IITC järjestää nyt koulutuksen:

Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat –seminaari (2 pv)

Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -seminaari on Suomen laajin Microsoft 365 -toteutuksista kertova case-pohjainen tapahtuma.


Puhujat:

JUHA ANTTILA
IITC

Juha on HPR-tapahtuman perustajia. Hän toimii konsulttina ja IITC:n toimitusjohtajana. Juhalla on rautainen kokemus informaation ja erityisesti dokumenttien hallinnan kehittämisestä sekä järjestelmien käyttöönotosta. Hän on työssään tutustunut yli kolmensadan suomalaisen organisaation tiedonhallintaan.

Juha on kokenut projektinvetäjä ja tiedonhallintaprojektin sparraaja. Tietotyön kehittäminen ja verkkopalveluprojektien läpivienti ovat lähellä Juhan sydäntä. SharePoint-maailmasta hänellä on kokemusta 2001 versiosta lähtien. Juha on aktiivisesti edistämässä suomalaisen yrityselämän tiedonhallintaa myös Liikearkistoyhdistyksessä.

KATJA JOKISALO
SULAVA

Katjalla yli kymmenen vuoden kokemus organisaatioiden auttamisesta kohti parempaa työelämää. Hän on Microsoft MVP (Most Valuable Professional) ja teknologioista Katjalle tutuimpia ovat Microsoftin sisäisen viestinnän ja tietotyön tuen palvelut, erityisesti SharePoint ja Office 365.

KALLE SAARIKANNAS
MICROSOFT

Kalle toimii Microsoft Suomen Modern Workplace tuotealueen tuotemarkkinointipäällikkönä.
Hänellä on laaja kokemus uusien teknologiaratkaisujen hyödyntämisestä organisaatioiden arjessa.
Kalle työskenteli muun muassa VR/AR ja RFID/NFC teknologioiden parissa ennen siirtymistään Microsoft Suomelle.

SEIJA TENHOLA
SOK

Seijalla on lähes 10 vuoden kokemus S-ryhmän IT-palveluiden työntekijälähtöisestä kehittämisestä. Kokemusta on karttunut monipuolisesti niin intranetin käyttöönotosta kuin Service Deskin pystyttämisestä sovellusten käyttöohjeiden tekemiseen ja kouluttamiseen.
Tällä hetkellä Seija vastaa S-ryhmän digikummitoiminnasta ja kehittää S-ryhmän digitaalista työympäristöä yhdessä osuuskauppojen sekä SOK:n eri toimintojen (HR, viestintä, IT) kanssa

LAURA SONNINEN
SOK

Lauralla on pitkä kokemus sisäisen viestinnän, yhteistyön ja tiedonhallinnan kehittämisestä suurissa organisaatioissa. Monipuolista SharePoint kokemusta on kertynyt lähes 15 vuotta.

Viimeiset 3,5 vuotta Laura on työskennellyt SOK:lla ja ollut mukana viemässä S-ryhmää pilviympäristöön. Tällä hetkellä hän vetää PO:n roolissa ketterää tiimiä jonka työpöydällä ovat niin O365 kehitys ja ylläpito kuin modernien työ- ja toimintatapojen jalkautuskin.

VESA TIKKANEN
QUMIO

Vesa toimii konsulttina Microsoft Data Platformin parissa ja hänellä on myös Microsoft MVP -tunnustus. Työelämän kokemus on pitkälti erilaisista soveltavista toteutuksista. Vapaa-aika kuluu perheen parissa ja opiskellen uutta sekä relationaalisen että isomman datan parissa.

LASSE AHONEN
HANSEL

Lassella on reilu 20 vuoden kokemus IT-alalta ja M365-työvälineiden sekä modernien työtapojen kehityksen parissakin on vierähtänyt jo yli 10 vuotta. Tällä hetkellä työtehtävät keskittyvät pääasiassa Azureen, M365:n ja arkkitehtuuriin sekä dataan liittyviin asioihin.

Kehitysprojektien toteutustapojen hallinta lähtee Lassella liikkeelle kutakuinkin ajatuksesta: Tehdään mieluummin sillä uudemmalla tavalla ja laadukkaasti.

