IITC järjestää nyt koulutuksen:

Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat –seminaari (2 pv)

Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -seminaari on Suomen laajin Microsoft 365 -toteutuksista kertova case-pohjainen tapahtuma.


Puhujat:
Juha Anttila
, IITC, CEO

Juha toimii konsulttina ja IITC:n toimitusjohtajana. Juhalla on rautainen kokemus informaation ja erityisesti dokumenttien hallinnan kehittämisestä sekä järjestelmien käyttöönotosta.Hän on työssään tutustunut yli kolmensadan suomalaisen organisaation tiedonhallintaan.

Juha on kokenut projektinvetäjä ja tiedonhallintaprojektin sparraaja. Tietotyön kehittäminen ja verkkopalveluprojektien läpivienti ovat lähellä Juhan sydäntä. SharePoint-maailmasta hänellä on kokemusta 2001 versiosta lähtien. Juha on aktiivisesti edistämässä suomalaisen yrityselämän tiedonhallintaa myös Liikearkistoyhdistyksessä, jonka koulutustoimikuntaa Juha vetää.

Minna Huotilainen, DI, TkT, kognitiotieteen dosentti, kasvatustieteen professori

Minna on aivotutkija, joka on innostunut soveltamaan neurotieteen uusimpia löydöksiä oppimisen ja suomalaisen työelämän parantamiseen. Hän etsii tapoja muuttaa työtä paremmin aivoille sopivaksi tiedonkäsittelyn ja keskittymiskyvyn näkökulmasta siten, että työtä tuunaamalla siitä saadaan sujuvampaa, laadukkaampaa, tuottavampaa ja vähemmän kuormittavaa. Hän on kiinnostunut kehittämään työssä oppimista ja osaamisen tunnistamista muuttuvassa työelämässä.

Minna tunnetaan muun muassa aivojen toimintaa ja keskittymistä avaavista teoksista Keskittymiskyvyn elvytysopas (2018), Aivot työssä (2018), ja Tunne aivosi (2017).

Sallamaari Muhonen, Netprofile, Viestintäkonsultti, partneri

Sallamaari toimii strategiatiimin vetäjänä ja osakkaana teknologia-alaan keskittyneessä Netprofile Finland -viestintätoimistossa. Hän on tottunut vaikuttamaan sekä strategina taustalla että itsekin studioissa ja kameroiden edessä.

Sallamaarin viestintäasiantuntijuus yhdistettynä hallitusammattilaisuuteen tarjoaa poikkeuksellisen näköalapaikan myös organisaatioviestinnän kehittämiseen, brändin rakennukseen ja mediakriisien selvittelyyn.

Kriisitilanteisiin ja somekohuihin paras lääke on ennakointi ja valmistautuminen. Aiheesta tietokirjan vuonna 2018 laatinut Sallamaari herättelee HPR-puheenvuorollaan sekä yrityksen brändistä että omasta asiantuntijakuvastaan vastaavat.

Jukka Penttinen, Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä, Talous- ja hallintojohtaja

Jukka vastaa Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymän tietohallinnosta ja hänellä on pitkä kokemus tietotekniikasta sekä erilaisista julkisorganisaation tietojärjestelmähankkeista.

Tällä hetkellä kiinnostuksen kohteena on Office365:sen eri työkalujen hyödyntäminen organisaation toiminnassa sekä erityisesti PowerBI:n hyödyntäminen raportoinnissa.

Laura Kokkarinen, Sulava Oy, Senior Developer, Microsoft MVP

Laura työskentelee vanhempana sovelluskehittäjänä ja -arkkitehtina Sulava Oy:lla Kuopiosta käsin. Koodauskokemusta Microsoftin teknologioiden parissa on vyön alle kertynyt 10 vuoden edestä, ja nykyinen pääpaino devauksessa on Microsoft 365 -räätälöinnit Azurea hyödyntäen.

Päivätöiden lisäksi Laura kirjoittaa M365 & Azure -aiheista blogia muille koodareille (osoitteessa https://laurakokkarinen.com), ja käy säännöllisesti puhumassa ja jakamassa osaamistaan ympäri maailmaa järjestettävissä konferensseissa. Laura sai vuonna 2019 Microsoft Most Valuable Professional -tunnustuksen M365-devaajien kategoriassa.

