Edita järjestää nyt koulutuksen:

Näin laadit ja päivität tietosuojaselosteen (2 h)

Lähtökohtaisesti tietosuojaseloste laaditaan kaikista henkilötietorekistereistä ja tietosuojaseloste tulee löytyä jokaisesta henkilötietoja keräävästä verkkopalvelusta. Tietosuojaselosteiden laatiminen voi tuntua työläältä ja haastavalta – webinaariin osallistumalla helpotat työtäsi ja saat täsmävinkit tietosuojaselosteen laatimiseksi.

Tässä käytännönläheisessä webinaarikoulutuksessa käydään läpi tietosuojaselosteen kannalta olennainen terminologia ja selosteen laadinta vaihe vaiheelta. Saat myös tiiviin katsauksen GDPR:ään ja informointivelvoitteeseen. Webinaarin sisältöä havainnollistetaan erilaisten esimerkkien kautta ja tutustutaan tietosuojavaltuutetun tarjoamiin mallipohjiin.

Osallistumalla webinaariin saat valmiudet laatia, tarkistaa tai päivittää tietosuojaselosteen. Tiedät, kuinka seloste laaditaan oikein ja mitä selostetta laatiessa tulee huomioida, jotta seloste täyttää EU:n tietosuoja-asetuksen ja Suomen lainsäädännön vaatimukset.


Kenelle?
Koulutus sopii henkilöille, jotka vastaavat työssään tietojen keruusta tai tietojärjestelmistä, tai ovat tekemisissä tietosuojakysymysten kanssa. Koulutus on erityisen ajankohtainen kaikille, jotka laativat tai päivittävät organisaation tietosuojaselostetta.


Kouluttaja:
Antti Iso-Markku
, Legal Counsel, Fujitsu Finland Oy
Antti toimii Fujitsu Finland Oy:ssä Legal Counselina. Antti on erikoistunut tietosuojan lisäksi immateriaalioikeuksiin, teknologiaan, yhtiöoikeuteen ja rahoituskysymyksiin.



OHJELMA

10.00 Tervetuloa koulutukseen!

Terminologia ja miten käyttää sitä selosteessa

Lyhyt johdanto GDPR:ään ja informointivelvoitteeseen

Tietosuojavaltuutetun tarjoamat pohjat

Näin laadit tietosuojaselosteen:

– Rekisterinpitäjän ja sen edustajan tiedot
– Henkilötietojen käyttötarkoitus
– Henkilötietojen käsittelyn oikeusperuste
– Henkilötietojen luovutukset ja siirrot
– Henkilötietojen sijainti ja siirto EU/ETA-alueen ulkopuolelle
– Henkilötietojen säilytysaika
– Henkilötietojen suojaamiseksi suoritetut toimenpiteet
– Rekisteröidyn oikeudet ja niiden toteuttaminen
– Yhteenveto

12.00 Koulutus päättyy

—————————-

Koulutuspaikka:
Koulutus järjestetään etänä

Ajankohta:
1.12.2022, klo 10:00-12:00

Hinta:
250 euroa
/hlö + alv 24 %. Koulutuksen hintaan sisältyy tallenne, joka on osallistujien katsottavissa kuusi kuukautta koulutuksen jälkeen.

Kun ilmoitat webinaariin useamman osallistujan samasta organisaatiosta, ovat voimassa seuraavat alennetut hinnat:

2-5 osallistujaa: 210 euroa + alv 24 % / hlö
6-10 osallistujaa: 190 euroa + alv 24 % / hlö

(Alennus lasketaan 1 hlö perushinnasta. Alennuksia ei voi yhdistää muihin alennuksiin.)

Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutuksen alkua tulleista peruutuksista veloitamme 50 % kokonaishinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.

 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.