HELI PIRTTINIEMI
FINTRAFFIC

Heli toimii palvelupäällikkönä Fintrafficissa. Hänen vastuullaan on Fintraffic Lennonvarmistuksen toimistoympäristön IT-ratkaisut sekä toimiminen konsernin erilaisten IT-järjestelmien pääkäyttäjänä ja kouluttajana. Konsernin M365 on yksi niistä kokonaisuuksista, joka on Helin vastuulla.

Koulutustilanteissa Heli on kuin kotonaan. Innostavana kouluttajana Heli pystyy vetämään koulutuksia perinteisten koulutuksien lisäksi myös eLearning ympäristöissä hankitun verkkopedakogiikan pätevyyden vuoksi.

JANNE LAUTANALA
FINTRAFFIC

Janne toimii ekosysteemi- ja teknologiajohtajana Fintrafficissa. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus Digital Workplace -ratkaisujen rakentamisesta eri toimialoille. Ennen Fintrafficia hän on työskennellyt mm. Avanaden APAC-alueen Digital Workplace -liiketoiminnasta vastaavana johtajana Singaporessa ja Pohjoismaiden informaationhallinnan yksikön johtajana Accenturella.

JARI KOTOLA
CLOUDRIVEN

Jari on työskennellyt vuodesta -95 alkaen IT-alalla erityisesti kouluttajana mutta nyttemmin konsultointitehtävissä. Tällä hetkellä hän työskentelee Cloudrivenissä auttaen erikokoisia organisaatioita ja niiden työntekijöitä hyödyntämään pilvipalveluita arjen tietotyön sujuvoittamisessa.

Jari on työskennellyt Microsoft SharePointin parissa jo vuodesta 2003 ja käyttänyt Teamsia sen olemassa olon ajan. Viime aikoina Jarin kuvaruudulla ovat olleet Yammer, Power Apps ja Power Automate yhdessä Teamsin ja SharePointin kanssa

ANTTI JOKINEN
CLOUDRIVEN

Antti on kokenut Microsoft 365 ja Power Platform -teknologioiden konsultti ja ratkaisuarkkitehti. Työssään hän toimii erilaisissa asiantuntijarooleissa rakentaen ratkaisuja asiakkaiden tietotyön tarpeisiin neljän koon avulla eli konsultoiden, kouluttaen, konfiguroiden ja koodaten. Melko insinöörimäinen työnkuva siis. Sielultaan hän on kuitenkin app builder, joka syttyy hyvästä designista sekä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen suunnittelemisesta ja rakentamisesta erilaisiin sovelluksiin.

ANTTI MATIKAINEN
TERRAWISE

Antti työskentelee TerraWise Oy:ssä vastuullaan yrityksen kehitys. Urallaan hän on toiminut suurten rakennustoimitusten päätoteuttajana, myöhemmin hän on suuntautunut rakennusorganisaatioiden kehitys- ja muutostehtäviin. Hänen erikoisosaamistaan ovat kattavien toimitusten arvovirran hallinta ja tilannekuvan luominen sekä organisaatioiden toimintatapojen kehittäminen, vakiointi ja parantaminen.

TerraWisellä hän on rakentanut toiminnanohjausjärjestelmän Microsoft Power Platform tuotteilla yhteistyössä Sulava Oy:n kanssa.

REETA TAMMISTO
SYSTEMS GARDEN

Reeta on värikkäänä kouluttajana ja koulutussuunnittelijana tunnettu kaikkien alojen erikoisasiantuntija, joka ei vieläkään osaa päättää, ryhtyykö hän isona koomikoksi vai jatkaako hän asiantuntijana Microsoft365-palveluiden parissa. Kaikeksi onneksi tämä erikoisen luova konsulttimme on voinut yhdistää molempien hommien parhaat puolet, ja ryhtynyt koomiseksi SharePoint-asiantuntijakouluttajaksi.

Siksipä kuivakalta tuntuva dokumentinhallinta ei vielä koskaan ole ollut näin epäsovinnaisen hauskaa.

TIMO PERTILÄ
FORWARD FOREVER

Timo on viihtynyt erilaisissa IT-alan tehtävissä jo 20 vuotta. Hän on Microsoft MVP (Most Valuable Professional). Osaamisalueena laveasti Microsoftin pilvipalvelut, sekä niiden hyödyntäminen täysmittaisesti asiakasorganisaatiossa. Timon erityisosaamisena on ratkaisujen ketterä rakentaminen hyödyntäen Office 365 / Azuren olemassa olevia työkaluja (PowerApps, Flow, Logic App, SharePoint, Power BI, Azure SQL, Cognitive Services, CDS).

