fbpx
Parempia tuloksia prosessijohtamisella (3 x 1/2 pv)
Innotiimi-ICG järjestää nyt koulutuksen:

Parempia tuloksia prosessijohtamisella (3 x 1/2 pv)

1500 euroa /hlö + alv 24 %

1500 EUR

12.-26.05.2023, Teams , Teams 17 huhtikuun, 2023 Sampo Korppoo

Johtaminen ja esihenkilotaidot , Projektinhallinta , Toiminnan kehittäminen

Parempia tuloksia prosessijohtamisella

Tule mukaan Innotiimi-ICG:n kolmiosaiseen Parempia tuloksia prosessijohtamisella -valmennukseen, joka pidetään toukokuussa 2023 virtuaalisena toteutuksena Teams-alustalla.

Valmennus antaa johtoryhmäläisille, laatupäälliköille ja esimiehille merkittäviä lisävalmiuksia prosessijohtamisen edistämiseen omassa organisaatiossa.

Kerromme Innotiimi-ICG:n menestyskonseptista, jonka avulla yli sata organisaatiota Suomessa on saanut apua tuottavuuden parantamiseen. Avaamme valmennuksessa prosessijohtamisen peruskäsitteitä, annamme konkreettisia vinkkejä ja työkaluja prosessiarkkitehtuuriin, prosessikuvauksiin, prosessijohtamisen organisointiin ja jatkuvaan parantamiseen


Kenelle:
Johtoryhmäläiset, laatupäälliköt ja -asiantuntijat, esihenkilöt


Hyödyt:
Lähestulkoon kaikki työelämätutkimukset päätyvät johtopäätökseen, että ihmiset stressaantuvat, uupuvat, hattuuntuvat ja vaihtavat työpaikkaa- jopa uraa, jos eivät koe tekevänsä merkityksellistä työtä. Toimintokeskeisessä organisaatiossa toisilla osastoilla työskentelee häirikkö ja vihollinen, joka pahimmassa tapauksessa on uhka olemassaolollesi. Prosessijohtaminen on viitekehys, jonka avulla organisaatioissa saadaan purettua siiloutumista ja pystytään paremmin näkemään oma merkitys kokonaisuudessa asiakkaan palvelemiseksi.

Mitä enemmän luot arvoa asiakkaillesi, sitä todennäköisemmin he ostavat sinulta jatkossakin. Markkinoiden voittaja on se, joka pystyy luomaan asiakkailleen arvoa enemmän kuin kilpailijansa. Tämä on prosessijohtamisen ydin – miten toimimme yhdessä asiakkaan parhaaksi? Pidämme prosessijohtamista yhtenä parhaimmista lähestymistavoista parantaa mm. yrityksen kannattavuutta, asiakastyytyväisyyttä ja henkilöstön hyvinvointia.

Kehityspanostus prosessijohtamiseen kannattaa varmasti!


Kouluttajat

Markku Räisänen Parempia tuloksia prosessijohtamisella
Markku Räisänen (DI, eMBA) toimii liikkeenjohdon konsulttina ja yritysvalmentajana Innotiimi-ICG:ssä, konsultoiden mm. muutosjohtamista ja prosessijohtamisen kehittämistä. Markun työlle on ominaista innostava, osallistava ja käytännönläheinen ote. Hän puhuu asioista ymmärrettävästi, käyttäen käytännössä testattuja malleja , tarinoita ja käytännön esimerkkejä yli 30 vuoden vankalla kokemuksella.

Kristiina Kiviharju Parempia tuloksia prosessijohtamisella
Kristiina Kiviharju (TkT, eMBA) toimii liikkeenjohdon konsulttina ja yritysvalmentajana Innotiimi-ICG:ssä. Kristiinan ydinosaamista on konsultoida, valmentaa ja sparrata prosessien kehittämistä ja johtamista. Hankkeisiin ja valmennustilanteisiin hän tuo mukanaan kiteyttävän, ratkaisukeskeisen ja tavoitehakuisen otteen, jonka avulla opit saadaan mukaan arkeen.


Ohjelma

Osa 1 – Parempia tuloksia prosessijohtamisella – miten johdan liiketoimintaa prosessien verkkona? 12.5.23

Mistä prosessijohtamisessa on kyse?
Asiakasarvon tuotto prosessien avulla
Menestystekijät prosessijohtamisen käyttöönotossa

Osa 2 – Prosessiarkkitehtuuri ja prosessien kuvaaminen 19.5.23

Asiakkaan prosessin mallintaminen
Ydinprosessit ja tukiprosessit tuottamassa arvoa asiakkaalle
Prosessien kuvaamisen parhaat käytännöt

Osa 3 – Prosessien johtaminen ja jatkuva parantaminen 26.5.23

Prosessien suorituskyvyn johtaminen
Jatkuvan parantamisen perusidea ja työkalut


Toteutustapa:
virtuaalinen MS Teams alustalla

Aika:
perjantaisin 12.5.2023, 19.5.2023 ja 26.5.2023 klo 12:00-15:30

Hinta:
1.500 € (+ alv 24%)

Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Peruutukset viimeistään 2 viikkoa ennen aloitusta, jonka jälkeen veloitetaan 50% kurssin hinnasta. Osallistumispaikan saa siirtää toiselle henkilölle ilman lisäkuluja.

Kouluttajan muut kurssit

Samankaltaisia kursseja