fbpx
Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -seminaari (2 pv)
IITC järjestää nyt koulutuksen:

Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -seminaari (2 pv)

1 695 euroa /hlö + alv 24 %

1 695 EUR

21.-22.05.2024, Hilton Strand, Helsinki John Stenbergin ranta 4, Helsinki 26 helmikuun, 2024 Sampo Korppoo

Tieto- ja viestintäteknologia

Palaute aikaisemmista koulutuksista:

 • ”Mielenkiintoiset esitykset ja keskustelut tauoilla. Hyvien vinkkien ammentaminen omaan työhön ja organisaatioon.”

 • ”Hyvä kattaus ajankohtaisasioita, caseja ja kokemuksia. Rento fiilis. Laadukkaat järjestelyt.”

  HPR-seminaari on Suomen laajin Microsoft 365- ja Power Platform -toteutuksista kertova case-pohjainen tapahtuma. Aiempiin HPR-seminaareihin on osallistunut jo yli 3500 osallistujaa, ja monelle tapahtumasta on tullut jokavuotinen perinne. Mietitpä sitten palvelun käyttöön siirtymistä, palveluiden toteuttamista tai käyttöä työssäsi, tarjoaa HPR-seminaari takuuvarmasti arvokasta ja hyödyllistä tietoa!

  Syksyn tapahtuma on nimetty Power Platform HPR-tapahtumaksi, ja kevään tapahtuman nimi on M365HPR-tapahtuma. Sekä kevään että syksyn tapahtumat kuuluvat samaan HPR-konseptiin, mutta ohjelman sisältö painottuu syksyisin Power Platformin-kehittämiseen ja keväisin M365-kehittämiseen.


  Kevään 2024 puhujat:

  Kevään 2024 HPR-tapahtuman ohjelmaa rakennetaan, päivitämme puhujatietoja sivuille jatkuvasti.

  Juha Anttila, IITC
  Juha on HPR-tapahtuman perustajia. Hän toimii konsulttina ja IITC:n toimitusjohtajana. Juhalla on rautainen kokemus informaation ja erityisesti dokumenttien hallinnan kehittämisestä sekä järjestelmien käyttöönotosta. Hän on työssään tutustunut yli kolmensadan suomalaisen organisaation tiedonhallintaan.

  Juha on kokenut projektinvetäjä ja tiedonhallintaprojektin sparraaja. Tietotyön kehittäminen ja verkkopalveluprojektien läpivienti ovat lähellä Juhan sydäntä. SharePoint-maailmasta hänellä on kokemusta 2001 versiosta lähtien. Juha on aktiivisesti edistämässä suomalaisen yrityselämän tiedonhallintaa myös Liikearkistoyhdistyksessä.

  Vesa Nopanen, Sulava
  Vesa ”Vesku” Nopanen on Principal Consultant, Future Work & Metaverse Sulavalla. Hän on toiminut yli 25 vuoden ajan erilaisissa asiantuntija-, konsultointi- ja valmennustehtävissä monipuolisesti useilla toimialoilla moninaisia teknologioita käyttäen.

  Vesku on Microsoft MVP (Most Valuable Professional) kahdessa kategoriassa ja on erityisesti erikoistunut Microsoftin tarjoomaan: Microsoft Teams, Copilot, Azuren tekoälypalvelut, Mesh, Metaverse, ja muihin Microsoftin pilven tarjoamiin monipuolisiin tulevaisuuden ja modernin työn ratkaisuihin. Hän on myös tunnettu supersuosituista Spotlight-webinaareistaan, aktiivisena puhujana sekä erilaisten teknologiayhteisöjen ja tapahtumien organisaattorina.

  Anna Perho
  Anna Perho on toimittaja, valmentaja ja sisältöjen moniosaaja. Hän on tehnyt yrittäjänä pitkän uran mediassa: tv- ja radiojuontajana, käsikirjoittajana, tuottajana ja Suomen ahkerimpana kolumnistina. Tämän vuoksi Anna on puhumisen lisäksi erittäin ammattitaitoinen paneelikeskustelujen ja seminaarien vetäjä.