Vapaa-aikanaan Timo pitää blogia, jossa hän esimerkkien avulla käy läpi tapoja, joilla organisaatiot voisivat tehokkaammin hyödyntää Office 365:n ja Azuren ominaisuuksia ja palveluja.

KRISTIINA TIILAS
KEMIRA

Kristiinalla on pitkä kokemus digitalisaation ja analytiikan kehityksen saralla. Kristiina veti aiemmin Fortumilla digitalisaatio-muutosta ja perusti data & analytiikka osaamiskeskuksen.

Tällä hetkellä hän toimii Kemiralla vetäen Data & Analytics aiheen kehitystä. Kemiran analytiikka käyttää laajasti Azuren kyvykkyyksiä data platformin ja ML platformin kehittämisessä.

Taustaltaan Kristiina on fyysikko ja ydinenergiatekniikan tohtori. Hän tuntee hyvin tuotannon prosessit ja on erityisesti keskittynyt tuotannon optimoinnin haasteisiin datan avulla.

MIKKO KOSKINEN
SULAVA

Mikko toimii Sulavalla seniorkonsulttina keskittyen tietotyön ratkaisuihin Microsoft-ympäristöissä. Mikko on työskennellyt Office 365 ja SharePointin parissa aina vuodesta 2008 lähtien auttaen useita kotimaisia ja ulkomaisia organisaatioita. Hänen osaamisalueeseensa kuuluu järjestelmien suunnittelu, tekninen toteutus, sekä konsultointi.

EERO KARHU
KONECRANES

Eero on kokenut teollisuuden palveluiden ja tuotteistuksen kehittäjä. Hänen erityinen osaamisalue on prosessien digitalisaatio ja datalla johtaminen. Tällä hetkellä hän johtaa kehitysorganisaatiota Konecranesin Port Servicessä, ja ollut aiemmin Outotecilla vastaavissa rooleissa.

Konecranesilla hän on rakentanut laajaa business intelligence alustaa Microsoftin Power Platform tuotteille, jolla on saatu ratkaistua nopeasti useita liiketoimintatarpeita mm. installed base ratkaisuja, asiakasraportointia, kenttähuollon digitalisointia.

PENTTI HÄMÄLÄINEN
SULAVA

Pentti kouluttaa Power BI:n käyttöä sekä sparraa organisaatioita Business Intelligence -valmiuksien kehittämisessä. Häntä inspiroi tiedolla johtamisen edistäminen organisaatioissa, koska sitä kautta substanssiosaajien aika ei kulu raporttien tekoon, vaan he voivat sanoittaa datatarpeensa ja osallistua sen automatisointiin. Näin datan laadun ja arvon nousu tuovat pysyviä parannuksia ja mahdollisuuksia yritykselle.

Pentillä on kokemusta laatu-, johtamis- ja raportointijärjestelmien johtamisesta ja kehittämisestä liikkeenjohdon konsulttina. Hän on toiminut operational excellence -konsulttina useilla eri toimialoilla mm. ydinvoima-, energia- ja kemianteollisuudessa.
Pentti keskustelee mielellään tiedolla johtamisesta yrityksen datainfrastruktuurin rakentamisesta aina raportin saavutettavuuden yksityiskohtiin.

ANTTI KONTIAINEN
SULAVA

Antti on kokenut konsultti ja kouluttaja, joka on saanut paljon positiivista palautetta kyvystään esittää vaikeat tekniset asiat ymmärrettävästi ilman erikoista ammattisanastoa.

Office 365:n ja SharePointin lukuisien mahdollisuuksien hyödyntämisestä hänellä on vahva kokemuspohja. Antin pysyviä lempiaiheita ovat out-of-box –toimintojen hyödyntäminen sekä käyttäjien kouluttaminen ja käyttötapojen omaksuminen räätälöinnin sijaan.

MATTI PAUKKONEN
TAHTO GROUP

Matti toimii Tahdolla Microsoft-pilvipalvelujen neuvonantajana keskittyen erityisesti Microsoft 365:een ja siihen liittyviin palveluihin. Hän on työskennellyt Microsoftin tuottavuus- ja modernin työn ratkaisujen parissa yli 10 vuoden ajan. Vuosien aikana SharePoint, Office 365 ja Microsoft Teams ovat tulleet hänelle tutuiksi.