Heidi Selkäinaho, Somepoint, Työyhteisöviestinnän konsultti

Heidin tavoite on, että työpakoista tulisi paitsi tehokkaampia, myös onnellisempia paikkoja avoimen sisäisen tiedonkulun ansiosta. Heidi uskoo, ettei mikään ei ole tehokkaampi sisäisen viestinnän väline kuin hyvin suunniteltu sisäinen somekanava, jossa eri työtehtävissä olevat ymmärtävät, mistä tietoa saa, mistä sitä voi kysyä ja mihin sitä voi jakaa. Ja vieläpä niin, että kaikki ymmärtävät, miksi jakaminen kannattaa!

Yrityksensä Somepointin kautta Heidi auttaa suunnittelemaan ja jalkauttamaan sisäisiä somekanavia useimmiten O365-alustan työkaluihin Teamsiin ja Yammeriin. Palettiin kuuluu toki myös Teamsin jalkautus ryhmätyövälineeksi projekteihin ja tiimeihin sekä online-kokouksiin. Myös SharePoint-intranetit ovat Heidin ydintekemistä jo 13 vuoden ajalta.

Ilkka Suvanto, Ilkan vastuualueina Sulavalla ovat Project & Portfolio Management -ratkaisut ja toteutukset Microsoft-ympäristöissä.

Ilkka on toiminut yli viidentoista vuoden ajan Microsoft-pohjaisten projektinhallintaratkaisujen parissa ja pitkään myös PMO- ja projektipäällikkötehtävissä. Ilkka on myös Microsoftin sertifioitu kouluttaja

Mika Berglund, Sininen Meteoriitti, Arkkitehti, teknologiakonsultti

Mika on toiminut ohjelmistokehittäjänä, -suunnittelijana, teknologiakonsulttina ja arkkitehtina 90-luvulta lähtien. Microsoftin tuotteet ja palvelut ovat tulleet yli 20 vuoden aikana hyvinkin tutuiksi. Tätä kokemusta Mika on kartuttanut niin isossa, tuhansia henkilöitä työllistävässä moni-kansallisessa organisaatiossa, kuin hänen itsensä perustamassa pienessä IT-konsultointiyrityksessä.

Nykyisin hän auttaa asiakkaitaan hyödyntämään Office 365 ja Azure -palveluita ja niiden tarjoamia mahdollisuuksia päivittäin.

Lassi Puonti, Sipoon kunta, Työllisyyspäällikkö

Lassi vastaa Sipoon kunnan työllisyyden kehittämisestä. Työhistoriaa haastavien asiakaskohderyhmien osalta tulee karttuneeksi yhteensä 20 vuotta keväällä 2020. Työkokemus ihmisten kohtaamisesta on karttunut lasten-, nuorten-, sekä aikuisten sosiaalityön värikkäästä maailmasta. Lassi ei puhu ”IT:tä” ja suhtautuminen aiempina työvuosina teknologian hyödyntämiseen suorassa asiakastyössä on ollut haasteellista.

Innostus Office365-maailman tarjoamiin työkaluihin on kivikkoisen alkutaipaleen jälkeen kasvanut pääkouluttajan roolin myötä. Sipoon koko organisaation toiminnassa on säännöllisten sisäisten koulutusten kautta opittu hyödyntämään O365-maailman tarjoamia työkaluja niin asiakas- kuin hallinnollisessakin työssä.

Puheenvuorossaan Lassi tuo esille oman organisaation haasteita, onnistumisia sekä haaveita O365-työkaluista kuntasektorilla sekä miksi juuri hän valikoitui asiakastyön ammattilaisena pääkouluttajan rooliin.

Henry Scheinin, Solu Digital, Partner, Solu 365® Product Owner, Microsoft 365 Teamwork Administrator Associate

Henry toimii johtavana konsulttina Solu Digitalissa ja on toiminut digitaalisen arjen muotoilija vuodesta 1998. Erityisesti ryhmätyö ja sen käyttäjälähtöinen kehittäminen ovat Henryn sydäntä lähellä.

Arttu Arstila, Sulava Oy, Lead Office 365 Architect

Arttu on Sulavan perustajaosakas. Arttu keskittyy Microsoftin pilviteknologioiden konsultointiin projektien eri vaiheissa esiselvityksistä ja tiekartoista käyttöönottoihin ja tukeen. Artun erikoisosaaminen on tietoturvassa ja identiteettien hallinnassa.

