Eventium järjestää nyt koulutuksen:

Lean-esimies (1 pv)

Näe ja kehitä kokonaisuuksia, jotka luovat todellista asiakasarvoa!

Liian usein esimies on puun ja kuoren välissä. Johtamisvastuu ja omat työt. Johdon ja tiimin odotukset voivat olla vastakkaisia. Ajankäytön painottamisen vaikeus näissä odotuksissa voi olla ristiriitaista tai jopa mahdotonta.

Lean-esimies ei huku näihin ristiriitoihin, vaan lähtee etsimään sitä, mikä luo todellista asiakasarvoa. Hän kartoittaa sitä tukevat arvoketjut yhdessä avainhenkilöstön kanssa, jotta kaikki näkevät ja palvelevat samaa kokonaisuutta. Ei voi puhaltaa yhteen hiileen, jos ei tiedetä edes missä se hiili on.

Lean-esimies näkee hukkia, jotka pyyhkii tiiminsä kanssa pois päiväjärjestyksestä. Lean-esimies asettaa selkeitä kehityshaasteita ja valmentaa tiimiään kohti mielenrauhaa ja rautaista asiakasarvon tuotantoa!

Tämä koulutus antaa sinulle selkeän ymmärryksen ja työkalut siitä, miten sinäkin voit olla Lean-esimies.


Kenelle
Lean-esimies -koulutus on rakennettu tukemaan esimiesten, johtajien ja pk-yrittäjien päivittäistä johtamista ja yrityksen kehittämistä.


Hyödyt
– Tiedät, miten hyödyntää Leania teidän yrityksessä
– Saat työkalupakin, jota hyödyntää päivittäin
– Saat selkeyttä esimiestyöhön
– Luot koulutuksen aikana selkeitä johtamiskäytänteitä
– Pääset harjoittelemaan valmentavaa johtamista


Kouluttaja Tuomas Mikkonen
Tuomas Mikkonen, KTM, on erittäin luova ja inspiroiva kouluttaja. Hänen energinen ja mutkaton esiintymistapansa pitää mielenkiinnon ja keskittymisen yllä koko koulutuksen ajan. Tuomas yhdistelee koulutuksissaan luento-osuuksia, työpajoja ja energisoivia pedagogisia pelejä maksimaalisen oppimisen varmistamiseksi.

Tuomaksella on ollut asiakkaita pienistä insinööripajoista kansainvälisiin huippubrändeihin ja hän on myös kouluttanut satoja yrittäjiä ja managereita. Niinpä Tuomaksella on ainutlaatuista ammattitaitoa ja näkemystä, jonka avulla hän voi vastata koulutettavien monipuolisiin tarpeisiin.

Palautetta aiemmista koulutuksista:
– “Herätti ajatuksia ja ideoita.”
– “Tärkeä aihe. Antaa uskoa siihen että voidaan vielä parantaa tekemisiämme.”
– “Käytännönläheistä. Sovellettavissa olevaa.”
– “Kouluttajalla hyvä ja selkeä tyyli puhua.”


Ohjelma

9.00 Koulutus alkaa

Lean johtamisen perusteet
Käymme läpi mitä hyötyä tästä toimintamallista voi teille olla ja mistä palasista Lean-esimiehen työkalupakki koostuu. Käymme läpi Lean-esimiehen kuusi ominaisuutta.

Lean-kata
Visio – Nykytila – Haaste – Este. Tämän nelikon ymmärtäminen teidän yrityksen kontekstissa ja sen johtaminen antaa rakenteen Lean-esimiehen toiminnalle.

Haastejohtaminen
Käymme läpi haastejohtamisen periaatteet ja luomme selkeän kehittämishaasteen, jota kohti voitte lähteä heti matkaan!

Valmentava esimiestyö
Lean-esimies ei käske tai neuvo, vaan ohjaa kysymyksillään. Hänen haasteensa ei ole ratkaista käsillä olevaa ongelmaa, vaan nostaa tiimiläisensä kykyä ratkaista ongelmia itsenäisesti ja autonomisesti.

16.00 Koulutus päättyy


Aikataulu
8.45  Yhteyksien tarkistus
9.00 Koulutus alkaa
Taukoja sopivissa väleissä
12.00 Lounastauko
16.00 Koulutus päättyy


Tämä etäkoulutus toteutetaan Zoomilla, joka toimii etävalmennuksena mukavasti. Pidämme taukoja riittävästi. Voit kysyä ja kommentoida päivän aikana. Saat lisätietoa Osallistumisohjeessa, joka lähetetään sinulle sähköpostitse ennen koulutusta.


Koulutuspaikka:
Etäkoulutus

Ajankohta:
10.2.2022 

Osallistumismaksu:
597 euroa 
/ hlö (+ alv 24%). Koulutus sisältää sähköisen materiaalin.

Ryhmäetuhinnat:
samasta organisaatiosta kaksi osallistujaa:  557 euroa / hlö (+ alv 24%), kolme tai useampi osallistujaa:  497 euroa / hlö (+ alv 24%).

Bonus:
Saat käyttöösi koulutuksen tallenteen kahden viikon ajaksi koulutuksen jälkeen! Saat Osallistumisohjeessa lisätietoa miten saat tallenteen käyttöösi.

HUOM. Paikkoja rajoitetusti – varaa omasi heti! 


Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.