fbpx
Opi johtamaan inhimillistä turvallisuustekijää (1 pv)
3T Ratkaisut järjestää nyt koulutuksen:

Opi johtamaan inhimillistä turvallisuustekijää (1 pv)

EUR

11.10.2016, Crowne Plaza, Helsinki Mannerheimintie 50, Helsinki 30 toukokuun, 2016 Sampo Korppoo

Kun pyritään erinomaiseen turvallisuustasoon, ”inhimillisen turvallisuustekijän” (iTu) huomioonotto on välttämätöntä. Ihmistä ei voi johtaa, ellei tiedä, miten ihminen ajattelee ja tuntee, mikä hänen toimintaansa vaikuttaa, miksi hän tekee virheitä tai ei toimi ohjeiden mukaan. Ihminen on jatkuvien valintatilanteiden edessä. Turvallisuuden kanssa kilpailee moni tekijä ympäristössä ja ihmisessä itsessään.

Yhden päivän koulutuksessa tutustutaan ihmiseen turvallisuusnäkökulmasta ja annetaan eväitä inhimillisen turvallisuustekijän johtamiseen. Käytyään koulutuksen
• henkilö kykenee toimimaan monipuolisemmin turvallisuusasiantuntijan roolissa
• osaa ottaa paremmin huomioon ihmisen turvallisuuden johtamisessa
• pystyy toteuttamaan itsenäisesti joitakin käytösperusteisia (Behaviour/People Based Safety) turvallisuusaktiviteetteja työpaikallaan.

Osallistuja saa käyttöönsä aiheeseen liittyvän verkkokurssin, jota voi hyödyntää 3 kk:n ajan asioiden kertaamiseen ja uuden oppimiseen sekä kaksi iTu-työkirjaa, jotka sisältävät harjoitteita yksilö-, pari- ja ryhmätyöskentelyyn.

ITu-koulutusta voi jatkaa erillisellä turvallisuusviestintään keskittyvällä koulutuspäivällä (”Opi keskustelemaan turvallisuudesta”).

Kohderyhmä:
Työturvallisuus-, työhyvinvointi- ja HR-asiantuntijat ja esimiehet, erityisesti teollisuudessa ja muissa tuotannollisissa tehtävissä.

Asiantuntija:
Kouluttajana toimii johtava asiantuntija, FT, psykologi Marita Hyttinen, 3T Ratkaisut Oy
• Turvallisuuspsykologian teoriassa ja käytännössä hallitseva asiantuntija
• Pitkä kokemus työturvallisuus- ja työhyvinvointitehtävistä eri toimialoilla
• Väitöskirja turvallisuuspsykologian alalta
• Innostava ja selkeä valmentaja


OHJELMA
klo 08:30-16:00 (ilmoittautuminen ja aamukahvi tarjolla klo 08:00 lähtien)

1. Johdanto
2. Inhimillinen turvallisuuskulttuuri
3. Millainen ihminen on ja kuinka se näkyy turvallisuudessa?
4. Oman esimerkin tutkiskelu ja vaikutus
5. Miten saada ihminen toimimaan turvallisemmin?
6. Keskeisiä menettelyjä, joilla johtaa inhimillistä turvallisuustekijää
7. Päätös

Tarjoilut:
• Aamukahvi klo 08.00-8.30
• Lounas klo 11.00-11.30
• Iltapäiväkahvi klo 13.30-14.00

Koulutuspaikka:
Crowne Plaza, Helsinki, Mannerheimintie 50

Aika:
Tiistaina 11.10.2016 klo 08.00-16.00

Hinta:
585 eur
+ alv 24 %. Jos yrityksestä osallistuu tapahtumaan enemmän kuin yksi henkilö, myönnetään alennusta 25 % toisesta osallistujasta alkaen. Osallistumismaksu laskutetaan kurssipäivän jälkeen.

Hintaan sisältyy:
Ohjelma, Aamukahvi, lounas ja iltapäiväkahvi, iTu-työkirja A ja B, Verkkokurssi (3 kk), sisältäen 3T Opetusmultimediat, Nolla tapaturmaa, Turvallisuuskulttuurin kehitysaskeleet, iTu – Inhimillinen turvallisuustekijä, Turvallisuustuokio, Tapaturman uhrin tarina, Todistus

Peruutusehdot:
Ilmoittautuminen koulutukseen on sitova. Jos osallistuminen perutaan ennen ilmoittautumisajan umpeutumista, peruutus on maksuton. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet koulutuksen hinnasta, ja koko hinnan, jos osallistuja peruuttaa tulonsa alle kolme päivää ennen koulutuksen alkua tai jättää kokonaan saapumatta koulutukseen. Ilmoittautujan tilalle voi ilman lisämaksua nimetä samasta organisaatiosta toisen osallistujan peruutustilanteissa. Peruutuksen tulee tapahtua joko sähköpostitse koulutuksen assistentille (evita.riipinen@3tratkaisut.fi) tai muuten kirjallisesti.

Kouluttajan muut kurssit

Samankaltaisia kursseja