Matti on myös palkittu Microsoft MVP (Most Valuable Professional) tunnustuksella, hän toimii Teams Community Finland -yhteisön organisaattorina ja on aktiivisesti esillä sosiaalisessa mediassa sekä erilaisissa tapahtumissa.

MARKUS RAUTIO
VALTTI

Markus toimii Valtilla Power Platform tuotepäällikkönä ja teknologiakonsulttina. Markuksen rooli vaihtelee teknisestä toteutuksesta arkkitehtityöhön ja asiakasrajapinnassa työskentelyyn.

Hänen erikoisosaamisensa keskittyy Power Platform -palveluiden ja Azuren kognitiivisten kyvykkyyksien hyödyntämiseen osana moderneja ratkaisuja. Markuksen tavoitteena on luoda Valtin asiakkaille innovatiivisia ja ketteriä ratkaisuja Microsoftin tarjoamilla low-code työkaluilla

JUHA HUTTUNEN
SULAVA

Juhalla on yli 20 vuoden IT-alan kokemus asiakkaan eri toimialojen yrityksistä aina pienistä kotimaisista yrityksistä suurin kansainvälisiin yrityksiin. Hän on toiminut mm. järjestelmäpäällikkönä, järjestelmäkehittäjänä ja projektipäällikkönä.

Juha ymmärtää asiakkaan liiketoiminnan tarpeet ja osaa kääntää ne moderneiksi teknologiaratkaisuiksi.
Sulavalla Juha konsultoi ja kouluttaa erityisesti Microsoft Power Platform -ratkaisuja.

TEEMU SEPPÄNEN
MARSKI DATA

Teemu toimii Marskidatalla modernin työn asiantuntijana, jossa fokus on asiakkaiden M365 ympäristöjen ihmiskeskeisessä kehittämistyössä. Jyväskylän yliopiston viestintä-oppiaineesta valmistuneena häneltä löytyy ajankohtaista tutkimustietoa teknologiavälitteisestä viestinnästä ja digitaalisten työympäristöjen tutkimuksesta.

Teemun ydinosaaminen ja kiinnostus keskittyy juurikin työyhteisöjen vuorovaikutuksen ja tiedonhallinnan uusiin tuuliin, jotka muuttavat ihmisten tapaa olla yhteyksissä ja tehdä työtä modernissa ajassa. Microsoft 365 tarjoaa oivan alustan edellä kuvatun asiantuntemuksen hyödyntämiseen ja tarkasteluun

VESA NOPANEN
SULAVA

Vesku on toiminut yli 20 vuoden ajan erilaisissa asiantuntija-, konsultointi- ja valmennustehtävissä. Hän on Microsoft MVP (Most Valuable Professional). Hän on erikoistunut Microsoft Metaversen, Microsoft Cloudin ja Microsoft Teamsin tarjoamiin tulevaisuuden ja modernin työn ratkaisuihin, mutta kokemusta löytyy monista erilaisista toimialoista ja teknologioista.

TAIJA MAUNUMÄKI
BEAMEX

Taijan rooli Beamexilla on vastata tuotetiedon hallinnasta ja tuotehallinnan prosesseista. Taijalla on pitkä tuotekehitystausta, joten hänellä on paljon osaamista tuotetiedon syntymisestä kehitysprosessin aikana.
Taijalla on kova halu tehdä asiat mahdollisimman hyvin ja systemaattisesti, välttää turhia kopioita ja hyödyntää olemassa olevaa tietoa.

PETTERI TOIVOLA
BEAMEX

Petterillä on 15 vuoden kokemus ICT-alalta. Hän on motivoitunut ratkaisemaan ongelmia ja ymmärtää miten asiat toimivat. Hänellä on iso halu oppia koko ajan uutta ja kehittyä ICT-alalla.
Petterillä on kokemusta ja osaamista laajalla skaalalla ICT-alalta niin On-premise kuin pilvipuolellakin ja myös migraatiot ovat hänelle tuttuja. M365, SharePoint, Azure, VMware, Citrix sekä verkot ja tietoturva pysyvät Petterillä näpeissä.

