fbpx
Myyntimestari: näin teet LinkedIn-profiilistasi liidimagneetin (2 h)
Uusi käytännönläheinen koulutus!
järjestää nyt koulutuksen:

Myyntimestari: näin teet LinkedIn-profiilistasi liidimagneetin (2 h)

297 euroa /hlö + alv 24 %

297 EUR

09.04.2024, Etäkoulutus , Etäkoulutus 8 huhtikuun, 2024 Sampo Korppoo

Itsensä kehittäminen , Kehittäminen ja innovaatiot , Markkinointi , Myynti , Sosiaalinen media , Viestintä

(4.7)

Palaute aikaisemmista koulutuksista:

 • - "Timolla on kyky kiteyttää Linkedin profiilin tärkeimmät tekijät ja auttaa rakentamaan omasta profiilista rakenteellisesti ja näkyvyydeltään paremman. Timo pystyy nopeasti analysoimaan profiilin ja tuomaan konkreettisia heti käyttöönotettavia parannusehdotuksia. Yhteistyössä Timon kanssa saa nopeasti tuloksia ja työskentely on sujuvaa, rakenteellista ja tuloksekasta."

 • - "Timo auttoi minua suunnittelemaan LinkedIn-profiilini kohennuksen ja päivittämisen. Sain nopeasti moni hyviä vinkkejä profiilini parantamiseen. Kannustava ja piristävä ohjaus oli tehokasta ja voin lämpimästi suositella sitä jokaiselle joka haluaa parantaa LinkedIn näkyvyyttään."

 • - "Tarvitsetko apua LinkedIn profiilin tai CV:n päivittämiseen? Timo on oikea coach siihen. Sain erinomaista apua häneltä. Selkeät ohjeet ja palvelu oikea-aikaista. Positiivinen osaava coach!"

 • - "Timon valmennus työnhakuun ja LinkedInin päivitykseen on ollut todella hyödyllinen ja vienyt omaa osaamista uudelle tasolle. Timon positiivinen ja tsemppaava apu on jotain sellaista jota ei muilta valmentajilta saa. Suosittelen hänen palveluitaan ehdottomasti kaikille, jotka tarvitsevat edes vähänkin apua LinkedInin, CV:n tai uran suhteen 12p/10p"

 • - "Suositus Timon valmennukselle! Minulle työnhakijana valmennuksen parasta antia oli Timon kannustava asenne. Timon mentaliteetti, että unelmia voi tavoitella missä elämän vaiheessa vain oli tarvittava piristysruiske työnhakuun. Timo ymmärtää verkostojen merkityksen ja kannustaa työnhakijoita löytämään piilotyöpaikkoja verkostoitumalla alan ihmisten kanssa. Kiitos Timo, kun loit uskoa itseeni!"

 • - "Timo sparraa ja auttaa antaumuksella, asiakkaan henkilökohtaiseen tilanteeseen keskittyen ja fokuksen asiakkaassa pitäen. Konkreettiset kehitysehdotukset on helppo viedä käytäntöön. Positiivisella otteellaan Hän saa asiakkaan innostumaan ja uskomaan omaan itseensä."

 • - "Timo auttoi minua suunnittelemaan LinkedIn-profiilini kohennuksen ja päivittämisen. Sain nopeasti moni hyviä vinkkejä profiilini parantamiseen. Kannustava ja piristävä ohjaus oli tehokasta ja voin lämpimästi suositella sitä jokaiselle, joka haluaa parantaa LinkedIn näkyvyyttään."

 • - "Timon uracoachaus on ollut todella tärkeä tuki oman urapolun suunnittelussa. Timo osaa sanoittaa ohjeet selkeästi ja napakasti ja samalla kannustaa ja motivoi omannäköisen urapolun löytämiseen. Timo on todellinen LinkedIn asiantuntija, työnhaun ja verkostoitumisen ammattilainen. Erinomaisten vinkkien lisäksi mieleen on jäänyt Timon lämminhenkinen ja läsnäoleva valmennustapa. Suosittelen Timon uravalmennusta lämmöllä kaikille aiheesta kiinnostuneille!"

 • - "Osallistuin Timon vetämään 6-viikon Uplift Your Career -haasteeseen, joka innosti, haastoi, motivoi ja kannusti hyödyntämään Linkediniä työnhaussa, verkostoitumisessa ja oman asiantuntijuuden esilletuomisessa. Säännölliset selkeät tehtävät ja konkreettiset vinkit auttoivat työpaikan löytämisessä. Osallistujaryhmän etäsessioiden kautta sain vertaistukea ja kannustusta. Sain osallistua omaan tahtiin ja Timolta löytyi joka tilanteeseen rohkaisua ja myöntätuntoa!"

  Laitetaan LinkedIn yhdessä lentoon – lisää asiakkaita ja myyntiä!


  • Haluatko optimoida LinkedIn-profiilisi huippuiskuun?
  • Haluatko lisää orgaanisia liidejä LinkedInissä?
  • Haluatko, että LinkedIn-profiilisi tekee erinomaisen ensivaikutelman prospektiin?
  • Haluatko lisää asiakkaita ja myyntiä LinkedInissä?

  Jos vastasit kyllä yhteenkään yllä olevaan kysymykseen, tämä käytännöllinen ja interaktiivinen koulutus on sinulle!
  Tule kuulemaan, kuinka optimoit LinkedIn-profiilisi ja muutat sen liidimagneetiksi.


  Kenelle
  B2B- ja B2C-myyntijohtajille, myyntimanagereille ja myyntispesialisteille.


