fbpx
Office kunnolla vauhtiin: Excel Perusteet
Office kunnolla vauhtiin -kursseilla jo yli 5 000 kurssin suorittanutta tyytyväistä asiakasta!
Itsellesi Oy järjestää nyt koulutuksen:

Office kunnolla vauhtiin: Excel Perusteet

79,99 euroa /hlö + alv 24 %

79,99 EUR

Verkkokurssi, Kurssille ilmoittautuminen päättyy 1.8.2024 , 4 kesäkuun, 2024 Sampo Korppoo

Digitalisaatio ja uudet teknologiat , Itsensä kehittäminen , Microsoft Office , Tieto- ja viestintäteknologia , Verkkokurssi

(4.8)

Palaute aikaisemmista koulutuksista:

 • - ”Työssäni tuotantopäällikkönä Pohjolan liikenteellä tarvitsen ajoaikasuunnitteluun ja muuhun logistiikkaan jatkuvasti Exceliä ja PowerPointia. Kurssi auttoi minua töissäni todella hyvin. Se on monipuolinen. Ohjeet ovat tosi laadukkaat ja selkeät. Oikein innolla teki aina tehtävät alusta loppuun, kun oli materiaali niin laadukasta. Kiitos kurssista!” - Daniel Leppänen, tuotantopäällikkö, Oy Pohjolan Liikenne Ab

 • - ”Kurssi oli loistava. Tuntui siltä, että se on juuri minulle suunniteltu. Kurssi antoi tosi paljon ja asiat oli käyty läpi monipuolisesti. Verkkokurssi antoi minulle oman rauhan edetä omassa tahdissa, joka auttoi minua asioiden omaksumisessa. Kurssia oli mukava tehdä ja sen pariin oli mukava palata. Nyt löydän oikeat ominaisuudet juuri sillä hetkellä, kun niitä tarvitsen, kun aikaisemmin yritin selvitä vain perustoiminnallisuuksilla.” – Anne Härkönen, ICT Suunnittelija, Meidän IT ja talous Oy

 • - ”Kurssi on tosi hyvä ja mielenkiintoinen. Se on hyvin suunniteltu ja kurssilla on helppo edetä. Tehtävien oppi on helposti siirrettävissä työelämään. Olenkin jo käyttänyt uusia taitojani työssäni, jossa joudun käyttämään paljon Exceliä sekä PowerPointia. Kurssin väki antoi tukea aina nopeasti.” – Anne-Mari Kulhomäki, opetuskoordinaattori, Itä-Suomen Yliopisto

  Office kunnolla vauhtiin: Excel Perusteet -verkkokurssilla opit Excelin perusteet kattavasti. Suoritat kurssin omatoimisesti verkossa itseopiskelumateriaalin avulla tehden harjoitustöitä. Samalla saat kurssin opettajilta henkilökohtaista tukea ja palautetta.

  Kurssin suorittamiseen kannattaa varata viikko, mutta pystyt suorittamaan kurssin jopa päivissä lähtötasosta riippuen. Kurssi sopii hyvin työn ohessa tehtäväksi: pieniksi paloiksi paloiteltua kokonaisuutta saa tehdä omaan tahtiin.

  Sisällön on suunnitellut Päivi Pylväläinen, yksi Suomen johtavista Office-kouluttajista, jolla on yli 35 vuoden kokemus Office-ohjelmien kouluttamisesta. Hän on valikoinut tälle kurssille ohjelmistojen keskeiset ja työelämän kannalta hyödylliset ominaisuudet. Oppimista tukevat pedagogian ammattilaisten laatimat selkeät ja kattavat ohjeet, kuvat ja videot.


  Hyödyt
  – Säästät aikaa: kurssiin käyttämäsi aika maksaa itsensä takaisin nopeasti, kun ohjelmistojen käyttö helpottuu.
  – Työsi sujuvoituu: jatkossa keskityt oleelliseen etkä ohjelmistojen kanssa tappelemiseen.
  – Työsi jälki muuttuu ammattimaisemmaksi, kun käytät ohjelmistojen ominaisuuksia oikein ja tehokkaasti. Muista, että kaikki jakamasi tiedostot toimivat samalla myös sinun ja yrityksesi käyntikortteina.
  – Työsi tehostuu: Excelin, Wordin ja PowerPointin nykyiset versiot ovat erittäin tehokkaita ohjelmia osaavissa käsissä.
  – Työsi muuttuu itsenäisemmäksi, kun et enää tarvitse ohjelmistoihin tukea.
  – Työyhteisö hyötyy, kun yhteistyössä voidaan käyttää ohjelmistojen edistyneitä ominaisuuksia.