MARCUS PÄIVIÖ
AUDICO
Marcuksella on pitkä historia AV-alalta erinäisissä rooleissa 20 vuoden ajalta. Viimeiset vuodet Marcus on toiminut laajasti IT-kehityshankkeiden parissa jossa hyödynnetty mm. Azure, Office 365, SharePoint ja PowerApps (D365)-alustoja.

SANNA KLEN
SULAVA

Sannalla on pitkä ja laaja kokemus erilaisista asiantuntija-, kehitys- ja johtotehtävistä asiakaspuolella. Hän ymmärtää erinomaisesti asiakasnäkökulman ja asiakkaiden tarpeet.
Viime vuosina hän on keskittynyt tiedon jalostamiseen käyttäjiä ja prosessikehitystä mahdollisimman hyvin palvelevaan muotoon erilaisten raportointiratkaisujen avulla.
Raportointiratkaisujen luomisen lisäksi Sanna on myös kokenut Power BI:n käytön ja hallinnan kouluttaja.

TIMO RUOHONEN
UPM

SANTTU SIPILÄ
AUDICO

MAIJA MARTTILA-VIITAMÄKI
HYXOOHJELMA

Kevään 2022 HPR-seminaarin ohjelmaa rakennetaan parhaillaan. Ensimmäinen päivä teemoittuu M365:en ytimeen ja toinen päivä Power Platformiin. Voit osallistua jompaankumpaan tai molempiin päiviin edullisella paketilla. Tutustu päiväohjelmiin:

PÄIVÄ 1 – M365 HPR 11.5.2022

8.15 Rekisteröitymispiste aukeaa, aamukahvit tarjolla

8.50 Streamaus alkaa

9.00 Avaus: Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat
Missä Microsoft 365 menee juuri nyt? Mitä hyvää, pahaa ja rumaa on tullut eteen projekteissa?

Juha Anttila, IITC

9.40 Tulevaisuuden työelämä

Kalle Saarikannas, Microsoft

10.20 Kahvitauko

10.40 Sali 1: Case SOK – Pilviympäristöön siirtyminen ja digitaalisen työympäristön jalkauttaminen

Laura Sonninen ja Seija Tenhola, SOK

Sali 2: Teams tiedonhallinnassa

Matti Paukkonen, Tahto Group

11.20 Tauko

11.30 Sali 1: Case Fintraffic – Yhteisen M365-alustan käyttöönotto viidelle yhtiölle

Heli Pirttiniemi ja Janne Lautanala, Fintraffic

Sali 2: Intranet M365:ssä – SharePoint, Teams ja Viva Connections

Katja Jokisalo, Sulava

12.10 Lounas

13.00 Sali 1: Case Beamex: Tuotetiedon hallinnan ratkaisu M365:ssä

Taija Maunumäki ja Petteri Toivola, Beamex

Sali 2: Microsoft Viva: Mitä, miksi, miten?

13.40 Tauko

13.50 Sali 1: Case SharePoint intra – mitä uutta?

Sali 2: Vaihtamalla paranee: Vaihda levypalvelin SharePoint Onlineen

Reeta Tammisto, Systems Garden

Unelmoitko levypalvelimen vaihtamisesta uutuuttaan kiiltävään SharePointtiin? Ei huono vaihtokauppa! SharePoint osaa lajitella, säilyttää ja siivota asiakirjat koko työyhteisön puolesta, ja sillä on paljon muitakin upeita ominaisuuksia. Tule kuulemaan parhaat käytänteet, joilla vältät orastavan suhteen sudenkuopat ja elät SharePointin kanssa pitkään ja onnellisena.

14.30 Kahvitauko

14.50 Sali 1: Case Microsoft Viva työntekijäkokemuksen rakentamisessa

Sali 2: Teknologiavälitteinen vuorovaikutus ja digitaaliset työympäristöt

Teemu Seppänen, Marski Data

15.30 Tauko

15.40-16.20 Sali 1: Microsoft Teams, Mesh ja Metaverse: tänään ja huomenna

Vesa Nopanen, Sulava

Missä Microsoft Teams menee tällä hetkellä? Mikä on Mesh for Teams ja mitä se tarkoittaa käytännössä? Onko Metaverse jotain ihan oikeasti käytettävää vai pelkkää visiota?Pelastavatko Teamsin jaetut kanavat (Shared Channel) kaaokselta?

