Corellia Helsinki järjestää nyt koulutuksen:

PL-300 Microsoft Power BI Data Analyst (3 pv)

Tällä 3-päiväisellä Microsoftin virallisella MOC-kurssilla (Microsoft Official Courseware) opiskellaan Power BI -raportoinnin eli datan käsittelyn, mallinnuksen, visualisointien ja analysoinnin hyviä käytäntöjä. Koulutuksessa tutustutaan myös erilaisiin sisällön jakelu- sekä suojauskäytäntöihin Power BI -pilvipalvelussa.

Kurssi valmentaa PL-300 Microsoft Power BI Data Analyst -testiin (ennen 03/2022 DA-100 Analyzing Data with Power BI), jonka suorittamalla saa arvostetun Microsoft Data Analyst Associate -sertifikaatin.

Kurssimateriaalina käytetään Microsoftin englanninkielistä materiaalia ja labraharjoitusympäristöä, mutta koulutus pidetään suomeksi.

BI-asiantuntijat, raportoinnin ja analytiikan ammattilaiset sekä teknisesti dataorientoituneet liiketoiminnan henkilöt, jotka toteuttavat raportteja ja analytiikkaa erilaisista tietolähteistä Power BI:llä ja suunnittelevat suorittavansa Microsoft Power BI Data Analyst -sertifioinnin.

Muille itsepalveluraportointia aloitteleville henkilöille suosittelemme Corellian Power BI perusteet (2 pv) + Power BI jatko – mallinnus (2 pv) -kokonaisuutta.

Esitietovaatimukset:
Dataan liittyvien peruskäsitteiden, kuten perus- ja viiteavaimien ja relaatiomallin ymmärrys sekä kokemusta analysoinnista ja visualisoinnista jollakin raportointi/BI-välineellä. Power BI Desktopin aiemmasta käyttökokemuksesta ja perusperiaatteiden ymmärtämisestä on etua, sillä koulutus on melko tiivis kokonaisuus. Testin läpipääsy edellyttää myös käytännön kokemusta raporttitiedostojen laatimisesta.

Heidi Enho
, Microsoft Certified Trainer, Microsoft Data Analyst Associate
Heidi on kokenut ja pidetty kouluttaja sekä konsultti ja hän on auttanut lukuisia suomalaisia organisaatioita saamaan datasta enemmän irti. Hän on työskennellyt Power BI:n parissa aina tuotteen lanseerauksesta lähtien ja toteuttanut raportointiratkaisuita monipuolisesti eri toimialoille. Heidin kursseilta saakin mainioita ideoita ja käytännön ratkaisumalleja erilaisiin liiketoiminnan raportointitarpeisiin.

Heidi kirjoittaa suosittua HExcelligent.fi -blogia ja on ollut mukana käynnistämässä suomalaista Microsoft BI & Power BI -käyttäjäkerhoa. Heidi on yksi harvoista suomalaisista asiantuntijoista, jotka ovat saavuttaneet Microsoftin Most Valuable Professional -tunnustuksen. Heidi oli sekä Power BI MVP että Excel MVP vuosina 2015 – 2020 ja löytyypä Heidin cv:stä niinkin erikoinen Microsoftin luottamustehtävä kuin Excelin suomenmestaruuskisojen päätuomarina toimiminen.

Asiakkaat korostavat Heidin koulutuspalautteissa innostavuutta, opetustaitoa, käytännönläheisyyttä ja asiantuntemusta. Tervetuloa Heidin suosituille Power BI -kursseille oppimaan parhaita käytäntöjä sekä sujuvia työtapoja!

Johdanto – tutustuminen kurssin aineistoon ja ympäristöön
– Skillpipe-aineisto
– Github-aineisto
– Harjoituksissa käytettävän virtuaalikoneen aktivointi sekä sen toimintaperiaatteet

Module 1: Get Started with Microsoft Data Analytics
– Data Analytics and Microsoft
– Getting Started with Power BI

Module 2: Preparing Data With Power BI
– Get data from various data sources
– Optimize performance
– Resolve data errors

Module 3: Clean, Transform, and Load Data in Power BI
– Data shaping
– Enhance the data structure
– Data Profiling

Module 4: Design a Data Model in Power BI
– Introduction to data modeling
– Working with tables
– Dimensions and Hierarchies

Module 5: Create Calculations using DAX in Power BI
– Introduction to DAX
– DAX context
– Advanced DAX

Module 6: Optimize Model Performance
– Optimize the model for performance
– Optimize DirectQuery Models

– Myös etäosallistuminen Microsoftin Teams -järjestelmällä

18.-20.10.2022

1 690 euroa

Myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutuksen alkua tulleista peruutuksista veloitamme 50 % kokonaishinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.

ILMOITTAUTUMINEN

(Toimi heti - paikkoja rajoitetusti!)

Kyllä, ilmoittaudun PL-300 Microsoft Power BI Data Analyst (3 pv) -koulutukseen 18.-20.10.2022, Corellia Helsinki Oy, Helsinki
Hlö(ä)