fbpx
Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -seminaari (1 pv)
IITC järjestää nyt koulutuksen:

Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -seminaari (1 pv)

895 euroa /hlö + alv 24 %

EUR

22.11.2023, Hilton Helsinki Strand John Stenbergin ranta 4, Helsinki 3 lokakuun, 2023 Sampo Korppoo

Tieto- ja viestintäteknologia

Palaute aikaisemmista koulutuksista:

 • ”Mielenkiintoiset esitykset ja keskustelut tauoilla. Hyvien vinkkien ammentaminen omaan työhön ja organisaatioon.”

 • ”Hyvä kattaus ajankohtaisasioita, caseja ja kokemuksia. Rento fiilis. Laadukkaat järjestelyt.”

  HPR -seminaari on Suomen laajin Microsoft 365- ja Power Platform-toteutuksista kertova case-pohjainen tapahtuma. Aiempiin HPR-seminaareihin on osallistunut jo yli 2500 osallistujaa, ja monelle tapahtumasta on tullut jokavuotinen perinne. Mietitpä sitten palvelun käyttöön siirtymistä, palveluiden toteuttamista tai käyttöä työssäsi, tarjoaa HPR-seminaari takuuvarmasti arvokasta ja hyödyllistä tietoa!

  Syksyn tapahtuma on nimetty Power Platform HPR-tapahtumaksi, ja kevään tapahtuman nimi on M365HPR-tapahtuma. Sekä kevään että syksyn tapahtumat kuuluvat edelleen HPR-konseptiin, mutta ohjelman sisältö painottuu syksyisin Power Platformin-kehittämiseen ja keväisin M365-kehittämiseen.


  Puhujat:

  Juha Anttila, IITC
  Juha on HPR-tapahtuman perustajia. Hän toimii konsulttina ja IITC:n toimitusjohtajana. Juhalla on rautainen kokemus informaation ja erityisesti dokumenttien hallinnan kehittämisestä sekä järjestelmien käyttöönotosta. Hän on työssään tutustunut yli kolmensadan suomalaisen organisaation tiedonhallintaan.

  Juha on kokenut projektinvetäjä ja tiedonhallintaprojektin sparraaja. Tietotyön kehittäminen ja verkkopalveluprojektien läpivienti ovat lähellä Juhan sydäntä. SharePoint-maailmasta hänellä on kokemusta 2001 versiosta lähtien. Juha on aktiivisesti edistämässä suomalaisen yrityselämän tiedonhallintaa myös Liikearkistoyhdistyksessä.

  #PP-kisan tuomaristo

  Vesa Nopanen, Sulava
  Vesa ”Vesku” Nopanen on Principal Consultant, Metaverse and Future Work Sulavalla. Hän on toiminut yli 25 vuoden ajan erilaisissa asiantuntija-, konsultointi- ja valmennustehtävissä monipuolisesti useilla toimialoilla moninaisia teknologioita käyttäen.

  Vesku on Microsoft MVP (Most Valuable Professional) ja on erityisesti erikoistunut Microsoft Metaversen, Microsoftin pilven ja Microsoft Teamsin tarjoamiin monipuolisiin tulevaisuuden ja modernin työn ratkaisuihin. Hän on myös tunnettu supersuosituista Spotlight-webinaareistaan, aktiivisena puhujana sekä erilaisten teknologiayhteisöjen ja tapahtumien organisaattorina.

  Timo Pertilä, Forward Forever
  Timo on viihtynyt erilaisissa IT-alan tehtävissä jo 20 vuotta. Hän on Microsoft MVP (Most Valuable Professional). Osaamisalueena laveasti Microsoftin pilvipalvelut, sekä niiden hyödyntäminen täysmittaisesti asiakasorganisaatiossa. Timon erityisosaamisena on ratkaisujen ketterä rakentaminen hyödyntäen Office 365 / Azuren olemassa olevia työkaluja (PowerApps, Power Automate, Logic App, SharePoint, Power BI, Azure SQL, Cognitive Services, Dataverse).

  Vapaa-aikanaan Timo pitää blogia, jossa hän esimerkkien avulla käy läpi tapoja, joilla organisaatiot voisivat tehokkaammin hyödyntää Office 365:n ja Azuren ominaisuuksia ja palveluja.

  #PP-kisan tuomaristo

  Malgorzata Juvonen, Etelä-Karjalan hyvinvointialue
  Malgorzata toimii EKHVA:lla (Etelä-Karjalan hyvinvointialueella) tiedolla johtamisen palvelupäällikkönä.

  Hänellä on vahva osaaminen raportoinnissa, projektinhallinnassa, IT-palveluiden hallinnassa ja Microsoftin teknologian hyödyntämisessä (kuten esim. Power BI, SQL, Azure Synapse, Sharepoint) julkisella sektorilla. Malgorzatan osaamisen keskiössä on muutoksen ja teknologiaprojektien johtaminen ja hän nauttii käytännönläheisestä työstä.