  Hyödyt osallistujalle
  Myyntimestari: näin teet LinkedIn-profiilistasi liidimagneetin -koulutus auttaa sinua
  – optimoimaan profiilisi tasolle 10/10 (arvion mukaan vain 2 % kaikista LinkedIn-profiileista yltää tähän)
  – jatkuvasti lisäämään LinkedIn-profiilisi kohdennettua vierailijamäärää (Views)
  – tekemään profiilistasi liidimagneetin
  – saamaan LinkedIn-verkostoosi jatkuvasti lisää jäseniä (Connections & Followers): niin asiakkaita kuin yhteistyökumppaneita
  – brändäämään omaa osaamistasi ja tuotteitanne ja palveluitanne LinkedInissä
  – löytämään uusia asiakkaita LinkedInissä sekä boostaamaan myyntiä.


  Osallistujana saat myös nämä bonukset:
  – Oman henkilökohtaisen LinkedIn-profiilisi analyysi ja kehittämisehdotukset (arvo 99 euroa)
  – Guide to Content Marketing (arvo 27 euroa)
  – Ultimate Resource Guide -miniopas (arvo 17 euroa)


  Tämä koulutus toteutetaan Zoomilla, joka toimii etävalmennuksena mukavasti. Avaa LinkedIn-profiilisi valmiiksi ennen koulutusta, jolloin voit halutessasi tuunata sitä koulutuksen aikana. Timon koulutustapa on vuorovaikutteista ja aktivoivaa. Voit kysyä ja kommentoida Zoomin chatissa koko koulutuksen ajan.


  Ennakkokysely
  Mitä haluat kysyä LinkedIn-profiilisi tuunaamisesta huippuiskuun?
  – Saat osallistumisinfossa ohjeet sähköpostiisi ennen koulutusta.


  Kouluttaja
  Tietokirjailija, valmentaja, LinkedIn-asiantuntija Timo Lampikoski
  KM, tietokirjailija, valmentaja, LinkedIn-asiantuntija Timo Lampikoski on valmentanut vuodesta 1995. Hän on auttanut tuhansia työnhakijoita löytämään erinomaisen työpaikan. Viimeisen neljän vuoden aikana hän on arvioinut yli kolmensadan asiantuntijan, myyntispesialistin, johtajan, freelancerin, valmentajan ja yrittäjän LinkedIn-profiilin ja auttanut heitä optimoimaan sen hyvin tuloksin. Lampikoski on LinkedIn-vaikuttaja ja hänellä on yli 7000 seuraajaa (Followers) ja yli 7000 jäsentä (Connections). Hän on kirjoittanut 11 tietokirjaa, joista 3 on bestsellereitä.

  Asiakaspalautteita:
  – ”Timolla on kyky kiteyttää Linkedin-profiilin tärkeimmät tekijät ja auttaa rakentamaan omasta profiilista rakenteellisesti ja näkyvyydeltään paremman. Timo pystyy nopeasti analysoimaan profiilin ja tuomaan konkreettisia heti käyttöönotettavia parannusehdotuksia. Yhteistyössä Timon kanssa saa nopeasti tuloksia ja työskentely on sujuvaa, rakenteellista ja tuloksekasta.”
  – ”Timo auttoi minua suunnittelemaan LinkedIn-profiilini kohennuksen ja päivittämisen. Sain nopeasti moni hyviä vinkkejä profiilini parantamiseen. Kannustava ja piristävä ohjaus oli tehokasta ja voin lämpimästi suositella sitä jokaiselle joka haluaa parantaa LinkedIn näkyvyyttään.”
  – ”Tarvitsetko apua LinkedIn profiilin tai CV:n päivittäniseen? Timo on oikea coach siihen. Sain erinomaista apua häneltä. Selkeät ohjeet ja palvelu oikea-aikaista. Positiivinen osaava coach!”


  Ohjelma

  8:45 Tervetuloa linjoille, yhteyksien tarkistus

  9:00 Koulutus alkaa
  – Mitä on oman LinkedIn-profiilin optimointi ja miksi optimoida oma profiili
  – Mitkä ovat pahimmat virheet omassa LinkedIn-profiilissa
  – Näin teet profiilillasi erinomaisen ensivaikutelman
  – Mikä ovat profiilisi tärkeimmät osiot ja miten tuunata ne huippuiskuun

  Tauko (5 min)

  – Miten brändätä omaa osaamista LinkedInissä
  – Näin verkostoidut LinkedInissä potentiaalisten asiakkaidesi kanssa ja boostaat myyntiäsi
  – Yhteenveto ja toimintatehtävät: näin optimoit oman profiilisi tasolle 10/10

  Kysymyksiä ja vastauksia

  11:00 Koulutus päättyy


  Koulutuspaikka:
  Verkkokoulutus Zoom-alustalla. Koulutuksen aikana voit kysyä ja kommentoida chatissa. Lähetämme tarkempaa osallistumisinfoa sähköpostiisi ennen koulutusta.

  Ajankohta:
  tiistai 09.04.2024 klo 9-11

  Hinta:
  297 euroa /hlö (+ alv 24 %). Hintaan sisältyy sähköinen luentomateriaali.

  Ryhmäetuhinnat:
  257 euroa /hlö (+ alv 24 %), kun samasta organisaatiosta on kaksi osallistujaa,
  kolme tai useampia osallistujia: 227 euroa /hlö (+ alv 24 %).

  Bonus:
  Saat koulutuksen tallenteen käyttöösi neljän viikon ajaksi koulutuksen jälkeen.

  Laskutus tapahtuu, kun koulutuksen toteutuminen varmistuu.


  Myös yrityskohtaiset toteutukset:
  Ota yhteyttä: toimisto@ratekoulutus.fi


  Ilmoittautumisen peruutusehdot:
  Jos osallistuminen perutaan myöhemmin kuin 8 vuorokautta ennen koulutustilaisuuden alkua, veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle.

  Kouluttajan muut kurssit

  Samankaltaisia kursseja