16.20-18.00 Get together -verkostoitumistilaisuus

Get-togetherin aluksi on hybridiverkostoitumistilaisuus paikan päällä osallistuvien ja verkko-osallistujien kesken. Hybridiosuuden jälkeen get-together jatkuu paikan päällä Scandic Parkissa.

—-

PÄIVÄ 2 – POWER PLATFORM HPR 12.5.2022

8.15 Rekisteröitymispiste aukeaa, aamukahvit tarjolla

8.50 Streamaus alkaa

9.00 Avaus: Power Platform Hyvät, Pahat ja Rumat

Timo Pertilä, Forward Forever

Mikko Koskinen ja Pentti Hämäläinen, Sulava

9.40 Case: Tuotannon datan hyödyntäminen tiedolla johtamisessa

Kristiina Tiilas, Kemira

10.20 Kahvitauko

10.40 Sali 1: Case YSAO – Teams as a (Power) platform – Moderni low-code ratkaisu projektiympäristölle

Markus Rautio, Valtti

Sali 2: Power Virtual Agents botit sisäisen asiakaspalvelun tehostajina

Antti Jokinen ja Jari Kotola, Cloudriven

11.20 Tauko

11.30 Sali 1: Case UPM – Pienkehityksellä tuottavuutta

Timo Ruohonen, UPM

Sali 2: Case – Tiedolla johtaminen

Pentti Hämäläinen, Sulava

12.10 Lounas

13.00 Sali 1: Case Audico – Projektidokumentaation hallinnan automatisointi Power Automaten avulla

Santtu Sipilä ja Marcus Päiviö, Audico

Sali 2: Microsoft Data Platform 2022

Vesa Tikkanen, Qumio

13.40 Tauko

13.50 Sali 1: Case Hansel – Kaiken siirtäminen pilveen

Mitä vaatii, että perinteisen konesalin viimeisestäkin palvelimesta sammutetaan valot?

Mitä tehdään seuraavaksi, kun kaikki on jo julkipilvessä?

Lasse Ahonen, Hansel

Sali 2: Case – Power BI

Maija Marttila-Viitamäki, Hyxo

Sanna Klen, Sulava

14.30 Kahvitauko

14.50 Sali 1: Case Terrawise: Toiminnanohjausjärjestelmän rakentaminen Power Platformin avulla

Antti Matikainen, Terrawise

Juha Huttunen, Sulava

Tekoälyyn pohjautuvan kännykkäsovelluksen luonti

Antti Kontiainen, Sulava

15.30 Tauko

15.40 Case: Konecranes – Business Intelligence alusta Power Platform tuotteilla

Eero Karhu, Konecranes

16.20 Yhteenveto

16.30 Tapahtuma päättyy

—————————-

Koulutuspaikka:
Scandic Park Helsinki, mannerheimintie 46, 00260 Helsinki

Ajankohta:
11.-12.5.2022

Etuhinnat 15.3. saakka:

Koko HPR-tapahtuma 11.–12.5 (2 pv):
1 195 euroa
/hlö + alv 24 % (normaalihinta 1 595 euroa).

Microsoft 365 HPR 11.5 (1 pv):
795 euroa
/hlö + alv 24 % (normaalihinta 995 euroa).

Power Platform HPR 12.5 (1 pv):
695 euroa
/hlö + alv 24 % (normaalihinta 895 euroa).

Voit valita haluatko osallistua seminaariin paikan päällä vai seurata striimiä etänä. Live- ja striimiosallistuminen on samanhintaista. Valitun osallistumistavan voi vaihtaa viimeistään kaksi viikkoa ennen tapahtumaa. Osallistumiseen sisältyy kaikki live-sisällöt tallenteineen kahden viikon ajan sekä esitysmateriaalit PDF-muodossa. Osallistumisoikeus on henkilökohtainen.

Ryhmäalennukset:
2 hlö -> 10 %
3 hlö -> 20 %
4 hlö -> 30 %
(Ryhmäalennukset lasketaan ilmoittautumishetkellä voimassa olevasta hinnasta)

Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Voit peruuttaa osallistumisesi maksutta vielä 30 vrk ennen tilaisuutta. Tämän jälkeen emme palauta osallistumismaksua, mutta voit vaihtaa tilaisuuden osallistujan tai siirtää osallistumisen seuraavaan tapahtumaan.

 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.