  Anna on kirjoittanut kuusi tietokirjaa, jotka käsittelevät arjenhallintaa, ajankäyttöä ja vuorovaikutustaitoja. Mediauransa ohella Anna Perho on toiminut yritysvalmentajana vuodesta 2012 lähtien.

  Kai Kaasalainen, Tamro Oyj
  Kai Kaasalainen, Tamron toimitusjohtaja ja tunnettu strategisen ennakoinnin asiantuntija ja tutkija, on tunnettu kyvystään uudistaa liiketoiminnan johtamista tulevaisuuteen katsoen. Kain johtamana Tamro on kehittänyt ja soveltaa tulevaisuuden ennakointia liiketoiminnan päivittäiseen johtamiseen, osoittaen, että ennakointia on hyödyllistä soveltaa laajemmin kuin vain megatrendien tarkasteluun.

  Kai tekee parhaillaan väitöskirjaa strategisesta ennakoinnista ja on ollut mukana kehittämässä mm. Aalto EE:n kanssa Strategic Foresight in Business Management -valmennusohjelman.

  Tekoälyn hyödyntäminen liiketoiminnassa on toinen alue, jolla Kai on osoittanut pioneerihenkisyyttä. Hän kertoo käyttävänsä useita tekoälyratkaisuita päivittäin, ja on aktiivisesti jakanut näkemyksiään erityisesti Microsoft Copilotin käytöstä ja sen tuomista mahdollisuuksista. Kai painottaa tekoälyn olevan keskeinen osa nykyaikaista liikkeenjohtoa, ja kannustaa johtajia ja asiantuntijoita tutustumaan näihin teknologioihin henkilökohtaisesti ja aktiivisesti.

  Riitta Laanala, Helsingin kaupunki
  Riitalla on yli 20 vuoden kokemus julkishallinnossa työskentelystä sekä IT:n että liiketoiminnan näkökulmasta. Uudet tavat palvella asiakkaita digitalisaatiota hyödyntämällä ovat ydinosaamista. Viime vuosina erityisen lähellä on ollut henkilöstön työtapojen ja uusien työvälineiden käyttömahdollisuudet. Tällä hetkellä Riitta koordinoi projektia, jossa Helsinki on vahvasti siirtymässä uuteen työkulttuuriin uuden pilvistrategian ja mm. Microsoftin työvälineiden avulla. Suurena osana on myös henkilöstön osaamisen vahvistaminen ja viestinnän kehittäminen ottamalla huomioon digiturvallisuus ja tarvittavat suojaustoimenpiteet.

  Marjaana Kalliomäki, Borenius
  Marjaanalla on pitkä kokemus intranetien rakentamisesta organisaation työvälineeksi. Marjaana työskentelee Boreniuksella sisäisen viestinnän ja koulutuskonseptin asiantuntijana.

  Katja Karjalainen, Advania
  Katjalla on pitkä kokemus eri tavoin toteutetuista SharePoint- intraneteistä.

  Niiden lisäksi lähellä sydäntä on organisaatioiden avustaminen niiden matkalla kohti sujuvampaa digitaalista työpäiväkokemusta.

  Katja työskentelee Advanialla M365-konsulttina ja kouluttaja sekä toimii tuoteomistajana.

  Mika Turunen, M-Files
  Mika Turunen on M-Filesin globaalin tuoteorganisaation vetäjä. M-Files keskittyy tietotyön automatisointiin ja informaation hallintaan metatiedon sekä tekoälyn avulla. Mikalla on pitkä kokemus tiedonhallinnan projektien konsultoinnista, vetämisestä, sekä tuotteiden rakentamisesta tiedonhallinnan koviin vaatimuksiin. Mika on ollut sparraamassa sekä isojen, että pienten organisaatioiden tapaa hallita tietoa ja valmistautua tulevaisuuden vaatimuksiin tekoälyn sekä tiedonhallinnan näkökulmasta globaalissa mittakaavassa.

  Kun kyseessä on monimutkaiset tiedonhallinnan projektit ja tietotyön prosessien sekä tekemisen automatisointi on Mika tyypillisesti projekteissa mukana auttamassa ja tunnistamassa tarpeita sekä vaatimuksia muutosjohtamisen näkökulmasta.

