fbpx
LinkedIn Social Selling (3 h)
Yritysakatemia järjestää nyt koulutuksen:

LinkedIn Social Selling (3 h)

390 euroa /hlö + alv 24 %

EUR

14.12.2023, Etäkoulutus , Etäkoulutus 30 marraskuun, 2023 Sampo Korppoo

Tieto- ja viestintäteknologia

Linkedin Social Selling eli miten jalkauttaa modernia myyntiä Linkedinin avulla -koulutus

Mitä Social Selling LinkedInissä käytännössä tarkoittaa? Mitä se mahdollistaa sinun yrityksellesi ja kuinka toteutat sitä menestyksekkäästi? Erityisesti B2B-sektorin ja asiantuntijapalveluiden myyntiin Linkedin on erittäin potentiaalinen myyntikanava, mutta miten myyntiä jalkauttaa ja mitä muuta Linkedinin kautta kannattaa myydä?

Tässä koulutuksessa käydään läpi kaikki olennainen henkilökohtaisen vaikuttamisen ja henkilöbrändin vahvistamisen, ammatillisen verkostoitumisen, sosiaalisen datan löytämisen ja jalostamisen, asiakaskeskeisen presenssin, ja arvontuotannon puitteissa, unohtamatta kikkoja asiakastiedon entistä syvällisempään keräämiseen, potentiaalisten asiakkaiden ostopäättäjien suoraan ilmaiseen kontaktointiin, liidien generointiin, Sales Navigator -palvelupaketin parhaisiin käytänteisiin, ja moniin muihin tapoihin saada Linkedinistä kaikki mahdollinen teho irti myynnin tarpeisiin.

Social Selling on tuonut myyntiin aivan uuden ulottuvuuden, kun myynti ei ole enää kylmäpuheluita ja palaverien buukkaamista tai esitteiden ja tarjouksien lähettämistä, vaan suoraviivaista ja henkilökohtaista vaikuttamista, asiakaspalvelua, henkilöbrändien rakentamista, kasvuhakkerointia, sosiaalisten suhteiden rakentamista ja hyödyntämistä, läsnäoloa ja auttamista, sekä sosiaalisen datan hyödyntämistä myynnissä. Ja Linkedin on parhaimmillaan juuri näiden asioiden mahdollistaja parhaasta päästä, erityisesti B2B-sektorilla, mutta entistä useammin myös tavoiteltaessa julkisen ja kolmannen sektorin päättäjiä, tai nyt jo kalliimpien tuotteiden osalta kuluttaja-asiakkaita.

Tämä koulutus menee syvemmälle Linkedinin kikkoihin ja pieniin jippoihin myynnin näkökulmasta, kuin yksikään muu koulutus Euroopassa!

Kouluttaja
Tom Laine
, Suomen kokenein LinkedIn -kouluttaja

Tom on yksi kokeneimmista LinkedIn-asiantuntijoista Euroopassa ja edustaa ehdotonta kärkeä erityisesti sosiaalisen myynnin, somerekrytoinnin ja työnantajamielikuvan rakentamisen kouluttajana. Tomin osaamisesta kertoo esimerkiksi amerikkalaisen Rise Globalin ranking, jossa hän on ollut parhaimmillaan listattuna maailman vaikutusvaltaisimpien HR-vaikuttajien listalla sijalla 4.

Tom on kaiken kukkuraksi vielä Suomen verkostoitunein henkilö LinkedInissä ja viime vuoden finalisti vuoden rekrytointialan kehittäjien kategoriassa Suomen 1. Rekrytointigaalassa. Koulutusten ja keynote-puheenvuorojen lisäksi hän on kirjoittanut useita kirjoja, muun muassa ”Suhteellinen rekrytointiteoria”, ”Työnhakuopas” ja ”Henkilöbrändi” –kirjat sekä LinkedIn Megaoppaan.


OHJELMA

LinkedIn Social Selling -koulutuksessa käydään läpi mm.
– Henkilökohtaista vaikuttamista
– Henkilöbrändin vahvistamista
– Asiakastiedon sekä sosiaalisen datan löytämistä ja jalostamista
– Ilmaista kontaktointia
– Liidien generointia
– Sales Navigator -palvelupaketin parhaat käytänteet

ja moniin muihin tapoihin saada Linkedinistä kaikki mahdollinen teho irti myynnin tarpeisiin.


Koulutuspaikka:
Etäkoulutus

Ajankohta:
14.12.2023, klo 13:00-16:00

Hinta:
390 euroa
/hlö + alv 24 %. Koulutus ja materiaalit sisältyvät hintaan.

Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Estyneen tilalle voidaan vaihtaa toinen osallistuja kuluitta. Peruutuksesta ja 14 päivää ennen koulutusta tehdyistä muutoksista veloitetaan toimistokuluina 15 % koulutuksen hinnasta. Myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista tai peruuttamatta jätetystä ja käyttämättömästä koulutuspaikasta veloitetaan osallistumismaksu kokonaisuudessaan. Peruutus on tehtävä kirjallisesti.

Varaamme oikeuden muutoksiin, ja siirtää jo sovittuja lähikoulutuksia myöhempään ajankohtaan, tai muuttaa etäkoulutuksiksi. Koulutus saattaa siirtyä tai peruuntua mm. viranomaismääräysten vuoksi, tai vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Muutosten osalta tiedotamme osallistujia erikseen.

Kouluttajan muut kurssit

Samankaltaisia kursseja