Eventium järjestää nyt koulutuksen:

Lean-esimies (1 pv)

Näe ja kehitä kokonaisuuksia, jotka luovat todellista asiakasarvoa!

Liian usein esimies on puun ja kuoren välissä. Johtamisvastuu ja omat työt. Johdon ja tiimin odotukset voivat olla vastakkaisia. Ajankäytön painottamisen vaikeus näissä odotuksissa voi olla ristiriitaista tai jopa mahdotonta.

Lean-esimies ei huku näihin ristiriitoihin, vaan lähtee etsimään sitä, mikä luo todellista asiakasarvoa. Hän kartoittaa sitä tukevat arvoketjut yhdessä avainhenkilöstön kanssa, jotta kaikki näkevät ja palvelevat samaa kokonaisuutta. Ei voi puhaltaa yhteen hiileen, jos ei tiedetä edes missä se hiili on.

Lean-esimies näkee hukkia, jotka pyyhkii tiiminsä kanssa pois päiväjärjestyksestä. Lean-esimies asettaa selkeitä kehityshaasteita ja valmentaa tiimiään kohti mielenrauhaa ja rautaista asiakasarvon tuotantoa!

Tämä koulutus antaa sinulle selkeän ymmärryksen ja työkalut siitä, miten sinäkin voit olla Lean-esimies.


Kenelle
Lean-esimies -koulutus on rakennettu tukemaan esimiesten, johtajien ja pk-yrittäjien päivittäistä johtamista ja yrityksen kehittämistä.


Hyödyt

  • Tiedät, miten hyödyntää Leania teidän yrityksessä
  • Saat työkalupakin, jota hyödyntää päivittäin
  • Saat selkeyttä esimiestyöhön
  • Luot koulutuksen aikana selkeitä johtamiskäytänteitä
  • Pääset harjoittelemaan valmentavaa johtamista

Kouluttaja Tuomas Mikkonen
Tuomas Mikkonen, KTM, on erittäin luova ja inspiroiva kouluttaja. Hänen energinen ja mutkaton esiintymistapansa pitää mielenkiinnon ja keskittymisen yllä koko koulutuksen ajan. Tuomas yhdistelee koulutuksissaan luento-osuuksia, työpajoja ja energisoivia pedagogisia pelejä maksimaalisen oppimisen varmistamiseksi.

Tuomaksella on ollut asiakkaita pienistä insinööripajoista kansainvälisiin huippubrändeihin ja hän on myös kouluttanut satoja yrittäjiä ja managereita. Niinpä Tuomaksella on ainutlaatuista ammattitaitoa ja näkemystä, jonka avulla hän voi vastata koulutettavien monipuolisiin tarpeisiin.

Palautetta aiemmista koulutuksista:
– ”Herätti ajatuksia ja ideoita.”
– ”Tärkeä aihe. Antaa uskoa siihen että voidaan vielä parantaa tekemisiämme.”
– ”Käytännönläheistä. Sovellettavissa olevaa.”
– ”Kouluttajalla hyvä ja selkeä tyyli puhua.”


Ohjelma

9.00 Koulutus alkaa

Lean johtamisen perusteet
Käymme läpi mitä hyötyä tästä toimintamallista voi teille olla ja mistä palasista Lean-esimiehen työkalupakki koostuu. Käymme läpi Lean-esimiehen kuusi ominaisuutta.

Lean-kata
Visio – Nykytila – Haaste – Este. Tämän nelikon ymmärtäminen teidän yrityksen kontekstissa ja sen johtaminen antaa rakenteen Lean-esimiehen toiminnalle.

Haastejohtaminen
Käymme läpi haastejohtamisen periaatteet ja luomme selkeän kehittämishaasteen, jota kohti voitte lähteä heti matkaan!

Valmentava esimiestyö
Lean-esimies ei käske tai neuvo, vaan ohjaa kysymyksillään. Hänen haasteensa ei ole ratkaista käsillä olevaa ongelmaa, vaan nostaa tiimiläisensä kykyä ratkaista ongelmia itsenäisesti ja autonomisesti.

16.00 Koulutus päättyy


Aikataulu
8.30 Ilmoittautuminen ja aamupala lähiosallistujille
8.45  Yhteyksien tarkistus
9.00 Koulutus alkaa
Taukoja sopivissa väleissä
12.00 Lounastauko
16.00 Koulutus päättyy


Osallistuminen etänä
Tämä koulutus striimataan eli tähän koulutukseen voit osallistua myös etänä. Saat käytännön lisätietoa ja linkit Osallistumisohjeessa, joka lähetetään sinulle sähköpostitse ennen koulutusta.


COVID-19 – tiedote.
Toimimme vastuullisesti yhteistyössä koulutushotellien ja yhteistyökumppaniemme kanssa. Noudatamme THL:n ja Valtioneuvoston ohjeistuksia ja määräyksiä. Seuraamme tiiviisti tilannetta koskien lähikoulutuksia.
Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on meille ensiarvoisen tärkeää. Lähetämme lisätietoa käytännöistä asiakkaille koulutuspäivien osallistumisohjeessa.

Tervetuloa koulutuksiin!


Koulutuspaikka:
Radisson Blu Royal Hotel,
 Runeberginkatu 2, Helsinki
– Koulutus striimataan, mahdollisuus osallistua myös etänä
– Valitse ilmoittautuessasi osallistutko lähikoulutukseen vai etänä

Ajankohta:
10.2.2022 

Osallistumismaksu:
697 euroa 
/ hlö (+ alv 24%). Koulutus sisältää sähköisen materiaalin. Lähikoulutukseen sisältyy myös koulutuspäivän lounas ja kahvitarjoilut. Etäosallistujat saavat tallenteen joka on katsottavissa viikon ajan esteen sattuessa.

Ryhmäetuhinnat:
samasta organisaatiosta kaksi osallistujaa:  657 euroa / hlö (+ alv 24%), kolme tai useampi osallistujaa:  597 euroa / hlö (+ alv 24%).

Bonus!
Ilmoittaudu 2.2.2022 mennessä, saat vapaavalintaisen webinaaritallenteen (arvo 97 euroa).  WebAkatemian lahjalinkki toimitetaan sähköpostiisi koulutuksen jälkeen.

HUOM. Paikkoja rajoitetusti – varaa omasi heti! 


Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Peruutus on ilmoitettava viimeistään 14 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.