fbpx
Office kunnolla vauhtiin: Excelin edistynyt käyttö
Itsellesi Oy järjestää nyt koulutuksen:

Office kunnolla vauhtiin: Excelin edistynyt käyttö

EUR

07.11.-14.12.2023, Tee omaan tahtiin, ilmoittaudu viimeistään 29.11.2023 , 3 lokakuun, 2023 Sampo Korppoo

Digitalisaatio ja uudet teknologiat , Tieto- ja viestintäteknologia

Office kunnolla vauhtiin: Excelin edistynyt käyttö on täysin kotimainen, kehuttu ja ammattilaisten suunnittelema koulutuskokonaisuus. Kurssi opastaa sinut tehokkaasti ja varmasti läpi Excelin keskeisimpien edistyneiden toimintojen monen taulukkolehden tehokkaasta käytöstä ja ehdollisista muotoiluista funktioiden ja hakujen käyttöön.

Kurssin ainutlaatuinen piirre on henkilökohtainen opetus, joka tarjoaa mahdollisuuden kysyä, oppia ja kehittää taitojasi yhdessä asiantuntijan kanssa. Kurssin suorittamiseen kannattaa varata muutama iltapäivä, mutta pystyt suorittamaan kurssin jopa yhdessä iltapäivässä lähtötasosta riippuen. Kurssi sopii hyvin työn ohessa tehtäväksi: pieniksi paloiksi paloiteltua kokonaisuutta saa tehdä omaan tahtiin.

Sisällön on suunnitellut Päivi Pylväläinen, yksi Suomen johtavista Office-kouluttajista, jolla on yli 35 vuoden kokemus Office-ohjelmien kouluttamisesta. Hän on valikoinut tälle kurssille ohjelmistojen keskeiset ja työelämän kannalta hyödylliset ominaisuudet. Oppimista tukevat pedagogian ammattilaisten laatimat selkeät ja kattavat ohjeet, kuvat ja videot.

Saat vankan pohjan Exceliin käyttöön: Ongelmat eivät jää enää ratkaisematta puuttuvan Excel-osaamisen tähden. Kokeneemmalle käyttäjälle koulutus antaa kattavan kertauksen, joka syventää ymmärrystäsi ja tuo työhösi näppäriä kikkoja.


Hyödyt
– Säästät aikaa: kurssiin käyttämäsi aika maksaa itsensä takaisin nopeasti, kun ohjelmistojen käyttö helpottuu.
– Työsi sujuvoituu: jatkossa keskityt oleelliseen etkä ohjelmistojen kanssa tappelemiseen.
– Työsi jälki muuttuu ammattimaisemmaksi, kun käytät ohjelmistojen ominaisuuksia oikein ja tehokkaasti. Muista, että kaikki jakamasi tiedostot toimivat samalla myös sinun ja yrityksesi käyntikortteina.
– Työsi tehostuu: Excelin, Wordin ja PowerPointin nykyiset versiot ovat erittäin tehokkaita ohjelmia osaavissa käsissä.
– Työsi muuttuu itsenäisemmäksi, kun et enää tarvitse ohjelmistoihin tukea.
– Työyhteisö hyötyy, kun yhteistyössä voidaan käyttää ohjelmistojen edistyneitä ominaisuuksia.


Kenelle?
Kurssi sopii kaikille, jotka käyttävät Exceliä päivittäisessä työssään ja kaipaavat työhönsä varmuutta sekä kykyä tehdä monimutkaisempia analyysejä. Myös muiden valmiiksi tekemiä analyysejä muokkaavat ihmiset hyötyvät ymmärryksestä, miten Excel todella toimii.

Mac-käyttäjille on omat erillisohjeet, niiltä osin kun Mac-versio eroaa Windows-versiosta.


Luennoitsijana toimii Jari Mustonen.
Jari on tukenut ja auttanut Wordin, Excelin ja PowerPointin käyttöä laajasti eri aloilla – mukaan lukien kirjanpito ja rahoitus, markkinointi, myynti, henkilöstöhallinto, toimitusketju ja logistiikka, projektinhallinta, terveydenhuolto, koulutus, konsultointi sekä tutkimus ja kehitys. Tätä kautta hänellä on laajasti kokemusta ohjelmistojen käyttötavoista ja tarpeista näillä aloilla ja työelämässä yleisesti.

Jari ymmärtää, mitä taitoja todella tarvitset ja miten voit soveltaa niitä työssäsi. Älä missaa tilaisuutta oppia suoraan alan asiantuntijalta!