  Mikko Koskinen, Sulava
  Mikko toimii Sulavalla seniorkonsulttina keskittyen tietotyön ratkaisuihin Microsoft-ympäristöissä. Mikko on työskennellyt Office 365 ja SharePointin parissa aina vuodesta 2008 lähtien auttaen useita kotimaisia ja ulkomaisia organisaatioita. Hänen osaamisalueeseensa kuuluu järjestelmien suunnittelu, tekninen toteutus, sekä konsultointi.

  Petteri Järvinen, tietokirjailija
  Dipl. Ins. Petteri Järvinen on pitkän linjan it-ammattilainen, joka on seurannut alan kehitystä 1980-luvun alusta lähtien. Hänet tunnetaan aktiivisena mielipidevaikuttajana ja tietokirjailijana. Viime aikoina hän on seurannut erityisesti tietoturvaa, digiajan palveluita sekä tekoälyn kehittymistä.

  Hilla Mäntyomena, Sulava
  Hilla on Power Platformiin keskittynyt konsultti, jolla erityisesti kokemusta Power Appsista ja Power Automatesta. Hillan tavoitteena on voimaannuttaa organisaatioita Power Platform -työkalujen avulla, olipa kyse tehokkaiden sovellusten luomisesta, tehtävien automatisoinnista tai datan esittämisestä.

  Erityisosaamisena Hillalla on Power Platform -ratkaisujen arkkitehtuuri, suunnittelu ja toteutus, Power Apps & Power Automate (ja Logic Apps), käyttöliittymäsuunnittelu, käyttäjäkokemus & käytettävyys-kehittäminen, sisäisten prosessien kehittäminen, modernisointi ja automatisointi sekä Power BI -raporttien teemojen suunnittelu.

  Aurora Aranko, Paulig

  Jani Iivari, Paulig

  Jouko Nyholm, Forward Forever

  Henry Scheinin, Solu Digital
  Henry Scheinin on digitaalisen tiedonhallinnan asiantuntija, jolla on yli 20 vuoden kokemus alalta. Viimeiset 15 vuotta Henkka on työskennellyt Microsoft-teknologiaan pohjautuvien ratkaisujen parissa. Verkostomaisten työtapojen ja niitä tukevien ryhmätyövälineiden kehittäminen ja näihin liittyvien muutostilanteiden johtaminen ovat Henkan erikoisalaa. Tarkoituksenmukaisuus, uudelleenkäytettävyys ovat periaatteita, jotka ohjaavat Henkan työtä. Ammatillinen empatia palveluiden käyttäjiä kohtaan on asenne, jota hän tavoittelee kaikissa työtehtävissään.

  Henkka on Solu Digitalin perustajaosakas ja työskentelee yrityksessä johtavana konsulttina sekä tuoteomistajana.

  Markus Rautio, Advania
  Markus toimii Advania Finlandin Power Platform liiketoiminnan tuotantopäällikkönä ja tuoteomistajana. Markuksen vetämä tiimi rakentaa moderneja Power Platform toteutuksia hyödyntäen myös kattavasti M365- ja Azure kyvykkyyksiä.

  Erikoisosaaminen Markuksella keskittyy monipuolisesti Power Platform -palveluiden ja Azuren AI kyvykkyyksien hyödyntämiseen osana moderneja data-arkkitehtuuri ratkaisuja.

  Matti Ahokas, YIT Oyj
  Matti toimii YIT Oyj:llä nimikkeellä Project development manager, Group investments and risk management.

  Antti Jokinen, Cloudriven

  Antti on kokenut Microsoft 365 ja Power Platform -teknologioiden konsultti ja ratkaisuarkkitehti. Työssään hän toimii erilaisissa asiantuntijarooleissa rakentaen ratkaisuja asiakkaiden tietotyön tarpeisiin neljän koon avulla eli konsultoiden, kouluttaen, konfiguroiden ja koodaten. Melko insinöörimäinen työnkuva siis. Sielultaan hän on kuitenkin app builder, joka syttyy hyvästä designista sekä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen suunnittelemisesta ja rakentamisesta erilaisiin sovelluksiin.

  N.N, Skanska
  Axu Paimio, Microsoft

  #PP-kisan tuomaristo

  Timo Ruohonen, UPM Raflatac

  #PP-kisan tuomaristo

  Markku Viljanen, Transval

  #PP-kisan tuomaristo

  Katri Valtari, Sulava

  #PP-kisan tuomaristo  OHJELMA

  Syksyn tapahtuman ohjelma keskittyy Power Platform -ratkaisuihin sekä työelämän automatisointiin ja kehittämiseen liittyviin aiheisiin, tekoälyä unohtamatta. Tapahtuman yhteydessä valitaan myös Suomen paras Power Platform -toteutus.

