen

 • ”Ihana kuunnella ammattilaista, joka on asiastansa innostunut. Riittävästi esimerkkejä, eikä tietoa pihdattu vaan asiat esitettiin suoraselkäisesti.” -Kehitysjohtaja

  Lean on ensi sijassa johtamista ja kulttuurin muutos. On hyvin epätodennäköistä, että yrityksen Lean -muutos onnistuu ilman vahvaa johtamista. Lean Champion on organisaatiossa Lean -hankkeiden ja projektien sponsorina. Hän johtaa, tukee, suojelee, edistää ja levittää organisaatiossa Lean -toimintaa.

  Koulutuksen tavoitteet:

  1. Ymmärtää, kuinka Leania voi käyttää yrityksen, tuotteiden ja palvelujen kehittämiseen ja parantamiseen. Lean -menetelmillä voi merkittävästi parantaa asiakastyytyväisyyttä, laatua, lyhentää läpimenoaikoja ja pienentää kustannuksia. Leanin avulla voidaan myös turvata kannattavuus ja työpaikat.
  2. Oivaltaa ne suuret mahdollisuudet, jotka kätkeytyvät ideaalitilojen – 0-virhe, 100% lisäarvo, 1×1 virtaus ja varmuus työpaikasta – taakse. Näiden ideaalitilojen tavoittelu, vaikka niihin ei päästäkään nopealla aikavälillä, on jokaiselle yhteisölle hyödyllistä ja turvaa tulevaisuuden.
  3. Oppia, kuinka kohti Leania edetään ja miten johtamisen olisi tuettava kehitystä. Kuinka toiminta olisi organisoitava?
  4. Millaisia kokemuksia Suomessa on Leanin soveltamisesta saatu?

  Lean Champion -koulutuksessa käydään läpi keskeiset Lean ja ongelmanratkaisumenetelmät sekä niiden periaatteet. Leanin perimmäisenä tarkoituksena on kehittää yritystä hyvin kokonaisvaltaisesti. LEAN -periaate pohjautuu käsitteille hukka (0-virhe), arvo, arvovirtaus, yksittäistuotanto, sopeutuminen ja turvallisuus. Korkeita eettisiä periaatteita, joita kohden kuljetaan pitkäjännitteisesti.


  Palvelumme
  Koulutus on yhden päivän mittainen, jonka aikana opit ymmärtämään, kuinka Leania voi käyttää yrityksen, tuotteiden ja palvelujen kehittämiseen ja parantamiseen. Koulutus tapahtuu luentojen avulla. Lisäksi voit keskustella alan asiantuntijan kanssa tilaisuudessa tai ottaa häneen myöhemmin yhteyttä henkilökohtaisesti.

  Hyödyt
  Koulutuksessa oivallat ne suuret mahdollisuudet, jotka kätkeytyvät ideaalitilojen – 0-virhe, 100% lisäarvo, 1×1 virtaus ja varmuus työpaikasta – taakse. Koulutuksessa opit myös kuinka kohti Leania edetään ja miten johtamisen olisi tuettava kehitystä sekä kuinka toiminta olisi organisoitava.

  Kenelle?
  Koulutus avartaa johtajien, esimiesasemassa olevien tai muiden Leanista kiinnostuneiden henkilöiden näkemystä parannustoiminnasta.

  Monimuotoinen osallistumistapa
  Valitse itsellesi sopivin toteutustapa. Koulutuksen voi käydä lähiopetuksena, etänä tai hybridinä. Postitamme koulutusmateriaalit sekä striimaamme koulutuspäivät etänä osallistuville.

  Elämyksellinen koulutuspaikka
  Koulutus järjestetään ainutlaatuisissa kokouspuitteissa Sibeliustalossa, Vesijärven rantamaisemissa.

  Tarjoilut
  Food & Events huolehtii nautinnollisista koulutuspäivän tarjoiluista tarjoten varmasti jotakin jokaisen makuun. Muistathan myös ilmoittaa mahdollisesta eritysruokavaliostasi ilmoittautumisen yhteydessä.


