fbpx
Office kunnolla vauhtiin – Office Pro: Excel, Word, PowerPoint
Office kunnolla vauhtiin -kursseilla jo yli 5 000 kurssin suorittanutta tyytyväistä asiakasta!
Itsellesi Oy järjestää nyt koulutuksen:

Office kunnolla vauhtiin – Office Pro: Excel, Word, PowerPoint

539 euroa /hlö + alv 24 %

539 EUR

Verkkokurssi, Kurssille ilmoittautuminen päättyy 10.4.2024 , 19 maaliskuun, 2024 Sampo Korppoo

Digitalisaatio ja uudet teknologiat , Itsensä kehittäminen , Tieto- ja viestintäteknologia , Verkkokurssi , Viestintä , Viestintä ja vuorovaikutus

Office kunnolla vauhtiin -koulutusperhe on kattava kokonaisuus koulutuksia Office-tuotteisiin.
Lähdet perusteista tai etsit edistyneempää osaamista, valikoimassamme on sinulle koulutus.

Suoritat valitsemasi kurssin omatoimisesti syventymällä aiheeseen omaan tahtiisi verkko-oppimisympäristössämme, jossa ohjeet ja videot ohjaavat sinut läpi monipuolisten harjoitusten. Tarvitessasi tukea, opettajamme ovat valmiina auttamaan sinua sähköpostitse, keskustelupalstan kautta tai henkilökohtaisissa Teams-puheluissa.

Vaihtoehtoisesti voit valita monimuoto-koulutuksemme, jossa verkko-opetukseen yhdistetään Teamsin yli järjestettäviä online-tietoiskuja. Tietoiskujen jälkeen voit jatkaa koulutusta verkkoympäristössä omaan tahtiisi.

Sisällöissä keskitytään keskeisiin ja työelämän kannalta hyödyllisiin ominaisuuksiin. Oppimista tukevat pedagogian ammattilaisten laatimat selkeät ja kattavat ohjeet, kuvat ja videot.


Klikkaamalla osioiden nimissä olevia linkkejä löydät tarkemmat kuvaukset hintoineen kustakin osiosta.

Office
Office Pro -verkkokurssilla opit Office-ohjelmistot kattavasti. Kurssi lähtee perusteista ja etenee nopeasti edistyneempiin ominaisuuksiin. Kurssi sopii kaikille, jotka käyttävät Office-tuotteita päivittäisessä työssään. Kattava osaaminen mahdollistaa ammattitaitosi näkymisen oli kyseessä sitten raportointi, esitysten laatiminen tai tiedon jalostaminen. Office-perheen työkalujen kattava osaaminen mahdollistaa muun ammattitaitosi näkymisen, kun ongelmat eivät jää ratkaisematta vaillinaisen ohjelmisto-osaamisen vuoksi.

Office perusteetkoulutuksessa on suppeampi katsaus Wordin, Excelin ja PowerPointin keskeisiin ominaisuuksiin ja sopii kaikille, jotka tarvitsevat pohjan ammattimaisen toimistotyöhön.

Excel
Excel perusteet -koulutus opastaa sinut tehokkaasti ja varmasti läpi Excelin tärkeimpien toimistotyössä tarvittavien taitojen. Opit kirjoittamaan kaavoja, tekemään laskentaa sekä luomaan tyylikkäitä visuaalisia raportteja. Excel-ummikkona saat vankan pohjan, ja jos olet jo kokeneempi käyttäjä, kurssista tulee kattava kertaus, joka tuo varmuutta ja syventää ymmärrystäsi.

Excelin edistynyt käyttö -koulutus opastaa sinut tehokkaasti ja varmasti läpi Excelin keskeisimpien edistyneiden toimintojen monen taulukkolehden tehokkaasta käytöstä ja ehdollisista muotoiluista funktioiden ja hakujen käyttöön. Kurssi on niille, jotka tarvitsevat vankan pohjan Exceliin käyttöön ja haluavat taidot edistyneitten raporttien laatimiseen.

