Ratekoulutus järjestää nyt koulutuksen:

Perehdytysprosessin kehittäminen (1 pv)

Koulutus antaa sinulle kattavan kuvan pereh­dy­tys­pro­sessin merki­tyk­sestä, sisäl­löstä ja sen onnis­tu­misen edel­ly­tyk­sistä. Koulu­tuk­sessa paneu­dumme pereh­dy­tys­pro­sessin suun­nit­teluun ja toteu­tukseen, yksilön huomioi­miseen sekä pereh­dyt­täjän vastuuseen. Keski­tymme siihen, miten hyvän pereh­dy­tyksen avulla voi vaikuttaa posi­tii­vi­sesti uuden työn­te­kijän oppi­miseen, innos­tu­miseen ja sitou­tu­miseen uuteen työhön.

Hyödyt osallistujalle
– Saat työkaluja pereh­dy­tys­pro­sessin suun­nit­teluun ja kehit­tä­miseen
– Tunnistat työn­te­kijän oppi­mista ja sitou­tu­mista edis­tävät tekijät
– Opit, miten voit huomioida työn­te­ki­jöiden yksi­löl­li­syyden pereh­dy­tyk­sessä
– Kuulet viimei­simmät tutki­mus­tu­lokset pereh­dyt­tä­mi­sestä ja sen hyödyistä
– Saat ajan­koh­taisia käytännön vinkkejä pereh­dy­tyksen toteu­tukseen
– Pien­ryh­mä­työs­kentely mahdol­listaa keskus­te­levan ilma­piirin, jossa osal­lis­tujat pääsevät jakamaan koke­muk­siaan

Koulutus on suun­nattu kaikille pereh­dy­tyk­sestä vastaa­ville henki­löille, johdolle, esimie­hille ja HRD-ammat­ti­lai­sille.

Yrityskouluttaja Annina Eklund on tekno­lo­gia­teol­li­suuden ja työp­sy­ko­logian asian­tun­tijana Brikin ammat­ti­tai­toinen yritys­kou­luttaja. Annina on valmis­tunut diplomi-insi­nöö­riksi Aalto-yliopis­tosta, jossa hän opiskeli tekniikan lisäksi työp­sy­ko­logiaa ja johta­mista. Työko­ke­musta Anni­nalla on tekno­lo­gia­teol­li­suuden asian­tun­ti­ja­teh­tä­vistä, projek­ti­työs­ken­te­lystä sekä pitkä­jän­tei­sestä tutkimus- ja kehi­tys­työstä. Anninan tavoit­teena on hyödyntää sekä teknistä järjes­tel­mäl­li­syyttä että ihmis­nä­kö­kulman ymmär­tä­mistä orga­ni­saa­tioiden kehit­tä­mis­työssä.

Annina kouluttaa sekä avoi­missa koulu­tuk­sissa, että tilaus­kou­lu­tuk­sissa ja toteuttaa asiak­kaille räätä­löityjä kehi­tys­pro­jekteja. Lisäksi hän kirjoittaa kirjoja ja blogi­tekstejä sekä seuraa aktii­vi­sesti alan tieteel­listä tutki­musta.

Erityis­osaa­mi­sa­lueet: kehi­tys­pro­jektit, pereh­dytys, tiimityö, työelä­mä­taidot ja saa­misen kehit­tä­minen.

Anninaa kiin­nostaa, miten yksi­löiden ja tiimien poten­tiaali voidaan löytää, ja miten siihen voidaan vaikuttaa käytän­nössä johta­misen eri keinoin.

8:30 Ilmoit­tau­tu­minen ja aamiainen

9:00 Ihminen pereh­dy­tyksen keskiössä
– Miksi pereh­dytys on tärkeää?
– Pereh­dy­tyksen tavoitteet
– Pereh­dy­tyksen onnis­tu­misen perusta

10:30 Tauko

10:45 Pereh­dy­tys­pro­sessin suun­nittelu
– Pereh­dy­tys­suun­ni­telmaan laati­minen
– Pereh­dy­tys­pro­sessin osa-alueet
– Pereh­dy­tys­pro­sessin kesto
– Yksi­löl­lisen pereh­dy­tys­pro­sessin mahdol­lis­ta­minen
– Kehit­ty­misen seuranta

11.30 Harjoitus: Pereh­dy­tys­pro­sessin etene­minen

12:00 Lounas

13:00 Pereh­dyt­täjän taidot
– Pereh­dyt­täjän vastuu
– Hyvän pereh­dyt­täjän ominai­suudet
– Työkaluja käytännön pereh­dy­tykseen

14:15 Kahvi

14:30 Psyko­lo­ginen sopimus ja sitou­tu­minen
– Arvot, odotukset ja luot­tamus
– Molem­min­puo­linen sitou­tu­minen
– Mihin pereh­dytys päättyy?

16:00 Tilaisuus päättyy

Hotel Haven, Unioninkatu 17, 00130 Helsinki

tiistai 26.05.2020

– sisältää koulu­tus­ma­te­ri­aalit, aamiaisen, lounaan ja kahvitarjoilut. Lisäksi hintaan sisältyy kirja Tervetuloa meille! – Uuden työntekijän perehdytys.

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 14 vuorokautta ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.

Ilmoittautuminen sulkeutunut.

Koulutus siirtyy koronatilanteen takia, uusi pvm vahvistetaan pian.

• Olen kiinnostunut tästä kurssista.
    Lähetä minulle sähköpostia kun koulutus järjestetään uudelleen:
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.