Palautetta osallistujilta

Logistiikka-alan ammattilaiselle
”Tuotantopäällikkönä tarvitsen ajoaikasuunnitteluun ja muuhun logistiikkaan jatkuvasti Exceliä ja PowerPointia. Kurssi auttoi minua töissäni todella hyvin. Oikein innolla teki aina tehtävät alusta loppuun, kun oli materiaali niin laadukasta. Kiitos kurssista!”

– Daniel Leppänen, tuotantopäällikkö, Oy Pohjolan Liikenne Ab

Sote-alan ammattilaiselle
”Tykkäsin kurssista. Aivan mahtavaa, että tällainen on. Ensin saa tehdä omassa rauhassa ja sen jälkeen saa hyvää palautetta, miten on onnistunut ja tarvittaessa neuvotaan. Kurssi meni aiheissa jopa syvemmälle kuin osasin odottaa. Kiitos kurssista!”

– Tytti Lundberg, Palveluohjaaja, kriisityöntekijä, MIELI Lakeuden mielenterveys Ry

IT-alan ammattilaiselle
”Kurssi oli loistava. Tuntui siltä, että se on juuri minulle suunniteltu. Kurssi antoi tosi paljon ja asiat oli käyty läpi monipuolisesti. Verkkokurssi antoi minulle oman rauhan edetä omassa tahdissa, joka auttoi minua asioiden omaksumisessa.”

– Anne Härkönen, ICT Suunnittelija, Meidän IT ja talous Oy

Koulutusalan ammattilaiselle
”Kurssi on tosi hyvä ja mielenkiintoinen. Se on hyvin suunniteltu ja kurssilla on helppo edetä. Tehtävien oppi on helposti siirrettävissä työelämään. Kurssin väki antoi tukea aina nopeasti.”

– Anne-Mari Kulhomäki, opetuskoordinaattori, Itä-Suomen Yliopisto


SISÄLTÖ

– Usean taulukon samanaikainen muokkaaminen
– Laskutoimitukset usealla eri taulukkolehdellä
– Ehdollinen muotoilu
– Sekaviittaukset
– JOS-funktio
– Hakufunktiot
– Kaavantarkastustyökalut


Kaipaatko vain perusteita? Tutustu Excel Perusteet -kurssiin

Kaipaatko laajempaa sisältöä? Tutustu myös Office Pro -kurssiin


Ajankohta:
Verkkokurssi alkaa 5.9. ja päättyy 12.10.2023. Kurssin saa tehdä omaan tahtiin. Voit ilmoittautua ja aloittaa milloin tahansa ennen ilmoittautumisajan päättymistä 29.11.2023. Ilmoittautumisen jälkeen saat tarkemmat ohjeet sähköpostiisi.

Hinta:
99,99 euroa
 /hlö + alv 24%.

Ilmoittautumisen peruutus- ja muutosehdot:

Ilmoittautumisen saa peruuttaa 14 vrk kuluessa ilmaiseksi, sen jälkeen ilmoittautuminen on sitova.

– Ilmoittautumisen siirto toiselle osallistujalle: 50 euroa + alv 24%.
– Ilmoittautumisen siirto toiselle toteutukselle: 50 euroa + alv 24%.

Lisävalinnat
Voit valita kurssin myös monimuotokoulutuksena joka sisältää yhden tai monta luentoa.
Halutessasi ilmoittautua monimuotokoulutukseen, kirjoita ilmoittautumislomakkeen ”Muut tiedot” -kohtaan valintasi.

Monimuotokoulutuksen hinta 
159,99 euroa /hlö + alv 24%.

Monimuotokoulutus
Koulutuksesta on tarjolla myös monimuotokoulutus. Monimuoto-koulutuksessamme yhdistämme verkko-opetukseen 45 minuutin online-tietoiskuja. Tietoiskuissa asiantuntijamme perehdyttää sinut keskeisimpiin aiheisiin pohjustaen itseopiskelua.
Tietoiskujen jälkeen pääset syventymään aiheeseen omaan tahtiisi verkko-oppimisympäristössämme. Itseopiskelumateriaalimme ohjeet ja videot ohjaavat sinut läpi monipuolisten harjoitusten. Tarvitessasi tukea, opettajamme ovat valmiina auttamaan sinua sähköpostitse, keskustelupalstan kautta tai henkilökohtaisissa Teams-puheluissa.

Kouluttajan muut kurssit

Samankaltaisia kursseja