  Miska Kytö, Sulava
  Miska on ammattitaitoinen konsultti ja kouluttaja, joka työskentelee laajasti eri Microsoft-teknologioiden kanssa. Hän on Microsoft MVP (Most Valuable Professional).
  Sulavalla hän työskentelee muun muassa tietoturvapalveluiden, tekoälyn, modernin työn sekä Metaverse-ratkaisujen parissa. Miska on myös omistautunut kouluttaja, ja kouluttaakin laajasti erilaisia kursseja.

  Laura Mäkelä, Laitilan Wirvoitusjuoma-tehdas
  Laura on toiminut vaihtelevissa markkinointi- ja viestintätehtävissä Laitilan Wirvoitusjuomatehtaalla vuodesta 2017 alkaen. Vuonna 2023 hän ryhtyi vetämään intranetin uudistusprojektia, minkä toteutukseen valikoitui SharePoint Online ja käyttöönottokumppaniksi Tahto Group Oy. Lauran aikaisempi kokemus ulkoisesta viestinnästä ja brändityöskentelystä sekä tuntemus tehdasympäristön viestinnälle asettamista haasteista osoittautuivat projektissa erittäin hyödyllisiksi.

  Alkuvuodesta 2024 avautui limpparitehtaan oma intranet, nimeltään Kupla. Sharepointin käyttöönotto on tehostanut paitsi sisäistä viestintää, se on ollut myös portti muiden, aikaisemmin alihyödynnettyjen, Microsoft 365-työkalujen käyttöön sekä dokumenttienhallintaan, modernista tiimityöskentelystä puhumattakaan.

  Sanni-Kaisa Miettinen, Tahto Group Oy
  Toimin aikaisemmin vähittäiskaupan alalla esihenkilö- ja suunnittelutehtävissä. Vanhat työkaverit olivat pudota penkiltä kun kuulivat, että minusta tulikin IT-alan yrittäjä. Yli kymmenen vuotta olen kuitenkin auttanut asiakkaita käyttämään Microsoft 365 työkaluja tehokkaammin. Työpäiväni kuluvat normaalisti SharePoint intranet ratkaisujen parissa, dokumenttienhallinnan kiemuroissa, yhteisten toimintatapojen määrittelyssä ja jalkautuksessa sekä tietenkin käyttäjäkoulutuksissa.

  Minulle tärkeintä työssäni on varmistaa oikeiden työkalujen lisäksi sopivat työtavat ja käyttäjien osaaminen. Uskon vahvasti, että modernien digitaalisten työkalujen perusosaaminen kuuluu nykypäivänä kaikkien työelämätaitoihin.

  Maija-Reetta Ristimäki, Advania
  Maija-Reetta on viestijä, joka hyppää mielellään keskelle muutoksen pyörteitä ja kehittää toimintaa rohkeasti. Hän on innostava muutoksen suunnannäyttäjä, joka syttyy uusien viestintätapojen ideoimisesta ja organisaatioiden viestintäkulttuurin rakentamisesta.

  Työssään konsulttina hän auttaa asiakkaitaan suunnittelemaan ja rakentamaan käyttäjälähtöisiä intranetteja sekä ottamaan täydet hyödyt irti M365-palveluista.

  Maija-Reetalle on tärkeää, että kaikki kehittäminen tähtää sujuvaan ja mutkattomaan työpäiväkokemukseen.

  Tatu Seppälä, Sulava
  Tatu on tietoturva-arkkitehti ja Microsoft MVP (Most Valuable Professional). Ihmiset, viestintä, teknologia ja pitkäjänteinen kehitys ovat kaikki Tatun tekemisen keskiössä. Microsoft Purview-, Defender-, Entra ID- ja Power Platform -osaajana Tatu auttaa Sulavan asiakkaita rakentamaan parempia ratkaisuja monelta eri kulmalta.

  Syvä tietotaito ja laaja käytännön kokemus auttavat Tatua niin hankkeiden suunnittelussa ja läpiviennissä sekä uusien kehitysmahdollisuuksien tunnistamisessa.

