Taitopoli järjestää nyt koulutuksen:

Liiketoimintaa tukeva kirjanpito (2 h)

Hyödynnä kirjanpitoon ja talousraportointiin liittyvä valinnanvapaus, ja johda liiketoimintaasi entistä tehokkaammin.

Tuntuuko kirjanpito vain lakisääteiseltä velvoitteelta, joka ei juuri palvele sinua tai liiketoimintaasi? Tule mukaan tutustumaan kirjanpitoon liittyvään valinnanvapauteen ja sen hyödyntämiseen liiketoiminnassa.

Kirjanpito voi yrittäjästä tuntua etäiseltä ja monimutkaiselta, ja siten kirjanpidon tuottama tieto jää hyödyntämättä.
Tai ehkä pelkkä lakisääteinen talouden raportointi ei enää palvele yrityksen kehittämistä, vaan kirjanpidon lukuihin tarvitaan uutta näkökulmaa.

Tiesitkö jo, että kirjanpidon lakisääteisen raamin sisällä on valinnan mahdollisuuksia, jotka auttavat tiedon jalostamisessa? Jalostetulla tiedolla johdat ja kehität yrityksesi toimintaa tehokkaammin.

Tule Liiketoimintaa tukeva kirjanpito -koulutukseen oppimaan, millaista valinnanvapautta kirjanpito sisältää, ja miten voit jalostaa oman yrityksesi kirjanpidon tuottamaa tietoa.


Hyödyt
Koulutuksessamme saat näkökulmia kirjanpitoon liittyvään valinnanvapauteen ja oivalluksia oman liiketoiminnan johtamista tukevan raportoinnin toteuttamiseen.
Osallistujat voivat lähettää meille ennen koulutusta taloushallintoon liittyviä kysymyksiä, joihin vastaamme koulutuksessa yleisellä tasolla. Kysymysten myötä koulutuksessa on konkreettinen ja käytännönläheinen ote aihealueeseen.


Kenelle
Koulutus on tarkoitettu yrittäjille ja mikroyritysten tai pienten pk-yritysten liiketoiminnasta vastaaville, jotka haluavat oppia hyödyntämään kirjanpidon mahdollisuuksia ja valjastaa taloustietoa liiketoiminnan kehittämisen tueksi


Ennakkotehtävä
Tarjoamme koulutukseen osallistujille mahdollisuuden lähettää aiheeseen liittyviä kysymyksiä ennakkoon. Vastaamme kysymyksiin koulutuksen aikana anonyymisti, jolloin osallistujat saavat näkökulmia arjen haasteiden taklaamiseen.


Kouluttajat

Anu Lukander ja Mia Janhunen
Anu Lukander on käytännönläheinen ja rauhallinen kouluttaja, jolla on pitkä kokemus eri alojen yritysten taloushallinnon parissa. Tilitoimistotyössä yrittäjien haasteet tulivat Anulle tutuiksi, ja nyt hän haluaa auttaa yrittäjiä kampittamaan näitä haasteita. Kirjanpidon osaaminen yhdistettynä liiketoiminnan haasteiden tunnistamiseen antaa Anulle vahvan pohjan tarjota tukea sinunkin liiketoiminnallesi.

Mia Janhunen valmentaa ja sparraa yksilöitä ja tiimejä missionaan kestävän yrittäjyyden ja liiketoiminnan edistäminen. Mialla on pitkä kokemus teollisuuden parista erilaisista talouden asiantuntija- ja johtotehtävistä. Kouluttajana Mia on saanut kiitosta analyyttisesta vuorovaikutustyylistään ja innovatiivisesta otteestaan liiketoiminnan kehittämiseen.


Ohjelma

Valinnanvapauden hyödyntäminen
Järjestämisen vapaus
Räätälöinnin vapaus
Valinnanvapauden hyötyjä -keskustelua
Yhteenveto


Koulutuspaikka: 
Verkkototeutus Zoomilla. Linkki toimitetaan osallistujille ennen koulutusta.

Ajankohta:
29.8.2022 klo 9-11.

Hinta:
Hinta 297 euroa
 +alv/ osallistuja.

Kesäetu!
-20% alennusta kun ilmoittaudut viimeistään 31.7.2022 
merkitse ilmoittautumislomakkeen Muut tiedot -kohtaan ”Kesäetu -20%” saadaksesi etuhinnan käyttöösi.

Ryhmäetuhinnat
Kolme tai useampi osallistujaa 197 euroa +alv/ osallistuja.
Hinta sisältää koulutusmateriaalin. Koulutusta ei tallenneta.

Ilmoittautumiset ke 17.8. mennessä.


Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Peruutus on ilmoitettava viimeistään 7 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50% koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.

ILMOITTAUTUMINEN

(Toimi heti - paikkoja rajoitetusti!)


Kyllä, ilmoittaudun Liiketoimintaa tukeva kirjanpito (2 h) -koulutukseen 29.08.2022, Etäkoulutus
Hlö(ä)