fbpx
PRINCE2 ® Foundation suomeksi (2 pv)
Tieturi järjestää nyt koulutuksen:

PRINCE2 ® Foundation suomeksi (2 pv)

1900 euroa /hlö + alv 24 %

1900 EUR

12.-13.10.2020, Tieturi Oy, Helsinki Mannerheimintie 15, Helsinki 24 syyskuun, 2020 Sampo Korppoo

Tieto- ja viestintäteknologia

(4)

Palaute aikaisemmista koulutuksista:

 • Koulutus oli hyvä ja opettaja osasi opettaa.

 • Hyvä tietopaketti.

 • Erittäin hyödyllinen työni kannalta.

 • Hyvä koulutus kaiken kaikkiaan kaikin puolin ja hyvä aikataulu.

  Koulutuksessa perehdyt PRINCE2 projektihallintamenetelmään uusimman version (6th edition) mukaisesti. Kurssin käytyäsi osaat hyödyntää tätä projektityön viitekehystä omissa projekteissasi, joko projektipäällikkönä tai projektiryhmän jäsenenä. Tämä koulutus valmistaa sinut suorittamaan PRINCE2 Foundation -sertifioinnin halutessasi.

  PRINCE2 (PRojects IN Controlled Environments) on yksi käytetyimmistä prosessipohjaisista menetelmistä tehokkaaseen projektinhallintaan. Nimensä mukaisesti se pyrkii luomaan testattujen käytäntöjen avulla hyvin hallussa olevan ympäristön projektien toteuttamiseen. Tämä alun perin Britanniasta ja ICT-sektorilta lähtöisin oleva projektihallinnan metodiikka on levinnyt maailmanlaajuiseen käyttöön kaikille sektoreille. Reilusti yli miljoona projektiammattilaista on sertifioitunut PRINCE2 menetelmään.

  Tässä koulutuksessa saat hyvän ymmärryksen PRINCE2 viitekehyksestä ja sen olennaisista elementeistä. Näin pystyt toimimaan asiantuntevasti PRINCE2 metodiikalla toteutettavassa projektissa, olitpa projektipäällikkö tai projektiryhmän jäsen.


  Kenelle?
  Projektipäälliköt ja muut projektityössä mukana olevat ammattilaiset, jotka haluavat käyttää PRINCE2-projektinhallintaviitekehystä sekä osoittaa osaamistaan Prince2 Foundation sertifioitumisella.

  Esitiedot
  Koska tämä on tiivistetty, nopeasti etenevä kurssi, edellytetään osallistujilta perehtymistä ennen koulutusta lähetettävään materiaaliin tai kokemusta PRINCE2 käytöstä projektinhallinnassa. Etukäteismateriaaliin perehtymiseen kannattaa varata aikaa noin 1 tunti.

  PRINCE2 Foundation -sertifioituminen ei edellytä projektityökokemusta, mutta koulutuksen oppien omaksumiseksi tämä on suositeltavaa.

  Kurs­sin ma­te­ri­aa­lit
  Prince2 Foundation -kurssimateriaali ja valinnainen testi on englanniksi. Opetuskielenä on suomi tai englanti.


  OHJELMA

  Ensimmäinen koulutuspäivä on klo 9.00 – 16.30, toinen koulutuspäivä on klo 9.00 – 16.15. Aamiainen on tarjolla klo 8.15-9.00.

  Jos haluat sertifiointitestin, se on 2. koulutuspäivän päätteeksi, n. klo 16.15 – 17.30. Vaihtoehtoisesti voit suorittaa testin omalta koneeltasi itse valitsemanasi ajankohtana.

  Sisältö:

  Opit sekä ymmärtämään että hyödyntämään Prince2-viitekehyksen tärkeimpiä konsepteja:

  – 7 teemaa
  – 7 prosessia
  – 7 periaatetta

  Osaat näitä hyödyntäen mm.

  – johtaa poikkeamilla – toleranssien käyttö aikatauluissa, kustannuksissa, laadussa jne. lisää joustavuutta ja vähentää päätöksentekotarpeita
  – peilata toimintaasi koko ajan projektin liiketoimintaperusteeseen (Business Case) ja sen voimassa pysymiseen
  – määrittää tehokkaaseen toimintaan tarvittavat input- & output-tiedot eri projektivaiheiden välille
  – luoda projektiorganisaation, jolla on selkeät vastuut
  – hyödyntää testattuja raportointimalleja
  – reagoida muutoksiin hallitulla tavalla
  – suunnitella projektin elinkaaren

  Halutessasi suorittaa PRINCE2 Foundation sertifioitumisen, on koulutus harjoitustesteineen valmistanut sinua tehokkaasti sertifioitumistestin läpäisemiseen.

  Prince2 Foundation sertifioitumistesti
  Voit halutessasi suorittaa koulutuksen jälkeen PRINCE2 Foundation -sertifiointitestin. Testin hinta sisältyy kurssimaksuun. Sertifiointitesti on 2. koulutuspäivän päätteeksi, n. klo 16.15 – 17.30. Vaihtoehtoisesti voit suorittaa testin omalta koneeltasi itse valitsemanasi ajankohtana.

  – Testissä on 60 monivalintakysymystä
  – Testin läpäisy vaatii 55% oikeita vastauksia, eli 33 kpl
  – Testi on englanniksi
  – Mitään tietolähteitä ei saa käyttää (esim. ei sanakirjaa, ei Google Translate, ei Prince2 Manual)
  – Testiaika on 60 min + muuta kuin englantia äidinkielenään puhuville 15 min lisäaika

  Olemme varmoja, että koulutuksemme avulla pystyt läpäisemään sertifioitumistestin. Jos näin ei käy, saat ilman lisäveloitusta 1 tunnin henkilökohtaisen sparrauksen kouluttajalta ja uuden testin hintaan 125 eur + alv. (testin hinta erikseen ostettuna 386 eur).


  Koulutuspaikka:
  Tieturi Oy, Mannerheimintie 15, Helsinki

  Ajankohta:
  12.-13.10.2020

  Hinta:
  1 900 euroa
  /hlö + alv 24 %. Kurssin hinta muodostuu kurssimaksusta + testimaksusta. Kurssia ei myydä ilman testiä.

  Koulutuskortilla maksavilta veloitus on 3 koulutuskorttipäivää. Tämä sisältää testimaksun.

  Olemme varmoja, että koulutuksemme avulla pystyt läpäisemään sertifioitumistestin. Jos näin ei käy, saat ilman lisäveloitusta 1 tunnin henkilökohtaisen sparrauksen kouluttajalta ja uuden testin hintaan 125 eur + alv. (testin hinta erikseen ostettuna 386 eur).

  Ilmoittautumisen peruutusehdot:
  Alle 14 päivää ennen koulutusta tehdyistä perumisista perimme osallistumismaksusta 50 %. Alle 7 päivää ennen koulutusta tehdyistä perumisista perimme osallistumismaksun täysimääräisenä. Mikäli et saavu koulutukseen, veloitamme koko osallistumismaksun ja mahdolliset jo tilatut testit.
  Pidätämme oikeuden muutoksiin kansainvälisten koulutuskumppaniemme koulutuksiin. Näiden koulutusten osalta olemme sinuun yhteydessä ilmoittautumisesi jälkeen.

  Kouluttajan muut kurssit

  Samankaltaisia kursseja