  Tatu on aiemmin urallaan toiminut mm. Microsoft 365 -neuvonantajana ja -kehityssparraajana sekä ratkaisuarkkitehtina ja toteuttavana asiantuntijana monipuolisissa Microsoft-pilvipalveluhankkeissa. Hän on myös rakentanut ja vetänyt M365-edelläkävijäverkostoja ja pitänyt eri aiheista koulutuksia sekä webinaareja.

  Tatu kirjoittaa työssä kohtaamistaan mielenkiintoisista aiheista ja ilmiöistä blogia osoitteessa https://seppala365.cloud

  Matti Paukkonen, Tahto Group
  Matti on kokenut modernin työn ammattilainen ja toimii Modern Workplace Lead:ina Tahto Group:illa. Hänellä on yli 15 vuoden kokemus Microsoft-ekosysteemin teknologioista ja yli 10 Microsoftin pilviratkaisuista erilaisissa rooleissa. Matti auttaa asiakkaita menestymään hyödyntämällä käytössä olevia työkaluja entistä paremmin ja tehokkaammin. Teknologioiden keskiössä Copilot ja erilaiset tekoälyratkaisut, Microsoft Teams ja Microsoft 365.

  Matti on myös Microsoft MVP (Most Valuable Professional), yksi Suomen Teams -yhteisön organisaattoreista ja tuore SharePoint-tietokirjailija.

  Maria Svenström, HUS
  Maria on toiminut HUSissa erilaisissa viestinnän tehtävissä yli 10 vuotta. Takana on useampikin intranetuudistus HUSissa. Maria on myös johtanut hus.fi-verkkosivu-uudistuksen sisältötyötä sekä ollut useissa muissa isoissa projekteissa, kuten esimerkiksi strategian uudistamisessa ja lanseerauksessa.

  Tällä hetkellä hän on HUSin henkilöstöviestintätiimin vetäjä. Mariaa kiinnostaa erityisesti viestinnän kehittäminen, uudistaminen ja kohderyhmälähtöinen ajattelu.

  Mirkka Kujala, HUS
  Mirkka on työskennellyt HUSissa yli 20 vuotta eri yksiköissä ja erilaisissa viestinnän tehtävissä. Hän on ollut mukana useassa intrauudistuksessa, joista viimeisin ja suurin päättyi vuodenvaihteessa. Siinä Mirkka toimi viestinnän projektipäällikkönä vastaten mm. käyttäjälähtöisestä sisältösuunnittelusta, sisällöntuotannosta, koulutuksista ja tuesta. Hän on tiiviisti mukana myös intran jatkokehittämisessä, sillä organisaation keskeisenä viestintäkanavana intra elää ja muovautuu koko ajan.

  Uudistusprojektin päätyttyä Mirkka palasi päätyöhönsä tuttuihin viestintäasiantuntijan tehtäviin, joissa hänen vastuullaan on HUSin kiinteistö- ja toimitilapalveluiden, mm. suurten rakennus- ja korjaushankkeiden viestintä ja ympäristöviestintä, sekä strategia- ja kehittämistoiminnan viestintätuki.

  Mirkka kuuluu HUSin henkilöstöviestinnän tiimiin ja on kiinteästi mukana sisäisen viestinnän kehittämisessä. Sydäntä lähellä on visuaalinen viestintä.

  Tuulia Halttunen, Sulava
  Tuulia auttaa yrityksiä ja organisaatioita kohti parempaa sisäistä viestintää ja helpompaa työarkea. Hänellä on vahva osaaminen sekä sisällöllisesti viestinnän ammattilaisena että teknisesti Microsoftin tietotyön palveluista, kuten SharePoint Online, Teams ja Viva Engage.
  Tuulia on Prosci®-sertifioitu Change Management Practitioner.

  Emmi Turanlahti, Midpointed Oy
  Emmi on toiminut konsulttina SharePointin parissa jo yli 10 vuoden ajan. Konsulttitaival alkoi SharePointin palvelinversioista, mutta jo useamman vuoden ajan ja tätä nykyä Midpointedilla Emmi keskittyy nimenomaan Microsoft 365 -maailmaan ja siellä erityisesti SharePoint- ja Teams-palveluihin.

  Emmi on osallistunut niin digitaalisten työtapojen muutosprojekteihin kuin teknisiin toteutusprojekteihin. Hänen roolinsa voi olla niin palveluiden suunnittelijana, toteutustehtävissä kuin kouluttajanakin.

