Tieturi järjestää nyt koulutuksen:

PRINCE2 Foundation suomeksi (2 pv)

Koulutuksessa perehdyt Prince2-projektihallintamenetelmään. Kurssin käytyäsi osaat hyödyntää tätä projektityön viitekehystä omissa projekteissasi, joko projektipäällikkönä tai projektiryhmän jäsenenä. Tämä Prince2-koulutus valmistaa sinut suorittamaan Prince2 Foundation -sertifioinnin halutessasi.

Prince2 (PRojects IN Controlled Environments) on yksi käytetyimmistä prosessipohjaisista menetelmistä tehokkaaseen projektinhallintaan. Tämä alunperin Britanniasta ja ICT-sektorilta lähtöisin oleva projektihallinnan metodiikka on levinnyt maailmanlaajuiseen käyttöön kaikille sektoreille. Prince2 nimensä mukaisesti pyrkii luomaan testattujen käytäntöjen avulla hyvin hallussa olevan ympäristön projektien toteuttamiseen.

Prince2 Foundation -koulutuksessa saat hyvän ymmärryksen Prince2-viitekehyksestä ja sen olennaisista elementeistä. Näin pystyt toimimaan asiantuntevasti Prince2-metodiikalla toteutettavassa projektissa, olitpa projektipäällikkö tai projektiryhmän jäsen.

Kohderyhmä
Projektipäälliköt ja muut projektityössä mukana olevat ammattilaiset, jotka haluavat käyttää Prince2-projektinhallintaviitekehystä sekä osoittaa osaamistaan Prince2 Foundation sertifioitumisella.

Esitiedot
Koska tämä on tiivistetty, nopeasti etenevä kurssi, edellytetään osallistujilta perehtymistä ennen koulutusta lähetettävään materiaaliin tai kokemusta Prince2:n käytöstä projektinhallinnassa. Etukäteismateriaalina lähetettävään Prince2-opaskirjaan perehtymiseen kannattaa varata aikaa 2-6 tuntia.

Prince2 Foundation -sertifioituminen ei edellytä projektityökokemusta, mutta koulutuksen oppien omaksumiseksi tämä on suositeltavaa.

Sertifikaatti
Voit halutessasi suorittaa koulutuksen jälkeen Prince2 Foundation -sertifiointitestin. Testin hinta 350 eur + alv. lisätään kurssimaksun. Sertifiointitesti on 2. koulutuspäivän päätteeksi, n. klo 16 – 18. Mainitse osallistumisestasi sertifioitumistestiin ilmoittautumislomakkeen lisätietokentässä. Testiin ilmoittautuminen on sitova.

Olemme varmoja, että Prince2 Foundation -koulutuksemme avulla pystyt läpäisemään sertifioitumistestin. Jos näin ei käy, saat ilman lisäveloitusta 1 tunnin henkilökohtaisen sparrauksen kouluttajalta ja uuden testin hintaan 125 eur + alv.

Tämä koulutus toteutetaan suomeksi, materiaali sekä valinnainen Prince2 Foundation sertifioitumistesti on englanniksi. Toteutamme Prince2 koulutusta myös englanniksi.

Tieturin koulutuskortilla maksavilta veloitetaan 140 eur + alv. materiaalikustannus.


Sisältö Prince2 Foundation koulutuksessa

Opit sekä ymmärtämään että hyödyntämään Prince2-viitekehyksen tärkeimpiä konsepteja:

– 7 teemaa
– 7 prosessia
– 7 periaatetta

Osaat näitä hyödyntäen mm.

– johtaa poikkeamilla – toleranssien käyttö aikatauluissa, kustannuksissa, laadussa jne. lisää joustavuutta ja vähentää päätöksentekotarpeita
– peilata toimintaasi koko ajan projektin liiketoimintaperusteeseen (Business Case) ja sen voimassa pysymiseen
– määrittää tehokkaaseen toimintaan tarvittavat input- & output-tiedot eri projektivaiheiden välille
– luoda projektiorganisaation, jolla on selkeät vastuut
– hyödyntää testattuja raportointimalleja
– reagoida muutoksiin hallitulla tavalla
– suunnitella projektin elinkaaren

Halutessasi suorittaa Prince2 Foundation sertifioitumisen, on koulutus harjoitustesteineen valmistanut sinua tehokkaasti sertifioitumistestin läpäisemiseen.

—————————-

Kokouspaikka:
Tieturi, Tammasaarenkatu 5, 00180 Helsinki

Aika:
25.-26.6.2018

Hinta:
1 550 eur
(+ alv 24)

Prince2 Foundation koulutuksen aikataulu
Koulutuspäivät ovat klo 9:00 – 16:00, aamukahvia tarjolla 8:30 alkaen. Jos haluat sertifiointitestin, on se 2. koulutuspäivän päätteeksi, n. klo 16:00 – 18:00.

 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.