fbpx
Minitab -perusteet (1 pv)
Quality Knowhow Karjalainen järjestää nyt koulutuksen:

Minitab -perusteet (1 pv)

570 euroa /hlö + alv 24 %

570 EUR

25.01.2021, Sibeliustalo, Lahti Ankkurikatu 7, Lahti 3 marraskuun, 2020 Sampo Korppoo

Lean ja ketterät menetelmät

Palaute aikaisemmista koulutuksista:

 • "Koulutus oli hyvä ja kouluttajan esiintyminen selkeää. Kouluttaja palasi hienosti epäselviin kohtiin kysyttäessä. Minitabin perustyökalut tulivat tutuiksi."

  Tämän päivän laadunparannusprojektit ovat paljon monimutkaisempia kuin ennen. Johtavat menetelmät kuten Lean Six Sigma vaativat, että tehdään yhä syvällisempiä datan analyyseja sekä tuotetaan mitattavia tuloksia.

  Tarjoamme
  Koulutus antaa yleiskuvan Minitab -ohjelmistosta sekä ohjelman käytöstä.

  Hyödyt kurssista ovat moninaiset
  Kurssilla opit käyttämään Minitab -ohjelmaa mahdollisimman kätevästi. Opit navigoimaan Minitabin ikkunoissa nopeasti ja järjestämään dataa kunnolla. Lisäksi opit, miten mukautat Minitabin valikoita ja pikanappuloita luomalla esim. suosikit-valikon, josta löytyy kaikki tarvitsemasi työkalut nopeasti.

  Kenelle?
  Koulutus on erinomainen peruskoulutus ja sopii kaikille ohjelman käytön aloittaville. Toimii myös hyvänä Minitab -perusteiden kertauspäivänä jo ohjelmaa käyttäville.

  Palvelumme
  Minitab -perusteet on yhden päivän mittainen ohjelman käyttöön perehdyttävä koulutus. Koulutus koostuu teoriaosuuksista sekä esimerkkiharjoituksista, joita tehdään kouluttajan johdolla ja avustamana.


  Kouluttaja:
  Antti Piirainen


  Sisällön kuvaus
  Kurssilla opitaan käyttämään MINITAB:ia mahdollisimman kätevästi. Opit navigoimaan MINITAB:in ikkunoissa nopeasti ja järjestämään dataa kunnolla. Lisäksi opit, miten mukautat MINITAB:in valikoita ja pikanappuloita luomalla esim. suosikit-valikon, josta löytyy kaikki tarvitsemasi työkalut nopeasti. Näet, kuinka sujuvasti MINITAB toimii yhteen muiden ohjelmien kanssa mm. Office-paketti.

  Kurssilla opit, kuinka luodaan, käytetään ja tulkitaan MINITAB:in graafeja. Opit arvioimaan datan normaalisuutta käyttäen avuksesi graafeja ja perustilastoja. Opit muokkaamaan graafeja ja lisäämään niihin erilaisia tietoja. Lisäksi opit, miten luot näyttävän näköisiä raportteja ja esityksiä MINITAB:in avulla.

  Opiskelijalla tulee olla käytettävissä kannettava tietokone, jossa on asennettuna, joko MINITAB -ohjelma tai vaihtoehtoisesti voidaan käyttää ilmaista 30. päivän kokeiluversiota, joka on aikarajoitettu mutta täysiversio ohjelmasta. MINITAB -ohjelmaa ja kokeiluversiota saa QKK:sta.  OHJELMA

  08:45 Ilmoittautuminen ja kahvi

  09:00 Avaus, esittely ja ohjelma

  09:15 MINITAB -ohjelmiston historia ja kehittyminen
  – MINITAB:n tiedostotyypit
  – Datan ja graafien siirtäminen toiseen sovellukseen
  – Raportin luonti ReportPadissa
  – Datan tuominen, graafien luonti, datan tulkitseminen
  – Laatutyökalut
  – Pareto Chart, Pylväsdiagrammi, Syy- ja seurauskaavio

  12:00 Lounas

  13:00 Graafiset analyysit
  – Kuvien ja ulostulojen tulkitseminen

  14:00 Kahvi
  – Graafien räätälöinti
  – EXEC-makrojen luominen ja käyttö

  16:00 Keskustelu ja tilaisuuden päätös

  Koulutuspaikka:
  Sibeliustalo, Ankkurikatu 7, 15140 Lahti, tai etäosallistuminen

  Ajankohta:
  maanantai 25.01.2021

  Hinta:
  570 euroa
  /hlö + alv 24 %.
  – Hintaan sisältyy lounas- ja kahvitarjoilut, koulutusaineisto sekä harjoitustiedostot muistitikulla.

  Ilmoittautumisen peruutusehdot:
  Peruutus on ilmoitettava viimeistään 14 vuorokautta ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.

  Kouluttajan muut kurssit

  Samankaltaisia kursseja