Vesa Nopanen, Sulava Oy, Principal Consultant, Microsoft MVP

Vesku toimii Sulavalla modernin työn konsulttina sekä valmentajana. Hänellä on takanaan yli 20 vuoden kokemus IT-alalta ja viimeisen reilun 10 vuoden aikana hän on erikoistunut Office 365-, Microsoft Teams- ja SharePoint-pohjaisiin modernin työn ratkaisuihin useilla eri toimialoilla. Vesku on esillä sosiaalisessa mediassa mm. blogin, LinkedInin ja Twitterin kautta jakaen parhaita käytäntöjä, uusia ominaisuuksia, tietoa sekä vinkkejä erityisesti Microsoft Teamsiin liittyen.

Kantavana ajatuksena hänellä on, että uusia työskentelytapoja ja välineitä hyödyntämällä sekä organisaation kulttuuria kehittämällä saadaan myös work-life-tasapaino kohdalleen niin, että se palvelee kaikkia osapuolia parhaalla mahdollisella tavalla. Lisäksi Vesku on organisoijana Suomen Teams-yhteisössä.

Hilla Mäntyomena, Nortal, Captain Microsoft & Power Apps -kehittäjä

Hilla toimii Nortalin Office 365 -konsulttina. Hillan missiona on tukea Nortalin noin 900 asiantuntijaa yhdeksässä eri maassa ja neljässä maanosassa tekemään työnsä paremmin ja tehokkaammin modernien pilvityökalujen avulla.

Hilla on uppoutunut Power Platformin ihmeelliseen maailmaan modernisoimalla yrityksen sisäisiä prosesseja Power Automatea hyödyntäen sekä kehittämällä Power Appsilla työtä helpottavia ja nopeuttavia sovelluksia. Hänen tavoitteenaan on myös saada myös muut löytämään piilevät kykynsä kansalaiskehittäjänä. Hilla on myös mukana organisoimassa Suomen Teams-yhteisöä.

Pirkka Paronen, Systems Garden Oy, Toimitusjohtaja, tiedonhallinnan konsultti

Pirkka on ollut mukana toteuttamassa erilaisia tiedonhallinnan hankkeita Microsoft-alustalla jo 20 vuotta. Asiakkaita ja ympäristöjä on pienistä urakointifirmoista julkishallintoon ja kansainvälisiin konserneihin, teknologioita muinaisista SharePointin esiversioista tuoreimpiin M365- ja Azure -ratkaisuihin saakka. Haasteet ovat edelleen yllättävän samanlaisia.

Vaikka insinöörille uudet kiiltävät työkalut aina herättävätkin kiillon silmiin, Pirkka pyrkii pitämään fokuksen työkalujen sijaan itse tiedossa ja fiksuissa toimintatavoissa – ne kun ovat lopulta kiinni enemmän ihmisistä kuin järjestelmistä. Myös Teams tarvitsee hallintamallin ja pilvimaailma tiedonohjausta – välineet vain vaihtuvat.

Mari Hienonen, Suomen Pankki, Verkkoviestintäpäällikkö

Mari toimii verkkoviestintäryhmän päällikkönä Suomen Pankissa. Hän on myös Euroopan keskuspankin digitaalisen viestinnän työryhmän jäsen. Mari on rautainen viestinnän ammattilainen, joka omaa pitkän kokemuksen myös tietojärjestelmien käyttöönottoprojekteista sekä viestinnän ja tietotyön kehittämisestä. Urallaan Mari on ollut mukana lukuisien kehityshankkeiden suunnittelussa, konsultoinnissa ja käytännön toteutuksessa.

”Mielestäni tärkeintä projekteissa on muistaa se, kenelle tuotetta tai palvelua tehdään. Käyttäjän on oltava mukana koko projektin ajan, jotta lopputuloksesta tulee käyttäjän tarpeita palveleva kokonaisuus. Kuitenkin loppujen lopuksi oleellista eivät ole itse työkalut, vaan käyttäjän kokemus siitä, että tieto kulkee, saavuttaa ja löytyy vielä myöhemminkin sujuvasti edelleen hyödynnettäväksi”, Mari summaa kokemuksiaan projektien vetämisestä.