  8.15 Rekisteröityminen ja aamukahvit
  Rekisteröitymispiste aukeaa. Aamukahvit tarjolla tapahtumapaikan aulatilassa.

  9.00 Avaus: Power Platform ja Microsoft AI – Hyvät, Pahat ja Rumat
  Miten low-code ja tekoäly muuttavat työelämää?

  Juha Anttila, IITC, Vesa Nopanen, Sulava ja Timo Pertilä, Forward Forever

  9.40 Keynote: Tekoäly ja minä

  Petteri Järvinen

  10.20 Kahvitauko

  10.40 Sali 1: Case EKHVA: Hyvinvointialueen ihmeellinen tiedolla johtamisen matka Azure Synapse ja Power BI -maailmaan

  Malgorzata Juvonen, Etelä-Karjalan hyvinvointialue

  Sali 2: Tekoäly ja yritysdatan käyttö GPT-ratkaisuissa

  Markus Rautio, Advania

  11.20 Tauko

  11.30 Sali 1: Case YIT: Parempaa päätöksentekoa GateAppillä
  YIT on kehittänyt GateApp-sovelluksen joka auttaa hallitsemaan investointeja systemaattisesti ja lisää niiden kannattavuutta sekä ennustettavuutta. Sovellus on toteutettu Power Platformin avulla. Miten sovellus tehtiin, mitä hyviä ja huonoja puolia kehitystyössä tuli esiin?

  Matti Ahokas, YIT ja Mikko Koskinen, Sulava

  Sali 2: Asiakirjamallit SharePointissa ja dokumenttiautomaatiot Power Automatella

  Henry Scheinin, Solu Digital

  12.10 Lounas

  13.00 Sali 1: Case Skanska: Työturvallisuuden tehostamista Power Platformin avulla
  Power Platformin avulla rakennettu Poikkeamaportaali tehostaa työturvallisuuden prosesseja, tiedonhallintaa ja -jalostamista. Esityksessä käydään läpi onnistuneen low-code kehittämisen avaintekijöitä, projektilla saavutettuja hyötyjä ja tehostusta työturvallisuuteen, sekä kurkataan teknisen toteutuksen konepellin alle.

  N.N., Skanska ja Markus Rautio, Advania

  Sali 2: Koodin toisella puolella on ihminen
  Miten käyttäjäkokemus ja käytettävyys näkyvät low-code kehittämisessä?

  Hilla Mäntyomena, Sulava

  13.40 Tauko

  13.50 Sali 1: Case Paulig: Vastuullisuusraportointi Power Platformilla

  Aurora Aranko ja Jani Iivari, Paulig

  Jouko Nyholm, Forward Forever

  Sali 2: Power Automate Desktop työnkulkujen ja automaation rakentamisessa

  Antti Jokinen, Cloudriven

  14.30 Kahvitauko

  14.50 Esittely: Suomen parhaat Power Platform-toteutukset

  15.30 Tauko

  15.40 Esittely: Suomen parhaat Power Platform-toteutukset

  16.20 Power Platform SM 2023 palkintojenjako

  Tuomaristo:
  – Axu Paimio, Microsoft
  – Timo Ruohonen, UPM Raflatac
  – Timo Pertilä, Forward Forever
  – Markku Viljanen, Transval
  – Katri Valtari, Sulava
  – Juha Anttila, IITC

  16.30 Get together -verkostoitumistilaisuus
  Verkostoitumistilaisuus Hilton Strandissa

  18.00 Seminaari päättyy


  Koulutuspaikka:
  Hilton Helsinki Strand, John Stenbergin ranta 4, 00530 Helsinki

  Ajankohta:
  22.11.2023

  Hinnat:

  Etuhinta 15.10.2023 saakka:
  895 euroa
  /hlö + alv 24 %.

  Normaalihinta:
  995 euroa
  /hlö + alv 24 %.

  Ilmoittautuminen sisältää osallistumisoikeuden tapahtumaan paikan päällä Hilton Strandissa 22.11. sekä esitysmateriaalit PDF-muodossa.

  Ryhmäalennukset:
  2 hlö -> 10 %
  3 hlö -> 20 %
  4 hlö tai enemmän -> 30 %
  (Ryhmäalennukset lasketaan ilmoittautumishetkellä voimassa olevasta hinnasta)

  Ilmoittautumisen peruutusehdot:
  Laskutamme osallistumismaksun ilmoittautumisen jälkeen. Voit peruuttaa osallistumisesi maksutta vielä 30 vrk ennen tilaisuutta. Tämän jälkeen emme palauta osallistumismaksua, mutta voit vaihtaa tilaisuuden osallistujan tai siirtää osallistumisen seuraavaan tapahtumaan.

  Kouluttajan muut kurssit

  Samankaltaisia kursseja