Marketing Finland järjestää nyt koulutuksen:

Mikä ajaa markkinoinnin tehokkuutta? (1/2 pv)

Kuinka soveltaa tekoälyä ja edistynyttä analytiikkaa markkinointi-investointien tuoton eli ROMI:n mittaamiseen?

Koulutuksessa käydään läpi tehokkaan markkinoinnin peukalosääntöjä Sellforten kehittämän viitekehyksen avulla: kuinka tunnistaa tehokkaan markkinoinnin ominaispiirteet kunkin osallistujan liiketoiminnassa? Kuvaamme myös, mitä tarvitaan, jotta ROMI-mallinnuksesta saadaan täysi hyöty niin taktiseen kuin strategiseen suunnittelun. Huomioimme eri toimialojen markkinointistrategioiden erityispirteet, ja koulutuksessa otetaan kantaa ROMI-mittaamisen hyötyihin läpi organisaation.

Käymme myös läpi, kuinka päästä alkuun markkinointi-investointien tuoton mittaamisessa – aluksi vaikka vain kynää ja paperia apuna käyttäen. Koulutuksen jälkeen ymmärrät markkinoinnin ROMI-mittaamisen perusteet, ROMI:in eniten vaikuttavat tekijät ja sen käytännön hyödyntämisen omassa liiketoiminnassasi. Lisäksi hahmotat, mitä käytännössä organisaatiossasi tulee seuraavaksi tehdä, jotta ROMI:a päästään mittaamaan luotettavasti ja sitä kautta tehostamaan markkinointia.


Kouluttajat:
Juha Nuutinen

Sellforten toimitusjohtaja ja yksi perustajista.

Tuomas Matilainen
Tuomas Matilainen toimii Sellfortella projektipäällikkönä vastaten Sellforten ROMI-työkalun implementoinnista ja asiakkaan hyötyjen analysoinnista ja määrittelemisestä. Hänellä on yli 7 vuoden kokemus datan hyödyntämisestä markkinoinnissa niin taktisella kuin strategisella tasolla. Hän on työskennellyt kaupan alalla asiakkuusanalytiikkatiimissä keskittyen PT-kauppaan, ja mediatoimistossa Tuomas johti ja toteutti markkinoinnin ROI -projekteja.OHJELMA

8:45 Aamupala

9:00 ROMI-mittaamisen perusteet

9:20 Workshop: Kuinka tunnistaa tehokkaan markkinoinnin ominaispiirteitä kunkin osallistujan liiketoiminnassa?

10:00 Tauko

10:15 Workshopin tulosten purkaminen

10:45 Tehokkaan markkinoinnin peukalosääntöjä

11:00 Tulosten hyödyntämisnäkökohtia ja kokemuksia muutoksen läpiviennistä

11:20 Loppusanat ja kuinka aloittaa mittaaminen itse

—————————-

Koulutuspaikka:
Mainostajien Liitto, Yrjönkatu 16, 4. krs, Helsinki

Ajankohta:
28.11.2019 klo 08.45 -11.30

Hinta:
260 euroa
/hlö + alv 24 %.

Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 5 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 5 vrk tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50 euron peruutusmaksu.

 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.