Silja Häikiö, HiQ Finland Oy, Projektipäällikkö ja muutosjohtamisen konsultti

Silja toimii HiQ:lla projektipäällikkönä ja työtapojen muutoksen tukena Microsoft 365 -projekteissa. Tällä hetkellä modernit intranetit, Teams-käyttöönotot ja kokonaisvaltainen työtapojen muutoksen suunnittelu työllistävät erityisesti.

Siljalla on vahva tausta organisaatioviestinnästä, ja uransa alusta asti häntä on kiinnostanut se, miten työskentelystä ja viestinnästä tehdään mahdollisimman sujuvaa.

Karoliina Kettukari, Sulava Oy, Senior Consultant, Microsoft MVP

Karoliina suunnittelee ja toteuttaa modernin tietotyön konsepteja ja auttaa asiakkaita kehittämään sisäistä viestintää, ryhmätyöskentelyä ja liiketoimintaprosesseja Offce 365:n ja Teamsin avulla. Hän on asiakkaiden tukena muutoksen johtamisessa ja läpiviennissä luomassa tiekarttoja ja varmistamassa, että tavoitteet sekä asetetaan että niihin päästään.

Karoliina työskentelee paljon johtoryhmien kanssa ja haluaa varmistaa, että organisaatiolla itsellään on avaimet viedä muutosta eteenpäin pitkälle tulevaisuuteen. Karoliina käy aktiivisesti puhumassa alan konferensseissa sekä jakaa tietoa ja osaamistaan mielellään LinkedInissä ja Twitterissä.

Jari Kotola, Elisa Oyj, Pilvikonsultti

Jari on työskennellyt Microsoftin sovellusten, järjestelmien ja palveluiden kanssa vuodesta 1995 alkaen. Suurimman osan työurastaan hän on kouluttanut erilaisia käyttäjiä hyödyntämään Microsoftin tietotyöläisille suunnattuja välineitä kuten Officea ja SharePointia. Office 365:n kanssa hän on ollut tekemisissä niin kauan kuin palvelu on ollut olemassa.

Tällä hetkellä Jari työskentelee pilvikonsulttina Elisan yritysasiakkaat liiketoimintayksikössä. Pilvikonsulttina hän auttaa yrityksiä jotka pohtivat Office 365:n käyttöönottoa sekä niitä jotka jo ovat Office 365:n käyttäjiä, mutta haluavat kehittää ja monipuolistaa palveluiden käyttöä. Viime aikoina häntä on työllistänyt eniten Teamsin käyttöönottohin liittyvät hankkeet sekä Power Appin ja Power Automaten avulla luotavat ratkaisut.

Vesa Tikkanen, Qumio Ltd, M.Sc. Tech

Vesa toimii konsulttina Microsoft Data Platformin parissa. Työelämän kokemus on pitkälti erilaisista soveltavista toteutuksista. Vapaa-aika kuluu perheen parissa ja opiskellen uutta sekä relationaalisen että isomman datan parissa.

Tapahtumassa Vesa puhuu Microsoftin analytiikka-alustan tulevaisuudesta ja roolituksesta organisaatioissa ja siitä miten työkalut arkipäiväistyvät kaikkialle organisaatiossa.

Jussi Roine, Microsoft

Elise Passiniemi, OP

Mika Javanainen, M-Files

Timo Pertilä, Digital Illustrated

Matti Paukkonen, InnofactorOHJELMA

8:30 ILMOITTAUTUMINEN JA AAMUKAHVI
Päivän alkuun aamukahvitarjoilut kahvitorilla.

9:00 AVAUS: MICROSOFT 365 – HYVÄT, PAHAT JA RUMAT
SharePoint ja Microsoft 365 hyvät, pahat ja rumat piirteet.
Missä Microsoft 365 menee juuri nyt? Mitä hyviä, pahoja ja rumia piirteitä on tullut vastaan eri projekteissa.
Juha Anttila, IITC

9:40 CASE OP – INTRANET OFFICE 365:EEN KETTERÄSTI
Elise Passiniemi, OP

10:20 KAHVITAUKO
Kahvia ja teetä sekä verkostoitumista.