Data-aineiston analysointi Excelilläkoulutus opastaa sinut läpi Excelin keskeisten data-analyysityökalujen. Opit käsittelemään ja analysoimaan isoja datajoukkoja muun muassa pivot-taulukkojen avulla. Koulutuksen jälkeen Excelin analyysityökalut mahdollistaa ennen kaikkea selkeän päätöksenteon, kun työläät yksittäisten analyysien sijaan voit keskittyä aineiston tutkimiseen ja visualisoimiseen.

Excel Prokoulutus kokoaan kolme pienempää koulutusta yhteen isompaan kattavaan kokonaisuuteen ja valmistaa sinut hallitsemaan Excelin A:sta Ö:hön. Koulutus on kaikille, joiden työssä Excelillä on kriittisen rooli.

Word
Word Pro -koulutuksemme on jaettu kolmeen osaan. Kurssilla opit laatimaan kaikki normaalissa toimistotyössä tarvittavat asiakirjat sekä työstämään muiden luomia asiakirjoja. Koulutuksen jälkeen kykenet luomaan tyylikkäitä asiakirjoja sekä hallitset pitempiin asiakirjoihin tarvittavat erityisominaisuudet. Osaat myös käyttää tehokkaasti Wordin tiimityöhön tarvittavia ominaisuuksia.

Word perusteet -koulutus taas tarjoaa kevyemmän kokonaisuuden, jossa opit keskeiset taidot tyylikkäiden asiakirjojen luomiseen. Koulutus on kaikille, jotka haluavat asiakirjojen näyttävän edustavilta ja tyylikkäiltä. Samalla opit myös taidot, joilla asiakirjojen muokkaamisesta tulee miellyttävää ja pystyt keskittymään itse sisällön kirjoittamiseen.

PowerPoint
PowerPoint Prokurssimme on niille, jotka haluavat luoda mieleenpainuvia ja tyylikkäitä esityksiä. Opit muun muassa käyttämään videota, tekstityksiä ja ääntä. Koulutuksen jälkeen osaat käyttää kuvapankkeja ja suunnittelutyökaluja tehokkaasti apunasi. Kykenet muuttamaan esityksesi videoesityksesi, käyttämään SmartArt-grafiikoita, yhdistämään esitykseesi Excel-taulukoita ja -kaavioita sekä käyttämään esittäjänäkymää. Sanalla sanoen, koulutuksen jälkeen saat PowerPointista kaiken hyödyn irti.

PowerPoint perusteet -koulutus tarjoaa taas kevyemmän, enemmän perusteisiin keskittyvän, kokonaisuuden, jossa opit PowerPointin perusteet ja saat välineet peruskäyttöön, jossa kykenet luomaan napakoita esityksiä.


Palautetta osallistujilta Office kunnolla vauhtiin: Office Pro asiakaspalaute

Logistiikka-alan ammattilaiselle
”Tuotantopäällikkönä tarvitsen ajoaikasuunnitteluun ja muuhun logistiikkaan jatkuvasti Exceliä ja PowerPointia. Kurssi auttoi minua töissäni todella hyvin. Oikein innolla teki aina tehtävät alusta loppuun, kun oli materiaali niin laadukasta. Kiitos kurssista!”

– Daniel Leppänen, tuotantopäällikkö, Oy Pohjolan Liikenne Ab

Sote-alan ammattilaiselle
”Tykkäsin kurssista. Aivan mahtavaa, että tällainen on. Ensin saa tehdä omassa rauhassa ja sen jälkeen saa hyvää palautetta, miten on onnistunut ja tarvittaessa neuvotaan. Kurssi meni aiheissa jopa syvemmälle kuin osasin odottaa. Kiitos kurssista!”