  Kenelle?
  Kurssi sopii kaikille, jotka käyttävät Office-tuotteita päivittäisessä työssään. Suorittaneissa on ollut maatalousyrittäjiä, graafikoita, myyntiassistentteja, johtajia, IT-asiantuntijoita, sairaanhoitajia, tuotantopäälliköitä ja kaikenlaisia muita ammattilaisia.

  Kurssi sopii erityisesti itseoppineille ja taidoistaan epävarmoille käyttäjille:
  – Office-arat käyttäjät saavat osaamisen myötä rohkeutta ja uskallusta tutustua välillä piilossakin oleviin toimintoihin.
  – Office-ohjelmia enemmän käyttäneillä kurssi antaa varmuutta, virkistää muistia ja opettaa uusia kikkoja. Samalla ohjelmistojen uudet ominaisuudet tulevat tutuiksi. Voit hämmästyä siitä, mitä Excelillä ja PowerPointillä pystyy nykyään tekemään.

  Mac-käyttäjille on omat erillisohjeet, niiltä osin kun Mac-versio eroaa Windows-versiosta.


  Palautetta osallistujilta

  Logistiikka-alan ammattilaiselle
  ”Tuotantopäällikkönä tarvitsen ajoaikasuunnitteluun ja muuhun logistiikkaan jatkuvasti Exceliä ja PowerPointia. Kurssi auttoi minua töissäni todella hyvin. Oikein innolla teki aina tehtävät alusta loppuun, kun oli materiaali niin laadukasta. Kiitos kurssista!”

  – Daniel Leppänen, tuotantopäällikkö, Oy Pohjolan Liikenne Ab

  Sote-alan ammattilaiselle
  ”Tykkäsin kurssista. Aivan mahtavaa, että tällainen on. Ensin saa tehdä omassa rauhassa ja sen jälkeen saa hyvää palautetta, miten on onnistunut ja tarvittaessa neuvotaan. Kurssi meni aiheissa jopa syvemmälle kuin osasin odottaa. Kiitos kurssista!”

  – Tytti Lundberg, Palveluohjaaja, kriisityöntekijä, MIELI Lakeuden mielenterveys Ry


  SISÄLTÖ

  1. Esitiedot
  – Ohjelmistojen käyttöönotto ja asentaminen
  – Toimisto-ohjelmistojen käyttöliittymät
  – Maalaaminen, leikkaaminen ja liimaaminen
  – Tallentaminen
  – Monen ikkunan tehokas käyttö
  – Valintanauhan käyttö
  – Toimintojen kumoaminen
  – Sähköposti ja Outlook

  2. Taulukkolaskennan perusteet
  – Tiedon syöttäminen ja tietotyypit
  – Alueiden valinta ja muokkaaminen
  – Taulukon muotoilu
  – Laskenta ja perusfunktiot
  – Suhteelliset ja suorat viittaukset
  – Kaaviot
  – Tulostaminen Excelissä


  Kaipaatko laajempaa sisältöä? Tutustu Excel Pro -kurssiin

  Tutustu myös Office Perusteet -kurssiin


  Ajankohta:
  Verkkokurssi alkaa ti 9.7.2024 ja päättyy 15.8.2024. Kurssin saa tehdä omaan tahtiin. Voit ilmoittautua ja aloittaa milloin tahansa ennen ilmoittautumisajan päättymistä 1.8.2024. Ilmoittautumisen jälkeen saat tarkemmat ohjeet sähköpostiisi.

  Hinta:
  79,99 euroa
   /hlö + alv 24%.

  Ilmoittautumisen peruutus- ja muutosehdot:

  Ilmoittautumisen saa peruuttaa 14 vrk kuluessa ilmaiseksi, sen jälkeen ilmoittautuminen on sitova.

  – Ilmoittautumisen siirto toiselle osallistujalle: 50 euroa + alv 24%.
  – Ilmoittautumisen siirto toiselle toteutukselle: 50 euroa + alv 24%

  Kouluttajan muut kurssit

  Samankaltaisia kursseja