10:40 CASE: CASE KESKI-POHJANMAAN KOULUTUSYHTYMÄ: INTRANET SHAREPOINTILLA VAI TEAMSILLA?
• Miten valita parhaat palat Office 365:stä?
• Mihin asti vakio-ominaisuudet taipuvat ja mihin eivät?
• Kuinka PowerBI:tä voidaan hyödyntää johdon raportoinnissa?
Jukka Penttinen, Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä

”CODING FOR DUMMIES”
Laura Kokkarinen, Sulava

11:20 CASE
N.n.

12:00 LOUNAS
Lounas ja samalla mahdollisuus verkostoitua ja vaihtaa ajatuksia esiintyjien kanssa.

13:00 HAVAINNOINTIA JA TURVAA PILVIPALVELUN KÄYTTÖÖN MICROSOFT CLOUD APP SECURITYN AVULLA
Miten saadaan lisää näkyvyyttä pilvipalveluun ja koko M365-alustaan sekä Azuren toimintoihin, tai jopa muihinkin tuotteisiin? Pyrkimyksenä on, että kaikki voidaan tehdä mahdollisimman käyttäjäystävällisesti sekä yhdestä paikasta. Nykypäivänä palvelut ja alustat ovat liikuteltavia ja työlle ei ole enää määritelty aikaa tai suorituspaikkaa. Tehokkuuden ydin koostuu myös jatkuvasti tapahtuvasta havainnoinnista, jotta esimerkiksi käyttäjän identiteetti sekä tiedostot voidaan suojata paremmin.
Vesa Nopanen, Sulava

13:40 CASE HEINOLAN KAUPUNKI – MODERNI INTRANET KOLMESSA KUUKAUDESSA
Malgorzata Juvonen ja Lauri Majuri, Heinolan kaupunki

MICROSOFT TEAMS – PARHAITA KÄYTÄNTÖJÄ JA VINKKEJÄ
Mitä jos tekoäly oppisi vastaamaan tyypillisiin kysymyksiin, joita käyttäjät esittävät asiakaspalvelulle? Kuinka paljon siitä olisi apua ja ennen kaikkea – voiko sen jo nyt toteuttaa? Tässä esityksessä perehdytään Microsoftin QnA Makeriin käytännönläheisellä näkökulmalla. Kuinka hyvin botti oppii vastaamaan suomenkielisiin kysymyksiin ja kuinka mitä kannattaa huomioida tietämystietokantaa rakennettaessa? Mitä käytännön toimenpiteitä pitää tehdä, että botti voidaan opettaa ja lisätä vaikkapa Teamsiin tai SharePointiin.
Olli Jääskeläinen, Sulava

13:40 VÄLITAUKO

13:45 CASE TBA
N.n.

14:25 KAHVITAUKO
Kahvia ja teetä, sekä energiaa iltapäivään.

14:45 LUO TEHOKAS JA ONNELLINEN TYÖYHTEISÖ ORGANISAATION SISÄISEN SOMEN AVULLA
Heidi Selkäinaho, Somepoint

PILVIAUTENTIKAATION HYÖDYT – AZURE AD
Arttu Arstila, Sulava

15:25 VÄLITAUKO

15:30 MITÄ OFFICE 365 -PALVELUITA KÄYTTÄVÄN JA NIITÄ SUUNNITTELEVAN ON SYYTÄ TIETÄÄ AZURESTA?
Jussi Roine, Microsoft

16:15 PÄIVÄN YHTEENVETO
Juha Anttila, CEO, IITC

16:30 VERKOSTOITUMINEN + COCKTAILS
Verkostoidu puhujien ja muiden osallistujien kanssa. Kysele ja kerro omista kokemuksistasi. Opi uutta ja nauti.

18:00 SEMINAARIN ENSIMMÄINEN PÄIVÄ PÄÄTTYY

—-

PÄIVÄ 2

8:30 ILMOITTAUTUMINEN JA AAMUKAHVI
Päivän alkuun aamukahvitarjoilut.