  Toteutusprojekteissa Emmi on tottunut hyödyntämään SharePointin ja Teamsin vakio-ominaisuuksia. Yksi vakioaihe projekteissa on, miten haku toimii oletuksena ja miten sen saisi toimimaan paremmin.

  Tiedon löydettävyys ja haun tehokas käyttö ovatkin muodostuneet Emmille sydämen asiaksi. Hän haluaa auttaa käyttäjiä löytämään haluamansa tiedon ja vastaavasti auttaa sisällöntuottajia luomaan sisältöä siten, että käyttäjät sen pystyvät löytämään.

  Piia Laajala, Hansel.fi
  Piia Laajala on vastannut Hansel.fi:n kehittämisestä yhdessä koodaritiimin ja muiden tuoteomistajien kanssa kahdeksan vuoden ajan. Sitä ennen hän vietti vuosikymmenen SharePointin maailmassa konsulttina, kehittäjänä ja kouluttajana. Lopulta hän päätyi oman asiakkaansa riveihin kehittämään verkkosivuja ja näkemään maailmaa myös M365-laatikon ulkopuolelta.

  Juuri nyt Piiaa innostaa mahdollisuus yhdistää Verkkopalveluiden, SharePointin ja M365:n ja uusien AI-ratkaisujen parhaat puolet. On upeaa päästä näkemään ja kokemaan, miten lupaukset tekoälyn mahdollisuuksista kääntyvät konkretiaksi.

  Vapaa-ajallaan Piia viihtyy parhaiten Tuusulan metsäpoluilla poninsa selässä ja tekee ehtiessään WordPress-verkkosivuja sivutyönä.

  Risto Tulenheimo, A-insinöörit
  Risto työskentelee A-Insinööreillä tietohallintojohtajana ja konsernin laajennetun johtoryhmän jäsenenä. Hänen vastuullaan on konsernin IT-palvelutuotanto ja digitransformaation edistäminen.

  A-Insinöörit on suomalainen rakennetun ympäristön suunnittelu- ja konsulttitalo, jossa työskentelee 1300 asiantuntijaa.

  Vapaa-ajallaan Risto siirtää ajatuksensa IT-maailmasta omakotitalon rakentamiseen, lapsiperhearkeen ja maanpuolustustyöhön.

  Heidi Selkäinaho, Somepoint
  Heidi on kokenut työyhteisöviestinnän konsultti ja yrittäjä, jonka intohimona on luoda avoimen sisäisen viestinnän avulla hyvinvoiva työyhteisö.

  Heidi auttaa asiakkaitaan Microsoft 365 -ympäristön viestintäkanavien kokonaisuuden suunnittelussa, muutosten toteutuksessa ja käyttöönotoissa. Pakettiin kuuluu useimmiten SharePoint-intranet, sisäinen some Viva Engagessa tai Teamsissa ja ryhmätyön pelisääntöjen kirkastaminen Teamsissa.

  Parasta Heidin työssä on muutoksen näkeminen paitsi organisaation tavassa tehdä töitä mutta myös ilmapiirissä ja henkilöstön tyytyväisyydessä.

  Laura Tiilikainen, Cloudriven

  Toni Suominen, Ecobio Oy

  Jouni Heikniemi, Devisioona


  OHJELMA

  Kevään 2024 HPR-tapahtuman ohjelmaa rakennetaan parhaillaan.

  Kevään 2024 ohjelma rakentuu M365-kehittämisen, tekoälyn, intranetien, sisäisen viestinnän, dokumenttien hallinnan sekä digitaalisen työympäristön kehittämisen ympärille. Tietysti myös uudet lisämoduulit kuten Microsoft 365 Copilot, Teams Premium ja SharePoint Premium ovat vahvasti mukana.