  Kouluttaja:
  DI Antti Piirainen, Quality Knowhow Karjalainen Oy
  – johtava kouluttaja
  – Lean Six Sigma Black Belt
  – diplomi-insinööri (tuotantotalous, toimitusketjun johtaminen)
  – Insinööri AMK (ympäristöteknologia)

  Antista sanottua
  – ”Hyvä, kiinnostava kouluttaja! Pidin kovasti Antin sopivasti provosoivasta tavasta herätellä ajatuksia.”
  – ”Antti on aivan loistava! Osaava, älykäs ja osallistujat huomioiva.”
  – ”Antin asiantuntemus on erinomaisella tasolla.”
  – ”Ihana kuunnella ammattilaista, joka on asiastansa innostunut.”
  – ”Antti on superhuippuesiintyjä, loistava draaman ja satiirin käyttäjä, aivan fantastinen tyyppi!”
  – ”Antin vetämiä koulutuksia voin suositella kaikille!”
  – ”Kouluttajaan osallistujat ovat erittäin tyytyväisiä. Kiitosta saavat mm. Piiraisen rautainen kokemus, rentous, innostavuus ja kärsivällisyys selittää vaikeita asioita tarvittaessa yhä uudelleen.”
  – ”Lean Six Sigma -koulutus oli erittäin hyödyllinen. Koulutuksen kautta sai uusia näkökulmia asioiden käsittelyyn sekä tilastollista lähestymiskulmaa asioihin. Haluan esittää suuret kiitokset kouluttajalle ammattitaitoisesta avusta.”
  – ”Antin tapa kouluttaa ihmisiä on mielestäni loistava. Antilla on paljon tosielämän esimerkkejä annettavaksi, jolloin uudet asiat konkretisoituvat ja ne on helpompi sisäistää. Antti on kouluttajana myös todella innostava!”
  – ”Antti on kouluttajana loistava! Hienoa nähdä ihmisiä työssä, josta he selvästi nauttivat. Antin mielenkiinto laatuun ja aiheisiin, joita on hän opettaa, on jatkuvasti läsnä. Inspiroivaa!”
  – ”Onneksi ei ollut ns kalvosulkeisia vaan tehtäviä ja opettajan vahva performanssi ja kiinnostus asiaan.”
  – ”Tosi hyvä kouluttaja!”
  – ”Antin opetus oli timanttia niinkuin aina. En voi muuta kuin suositella lämpimästi kurssia kaikille yhtiössäni.”  OHJELMA

  08:30 Ilmoittautuminen ja kahvi

  09:00 Avaus, esittely ja ohjelma

  09:15 Lean – Mitä se on?
  Tausta ja perimmäinen päämäärä
  10 yleisintä väärinymmärrystä Leanista
  Neljä ”ongelmaa”, neljä lähestymistapaa

  10:30 Toyota KATA – ajattelu- ja käyttäytymismalli
  Nykytila, tulevatila ja parannus
  – Lean -työkalujen tarkoitus ja rooli
  PDCA -malli

  12:00 Lounas

  13:00 Toiminnan peruslainalaisuudet
  Lainalaisuuksien rooli parannustoiminnassa
  Littlen laki, Kingmanin yhtälö, Tuottavuuden paradoksi
  Vaihtelun vaikutus tuottavuuteen
  Materiaalihukka, aikahukka ja kapasiteettihukka

  14:00 Kahvi

  14:30 Lean -johtaminen ja johtamisen tasot
  Arvovirran johtaminen ja Daily Management
  Lean -ongelmanratkaisu ja ongelmatyypit
  A3, Six Sigma johtamisen ja ongelmanratkaisun tukena

  16:00 Tilaisuuden päätös


  Koulutuspaikka:
  Sibeliustalo, Ankkurikatu 7, 15140 Lahti, tai etäosallistuminen Teamsin välityksellä

  Ajankohta:
  28.08.2023

  Hinta:
  790 euroa
  /hlö + alv 24 %.
  Hintaan sisältyvät lounas- ja kahvitarjoilut sekä koulutusaineisto. Lisäksi osallistujat saavat suomenkielisen Tätä on Lean -kirjan.

  Ilmoittautumisen peruutusehdot:
  Ilmoittautumiset olisi hyvä tehdä viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua. Peruutus on ilmoitettava viimeistään viikkoa ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.

  Kouluttajan muut kurssit

  Samankaltaisia kursseja