9:00 PÄIVÄN AVAUS: KUN HUTTU ISKEE TUULETTIMEEN – KEINOT MAINEKRIISEIHIN VALMISTAUTUMISEEN
Sallamaari Muhonen, Netprofile

9:40 VAIHTOTAUKO

9:45 SALI 1
CASE SUOMEN PANKKI JA FINANSSIVALVONTA: YHTEINEN, MODERNI INTRANET

HiQ Finland toteutti Suomen Pankin ja Finanssivalvonnan uuden intranetin moderneilla SharePoint-sivustoilla. Suomen Pankin projektipäällikkö Mari Hienonen ja HiQ:n projektipäällikkö Silja Häikiö kertovat, miten rakentui kahden organisaation yhteinen intranet ja miten pankki päätyi pilveen.
Silja Häikiö, HiQ ja Mari Hienonen, Suomen Pankki

SALI 2 – TEKNIIKKA
KANSALAISKEHITTÄJÄN TYÖKALUT LENNOSSA – POWER APPS JA POWER AUTOMATE

Milloin ja kenen käyttäminä nämä työkalut ovat parhaimmillaan? Mitä viimeisimmät uudistukset tarkoittavat käytännössä? Miten sisäisiä prosesseja voidaan modernisoida? Kuinka saadaan luotua uusia sovelluksia helposti?
Hilla Mäntyomena, Nortal

SALI 3 – DOKUMENTTIEN HALLINTA
TEAMS JA VAKAVAMPI DOKUMENTTIEN HALLINTA

Onnistuuko vakavampi dokumenttien hallinta Teamsilla? Kuinka yhdistää vapaata Teams-projektityötä ja toisaalta TOS/TOJ -tyyppistä tiedon julkaisua ja arkistoimista suoraan Teamsin sisältä.
Pirkka Paronen, Systems Garden

10:25 KAHVITAUKO
Tarjolla kahvia, teetä ja verkostoitumista.

10:45 CASE
N.n.

CASE ELISA – KANSALAISKEHITTÄJÄN OFFICE 365 RATKAISUJA HENKILÖSTÖN TARPEISIIN
Elisan henkilöstön tarpeisiin on luotu kansalaiskehittäjähengessä Office 365:n palveluihin perustuvia ratkaisuja. Tule oivaltamaan miten SharePointilla, Teamsilla, Power Appsilla ja Power Automatella sekä niiden lisäksi tutulla
Excelillä ja perinteisellä Accessillä voi rakentaa luoda sovelluksia.
Jari Kotola, Elisa Oyj

M-FILES JA OFFICE 365
Miten M-Files voi tukea dokumenttien hallintaa, jos käytössä on jo Office 365? Miten Teams, Outlook, SharePoint, Azure AD toimivat yhteen M-Filesin kanssa? Mitä mutkia yhteiskäytössä voi tulla eteen ja kuinka niistä on päästy läpi?
Mika Javanainen, M-Files

11:25 VÄLITAUKO

11:30 CASE A-LEHDET
Terhi Hauskamaa, A-Lehdet

TBA
N.n.

10 VIRHETTÄ DOKUMENTTIEN HALLINNASSA OFFICE 365:SSÄ
Dokumenttien hallinnan toteuttaminen ei aina tunnu kovin helpolta. Etenkin Office 365:ssä ominaisuudet tuntuvat olevan piilossa ja on aika helppoa tehdä vääriä valintoja. Oppimalla muiden virheistä voit itse onnistua.
Juha Anttila, IITC

12:10 LOUNAS
Lounas ja samalla mahdollisuus verkostoitua ja vaihtaa ajatuksia esiintyjien kanssa.

13:00 AIVOT TYÖSSÄ – KESKITTYMISKYKYÄ, TEHOKKUUTTA JA HYVINVOINTIA
Pätkiikö muisti ja takkuaako tarkkaavaisuus? Aivot ovat kovilla tietotyössä varsinkin silloin, jos työtä ei ole suunniteltu aivojen näkökulmasta järkevällä tavalla. Jos emme pidä varaamme, työ heikentää keskittymiskykyä ja muistia, kuormittaa työntekijöitä ja uhkaa heidän hyvinvointiaan. Aivojen kannalta tärkeiden työn toimintatapojen on oltava kunnossa, jotta työ on kestävällä pohjalla. Esityksessä kuulet käytännöllisiä vinkkejä ja lähtökohtia suunnitteluun, jonka avulla työtä voi kehittää sujuvampaan, laadukkaampaan, tuottavampaan ja vähemmän kuormittavaan suuntaan aivotutkimuksen tulosten pohjalta.
Minna Huotilainen, Tutkija