– Tytti Lundberg, Palveluohjaaja, kriisityöntekijä, MIELI Lakeuden mielenterveys Ry

IT-alan ammattilaiselle
”Kurssi oli loistava. Tuntui siltä, että se on juuri minulle suunniteltu. Kurssi antoi tosi paljon ja asiat oli käyty läpi monipuolisesti. Verkkokurssi antoi minulle oman rauhan edetä omassa tahdissa, joka auttoi minua asioiden omaksumisessa.”

– Anne Härkönen, ICT Suunnittelija, Meidän IT ja talous Oy

Koulutusalan ammattilaiselle
”Kurssi on tosi hyvä ja mielenkiintoinen. Se on hyvin suunniteltu ja kurssilla on helppo edetä. Tehtävien oppi on helposti siirrettävissä työelämään. Kurssin väki antoi tukea aina nopeasti.”

– Anne-Mari Kulhomäki, opetuskoordinaattori, Itä-Suomen Yliopisto


Lisävalinnat
Voit valita kurssin myös monimuotokoulutuksena joka sisältää luentoja. Halutessasi ilmoittautua monimuotokoulutukseen mistä tahansa kurssista, kirjoita ilmoittautumislomakkeen ”Muut tiedot” -kohtaan valintasi: Monimuotokoulutus. Ilman tätä mainintaa ilmoittaudut verkkokurssille ilman luentoja.

Monimuotokoulutus 
Kustakin koulutuksesta on tarjolla myös monimuotokoulutus. Monimuoto-koulutuksessamme yhdistämme verkko-opetukseen erillisiä 45 minuutin online-tietoiskuja. Tietoiskuissa asiantuntijamme perehdyttää sinut keskeisimpiin aiheisiin pohjustaen itseopiskelua.

Tietoiskujen jälkeen pääset syventymään aiheeseen omaan tahtiisi verkko-oppimisympäristössämme. Itseopiskelumateriaalimme ohjeet ja videot ohjaavat sinut läpi monipuolisten harjoitusten. Tarvitessasi tukea, opettajamme ovat valmiina auttamaan sinua sähköpostitse, keskustelupalstan kautta tai henkilökohtaisissa Teams-puheluissa.

Luennoitsijana toimii Jari Mustonen.
Jari on tukenut ja auttanut Wordin, Excelin ja PowerPointin käyttöä laajasti eri aloilla – mukaan lukien kirjanpito ja rahoitus, markkinointi, myynti, henkilöstöhallinto, toimitusketju ja logistiikka, projektinhallinta, terveydenhuolto, koulutus, konsultointi sekä tutkimus ja kehitys. Tätä kautta hänellä on laajasti kokemusta ohjelmistojen käyttötavoista ja tarpeista näillä aloilla ja työelämässä yleisesti.

Jari ymmärtää, mitä taitoja todella tarvitset ja miten voit soveltaa niitä työssäsi. Älä missaa tilaisuutta oppia suoraan alan asiantuntijalta!


Ajankohta:
Verkkokurssi alkaa 19.3. ja päättyy 25.4.2024. Kurssin saa tehdä omaan tahtiin. Voit ilmoittautua ja aloittaa milloin tahansa ennen ilmoittautumisajan päättymistä 4.3.2024. Ilmoittautumisen jälkeen saat tarkemmat ohjeet sähköpostiisi.

Office kunnolla vauhtiin: Office Pro -monimuotokoulutuksen hinta: 
539 euroa /hlö + alv 24%.

Voit ilmoittautua alla koko kurssiin, sisältäen kaikki osiot monimuotokoulutuksena.

Voit ilmoittautua yllä olevista linkeistä erikseen osioihin.


Ilmoittautumisen peruutus- ja muutosehdot:

Ilmoittautumisen saa peruuttaa 14 vrk kuluessa ilmaiseksi, sen jälkeen ilmoittautuminen on sitova.

– Ilmoittautumisen siirto toiselle osallistujalle: 50 euroa + alv 24%.
– Ilmoittautumisen siirto toiselle toteutukselle: 50 euroa + alv 24%.

Kouluttajan muut kurssit

Samankaltaisia kursseja