  M365 HPR 21.5.2024

  8.15 Rekisteröityminen ja aamukahvit
  Rekisteröitymispiste aukeaa. Aamukahvit tarjolla tapahtumapaikan aulatilassa.

  8.50 Striimaus alkaa

  9.00 Avaus: Microsoft 365 uudistusten Hyvät, Pahat ja Rumat
  Juha Anttila, IITC ja Vesa Nopanen, Sulava

  9.45 Case: Microsoft Copilot tekoälyavustajana

  10.25 Kahvitauko

  10.40 Case Laitilan Wirvoitusjuomatehdas: SharePoint-intranet ja digitaalisen työympäristön kehittäminen
  Laura Mäkelä, Laitilan Wirvoitusjuomatehdas ja Sanni-Kaisa Miettinen, Tahto Group

  11.20 Tauko

  11.30 Sisäisen viestinnän uudistamisen läpivienti
  Puheenvuorossaan Heidi keskittyy vastaamaan, minkälaiset digiviestinnän ratkaisut ja muutokset organisaatiokulttuurissa takaavat onnistuneen sisäisen viestinnän muutoksen. Hän nostaa myös esiin, miten Copilot for Microsoft 365 tukee sisäistä viestintää ja tiedonsaantia.
  Heidi Selkäinaho, Somepoint

  12.10 Lounas

  13.00 Case Borenius: Tuotepohjainen intranet tekoälyllä ja yksilöllisellä käyttäjäkokemuksella maustettuna
  Marjaana Kalliomäki, Borenius ja Katja Karjalainen, Advania

  13.40 Tauko

  13.50 Tietotyöläisen työntekijäkokemus
  Laura Tiilikainen, Cloudriven

  14.30 Kahvitauko

  14.50 Case Helsingin kaupunki: Metaverse työelämässä
  Riitta Laanala, Helsingin kaupunki ja Miska Kytö, Sulava

  15.30 Tauko

  15.40 Keynote: Viestintä, viestintä, viestintä
  Anna Perho

  16.20 Yhteenveto

  16.30 Get together -verkostoitumistilaisuus
  Verkostoitumistilaisuus Hilton Strandissa

  18.00 Tilaisuus päättyy


  M365 HPR 22.5.2024

  8.15 Rekisteröityminen ja aamukahvit
  Rekisteröitymispiste aukeaa. Aamukahvit tarjolla tapahtumapaikan aulatilassa.

  8.50 Striimaus alkaa

  9.00 Keynote: Nyt tai ei koskaan: tekoäly muuttaa työsi, oletko valmis tulevaisuuteen?
  Kuule Kai Kaasalaisen keynote-puhe tekoälyn hyödyntämisestä johdon näkökulmasta. Kai on Tamro Oy:n toimitusjohtaja, strategisen ennakoinnin pioneeri ja tekoälyn aktiivinen käyttäjä. Hän jakaa puheenvuorossaan käytännön näkemyksiä siitä, miten tekoäly voi muuttaa liiketoimintaa ja antaa kilpailuetua nopeasti muuttuvassa maailmassa.
  Kai Kaasalainen, Tamro

  9.40 Tauko

  9.45 Sali 1: Case A-Insinöörit: Sisäisen viestinnän uusi asento M365-sovellusten avulla
  Miten intranet-uudistus laajentui sisäisen viestinnän sekä digitaalisten tiimityön tapojen muutosprojektiksi? Puolentoista vuoden aikana koostettiin hallintamalleja, roolitettiin M365-sovelluksia ja rakennettiin kasvaneen A-Insinöörit-konsernin tarpeisiin vastaava moderni intranet. Lopputuloksena oli sisäisen viestinnän uusi asento.
  Risto Tulenheimo, A-Insinöörit ja Maija-Reetta Ristimäki, Advania

  9.45 Sali 2: Vie Copilot for M365 seuraavalle tasolle laajennuksien avulla
  Miten organisaatiot voivat ottaa Copilot for M365 laajennukset parhaalla tavalla käyttöön? Miska Kytö avaa puheenvuorossaan, millaisia laajennusmetodeja Copilot for M365 löytyy, miten niitä voi hyödyntää ja mitä virheitä ei ainakaan kannata tehdä laajennusten käyttöönotossa.