OFFICE 365 JA AZURE -PALVELUIDEN YHDISTÄMINEN
Miten yhdistää Office 365- ja Azure -palvelut toimivaksi kokonaisuudeksi? Missä suurimmat hyödyt piilevät ja missä makaa sudenkuopat? Puheenvuorossa käytetään esimerkkeinä Forms, Power Automate, Power Apps, Azure Functions ja Azure AD -palveluita, joita yhdistetään eri tavoilla.
Mika Berglund, Sininen Meteoriitti

13:40 VÄLITAUKO

13:45 CASE SIPOO – KONKRETIAA KÄYTTÖÖNOTTOON ARJEN TYÖSSÄ
Tässä case-esityksessä ei puhuta lainkaan IT:tä, vaan keskitytään käyttöönottoon konkreettisten esimerkkien kautta. Tämä on tositarina siitä, kuinka aktiivisella sisäisellä kouluttamisella ja tuella on saatu muutos aikaan.
Lassi Puonti, Sipoon kunta

POWER PLATFORM HALLINTA -MITEN JA MIKSI?
Power Platform mahdollistaa nopean ja kustannustehokkaan sovelluskehityksen. Alkuinnostuksen jälkeen usein havaitaan, että kokonaisuutta tulisi myös jotenkin hallita. Esityksessä käydään läpi millä toimenpiteillä ja työkaluilla organisaatioon syntyneet Power Appsit ja Power Automatet otetaan haltuun. Ja miten työtä kannattaa jatkaa, jotta ne myös pysyvät hallinnassa. Kansalaiskehittäjiä liikaa rajoittamatta.
Timo Pertilä, Digital Illustrated

AZURE INFORMATION PROTECTION LABELIT – DOKUMENTIT, SHAREPOINT JA TEAMS
Matti Paukkonen, Innofactor

14:25 KAHVITAUKO
Kahvia ja teetä, sekä energiaa iltapäivään.

14:45 CASE
N.n.

MICROSOFT BI ROADMAP
Vesa Tikkanen, Qumio

TEAMS JA SHAREPOINT – MEINAAKO HALLINTA LIVETÄ KÄSISTÄ?
Henry Scheinin, Solu Digital

15:25 VAIHTOTAUKO

15:30 CASE
N.n.

16:10 TAPAHTUMA PÄÄTTYY

—————————-

Koulutuspaikka:
Clarion Hotel Helsinki, Tyynenmerenkatu 2, 00220 Helsinki

Ajankohta:
05.-06.05.2020

Normaalihinta:
1 295 euroa
/hlö + alv 24 % (2 pv) tai 845 euroa /hlö + alv 24 % (1 pv).

Etuhinnat:
29.02.2020 mennessä: 1 095 euroa /hlö + alv 24 % (2 pv) tai 745 euroa /hlö + alv 24 % (1 pv).
31.03.2020 mennessä: 1 195 euroa /hlö + alv 24 % (2 pv) tai 845 euroa /hlö + alv 24 % (1 pv).
Livestriimi (pääsalin ohjelma): 695 euroa /hlö + alv 24 % (2 pv).

Osallistumismaksuun sisältyy seminaarin ohjelman lisäksi aamukahvi, lounas, iltapäiväkahvi, iltatilaisuuden tarjoilut sekä esitysmateriaalit.

Mikäli et pysty tulemaan paikan päälle, voit osallistua pääsalin ohjelmaan myös etänä. Striimiosallistumiseen sisältyy pääsalin ohjelma sekä kaikki esitysmateriaalit. Kyseessä on livestriimaus, esityksiä ei tallenneta. Striimiosallistuminen on henkilökohtainen.

Ryhmäalennukset:
3 hlö -> 10 %
4 hlö -> 15 %
5 hlö -> 20 %
(lasketaan kulloinkin voimassa olevasta etuhinnasta)

Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Voit peruuttaa osallistumisesi maksutta vielä 30 vrk ennen tilaisuutta. Tämän jälkeen emme palauta osallistumismaksua, mutta voit vaihtaa tilaisuuden osallistujan tai siirtää osallistumisen seuraavaan tapahtumaan.