fbpx
Lean Management case -webinaari
Lean Lion järjestää nyt koulutuksen:

Lean Management case -webinaari

EUR

21.12.2016, Webinaari , Webinaari 11 syyskuun, 2016 Sampo Korppoo

Tuotanto ja logistiikka

Kiinnostaisiko sinua käytännön case esimerkit Lean Management –hankkeista?
Jos haluat tietää
, miten nämä Lean-hankkeet vietiin läpi ja millaisia tuloksia niillä saavutettiin, niin kuulet ne tässä webinaarissa. Lisäksi näiden casejen kautta opit Mitä on Lean johtamisfilosofiassa painotettu valmentava johtaminen.

Nyt esiteltävistä case-esimerkeistä näet, miten projektit konkreettisesti etenivät, mitä haasteita niiden toteutuksessa oli ja mitä tuloksia niillä lopulta saavutettiin.

Voit osallistua webinaariin oman työpöydän ja tutun kahvikupin äärestä täysin ilman matkustamisen vaivaa ja kuluja!

Kenelle tämä webinaari on tarkoitettu?
Webinaari on tarkoitettu sekä julkisen että yksityisen sektorin toimihenkilöille ja ylemmille toimihenkilöille. Voit työskennellä tuotantoon, projektien hallintaan, logistiikkaan, markkinointiin, myyntiprosesseihin tai strategiaan liittyvissä tehtävissä. Voit myös olla yrityksen johdossa, päällikkötasolla, tuotannon esimiehenä tai kehitysinsinöörinä.

Saadaksesi osallistumisestasi täyden hyödyn, sinulla on hyvä olla hallussasi perustiedot Leanista. Tässä webinaarissa ei käydä juurikaan teoriaa lävitse, vaan käytännön esimerkkejä Lean-hankkeista sekä valmentavasta johtamisesta.

Tässä asiakkaiden kommentteja aikaisemmista Lean webinaareista:
”Webinaarissa annettiin hyvä kuva siitä, miten projekteissa voi onnistua tai epäonnistua. Hyvä, että myös ne ’käsikirjasta’ poikkeavatkin kokemukset esitellään. Se lisää uskottavuutta. Kaksi tuntia meni tosi nopeasti mielenkiintoisen aiheen parissa.”
”Hyvät ja käytännönläheiset esimerkit sopivasti erilaisista näkökulmista.”
”Webinaari oli juuri sitä mitä se lupasikin! Lisäksi se toimi teknisesti hyvin ihan tavallisella tietokoneella ilman erillisiä ladattavia ohjelmia.”


OHJELMA 21.12.2016 klo 09.30-11.00
Lean Management case -webinaari

– Lean-johtamisfilosofia maailmalla ja Suomessa
– Mitä on Lean-johtamisfilosofiassa painotettu valmentava johtaminen?

– Case 1. Valmentavan johtamisen avulla vähennettiin arvoa tuottamattomia
 työvaiheita ja parannettiin prosessin tuottavuutta yli 20 %
– Case 2. Varastojen pienentyminen ja toimitusvarmuuden kasvu 60 % – 97 %
 saavutettiin myynnin ja tuotannon välisellä Lean-hankkeella

Tämä koulutus järjestetään webinaarina, jolloin pääset suoraan koulutuksen jälkeen kertomaan kollegoillesi oppimistasi uusista oivalluksista.

Miten käytännössä?
Webinaari järjestetään sinulle
täysin ilmaisella Webinar Jam -ohjelmistolla, joka on käytännössä alan standardi. Saat ennen koulutusta sähköpostiisi henkilökohtaisen linkin, jolla pääset mukaan webinaariin. Sinun ei siis tarvitse ladata koneellesi mitään ohjelmia! Osallistuaksesi et tarvitse mitään muuta kuin tietokoneen ja nettiyhteyden.

Tämä “Lean Management case –webinaari” ja työkirja maksavat nyt vain 185 eur (+ alv). Tekniikasta johtuen osallistujien määrä on rajattu ja osallistujat otetaan mukaan webinaariin ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kouluttaja:
Pasi Vastamäki

• 10 vuoden kokemus Lean-johtamisfilosofian kouluttamisesta, käyttöönotosta ja koordinoinnista
• Työskennellyt Abloy Oy:ssä Lean Engineerinä ja Metso Fabricsissä Globaalina Lean Managerina
• Suomen Lean yhdistyksen jäsen vuodesta 2011 lähtien
• Pääfocus on ollut prosessien analysoinnissa ja strategiaan sidottujen laajempitavoitteellisten projektien eteenpäin viemisessä sekä pienempimuotoisessa jatkuvassa parantamisessa
• Kouluttanut Lean-johtamisfilosofiaa tuhansille ihmisille sekä vienyt maaliin lukuisia kehityshankkeita.


Koulutuspaikka:
Webinaari

Ajankohta:
21.12.2016

Hinta:
185 eur
(+ alv). Hinta sisältää webinaari työkirjan (arvo 26 eur)

Ilmoittautuminen:
Osallistujalta tarvitsemme ainoastaan sähköpostiosoitteen ja laskutustiedot (sähköposti vai verkkolaskutus sekä verkkolaskutustiedot). Lean Lion Oy lähettää päivää ennen tapahtumaa tuohon sähköpostiosoitteeseen linkin webinaariin sekä kaikki tarvittavat materiaalit.

Peruutusehdot:
Peruutus on ilmoitettava viimeistään 14 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta.

Kouluttajan muut kurssit

Samankaltaisia kursseja