  Miska Kytö, Sulava

  10.25 Kahvitauko

  10.40 Sali 1: Case HUS: Suuren organisaation intranet-projekti
  Maria Svenström, HUS, Mirkka Kujala, HUS ja Tuulia Halttunen, Sulava

  10.40 Sali 2: SharePoint Premium, Syntex ja muut Microsoftin tekoälypalvelut dokumenttien hallinnassa
  Juha Anttila, IITC

  11.20 Tauko

  11.30 Sali 1: Case Hansel: Tekoäly sopimushallinnan tukena
  Piia Laajala, Hansel

  11.30 Sali 2: Arkistointi ja varmuuskopiointi SharePoint Premiumilla
  Matti Paukkonen, Tahto Group

  12.10 Lounas

  13.00 Sali 1: Valmistaudu tulevaisuuteen Microsoft Teamsin kokouksissa: Teams Premium, Copilot ja Mesh
  Teams Premiumin, Copilot in Teamsin ja Microsoft Meshin avulla avautuu uusi aikakausi kokousten interaktiivisuudessa ja osallistavuudessa. Nämä innovaatiot muuttavat kokousten kokemuksen radikaalisti ja mahdollistavat entistä paremman vuorovaikutuksen hybridimaailmassa. Tule kuulemaan lisää tulevaisuuden kokouksista!
  Vesa Nopanen, Sulava

  13.00 Sali 2: Liiketoimintaprosessien AI-tehostaminen: verta, hikeä ja onnistumisia – Case Ecobio Manager
  Toni Suominen, Ecobio ja Jouni Heikniemi, Devisioona

  13.40 Tauko

  13.50 Sali 1: Tietotyön automatisointi M-Filesin ja OpenAI:n avulla
  – Tekoälyn mahdollisuudet tietotyössä ja dokumenttien hallinnassa
  – Azure OpenAI –palvelun hyödyntäminen
  – Case example: M-Files Aino
  – Asiakkaan ääni
  – Hyvät, Pahat ja Rumat tekoälystä
  Mika Turunen, M-Files

  13.50 Sali 2: Arkaluontoisen tiedon turvaaminen tekoälypalveluiden mullistuksessa
  Puheenvuorossa käydään case-esimerkkien kautta läpi, miten ratkaista erilaisia tekoälypalveluiden tuomia tiedon suojaamisen-, elinkaaren hallinan- ja mm. henkilökunnan tietoisuuden noston tarpeita Microsoft Pureview-ratkaisuilla.
  Tatu Seppälä, Sulava

  14.30 Kahvitauko

  14.50 Sali 1: Hybridityön välineet ja pelisäännöt

  14.50 Sali 2: Hakupalvelut intranetissa, SharePointissa ja Teamsissa
  Emmi Turanlahti, Midpointed

  15.30 Tauko

  15.40 Microsoft-julkistusten parhaat palat ja niiden vaikutukset

  16.20 Yhteenveto

  16.30 Tapahtuma päättyy


  Koulutuspaikka:
  Hilton Helsinki Strand, John Stenbergin ranta 4, 00530 Helsinki. Kaksipäiväiseen tapahtumaan voi osallistua myös etänä striimin kautta.

  Ajankohta:
  21.-22.5.2024

  Hinnat:

  Etuhinta 31.3.2024 saakka:
  1 495 euroa
  /hlö + alv 24 %.

  Normaalihinta:
  1 695 euroa
  /hlö + alv 24 %.

  Ilmoittautuminen sisältää osallistumisoikeuden kaksipäiväiseen tapahtumaan paikan päällä tai etänä, kaikki livesisällöt tallenteineen kahden viikon ajan sekä esitysmateriaalit PDF-muodossa.

  Ryhmäalennukset:
  2 hlö -> 10 %
  3 hlö -> 20 %
  4 hlö tai enemmän -> 30 %
  (Ryhmäalennukset lasketaan ilmoittautumishetkellä voimassa olevasta hinnasta)

  Ilmoittautumisen peruutusehdot:
  Laskutamme osallistumismaksun ilmoittautumisen jälkeen. Voit peruuttaa osallistumisesi maksutta vielä 30 vrk ennen tilaisuutta. Tämän jälkeen emme palauta osallistumismaksua, mutta voit vaihtaa tilaisuuden osallistujan tai siirtää osallistumisen seuraavaan tapahtumaan.

  Kouluttajan muut kurssit

  Samankaltaisia kursseja