Tieturi järjestää nyt koulutuksen:

PRINCE2 ® Foundation suomeksi (2 pv)

Koulutuksessa perehdyt Prince2 -projektihallintamenetelmään. Kurssin käytyäsi osaat hyödyntää tätä projektityön viitekehystä omissa projekteissasi, joko projektipäällikkönä tai projektiryhmän jäsenenä. Tämä koulutus valmistaa sinut suorittamaan Prince2 Foundation -sertifioinnin halutessasi.

Prince2 (PRojects IN Controlled Environments) on yksi käytetyimmistä prosessipohjaisista menetelmistä tehokkaaseen projektinhallintaan. Tämä alunperin Britanniasta ja ICT-sektorilta lähtöisin oleva projektihallinnan metodiikka on levinnyt maailmanlaajuiseen käyttöön kaikille sektoreille. Se nimensä mukaisesti pyrkii luomaan testattujen käytäntöjen avulla hyvin hallussa olevan ympäristön projektien toteuttamiseen.

Prince2 Foundation -koulutuksessa saat hyvän ymmärryksen tästä viitekehyksestä ja sen olennaisista elementeistä. Näin pystyt toimimaan asiantuntevasti Prince2-metodiikalla toteutettavassa projektissa, olitpa projektipäällikkö tai projektiryhmän jäsen.

Kenelle?
Projektipäälliköt ja muut projektityössä mukana olevat ammattilaiset, jotka haluavat käyttää tätä projektinhallintaviitekehystä sekä osoittaa osaamistaan sertifioitumisella.

Esitiedot
Koska tämä on tiivistetty, nopeasti etenevä kurssi, edellytetään osallistujilta perehtymistä ennen koulutusta lähetettävään materiaaliin tai kokemusta Prince2:n käytöstä projektinhallinnassa. Etukäteismateriaalina lähetettävään -opaskirjaan perehtymiseen kannattaa varata aikaa 2-6 tuntia.

Prince2 Foundation -sertifioituminen ei edellytä projektityökokemusta, mutta koulutuksen oppien omaksumiseksi tämä on suositeltavaa.

Sertifikaatti
Voit halutessasi suorittaa koulutuksen jälkeen sertifiointitestin. Testin hinta 350 eur + alv. lisätään kurssimaksun. Sertifiointitesti on 2. koulutuspäivän päätteeksi, n. klo 16 – 18. Mainitse osallistumisestasi sertifioitumistestiin ilmoittautumislomakkeen lisätietokentässä. Testiin ilmoittautuminen on sitova.

Olemme varmoja, että koulutuksemme avulla pystyt läpäisemään sertifioitumistestin. Jos näin ei käy, saat ilman lisäveloitusta 1 tunnin henkilökohtaisen sparrauksen kouluttajalta ja uuden testin hintaan 125 euroa + alv.

Tämä koulutus toteutetaan suomeksi, materiaali sekä valinnainen sertifioitumistesti on englanniksi. Toteutamme koulutusta myös englanniksi.

Tieturin koulutuskortilla maksavilta veloitetaan 140 eur + alv. materiaalikustannus.


OHJELMA

Koulutuksen aikataulu
Koulutuspäivät ovat klo 9:00 – 16:00, aamukahvia tarjolla 8:30 alkaen. Jos haluat sertifiointitestin, on se 2. koulutuspäivän päätteeksi, n. klo 16:00 – 18:00.

Sisältö koulutuksessa

Opit sekä ymmärtämään että hyödyntämään Prince2-viitekehyksen tärkeimpiä konsepteja:

– 7 teemaa
– 7 prosessia
– 7 periaatetta

Osaat näitä hyödyntäen mm.

– johtaa poikkeamilla – toleranssien käyttö aikatauluissa, kustannuksissa, laadussa jne. lisää joustavuutta ja vähentää päätöksentekotarpeita
– peilata toimintaasi koko ajan projektin liiketoimintaperusteeseen (Business Case) ja sen voimassa pysymiseen
– määrittää tehokkaaseen toimintaan tarvittavat input- & output-tiedot eri projektivaiheiden välille
– luoda projektiorganisaation, jolla on selkeät vastuut
– hyödyntää testattuja raportointimalleja
– reagoida muutoksiin hallitulla tavalla
– suunnitella projektin elinkaaren

Halutessasi suorittaa sertifioitumisen, on koulutus harjoitustesteineen valmistanut sinua tehokkaasti sertifioitumistestin läpäisemiseen.

—————————-

Kokouspaikka:
Tieturi, Mannerheimintie 15, Helsinki

Ajankohta:
24.–25.06.2019

Hinta:
1 550 euroa
/hlö + alv 24 %.

Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Alle 14 päivää ennen koulutusta tehdyistä perumisista perimme osallistumismaksusta 50 %. Alle 7 päivää ennen koulutusta tehdyistä perumisista perimme osallistumismaksun täysimääräisenä. Mikäli et saavu koulutukseen, veloitamme koko osallistumismaksun ja mahdolliset jo tilatut testit.
Pidätämme oikeuden muutoksiin kansainvälisten koulutuskumppaniemme koulutuksiin. Näiden koulutusten osalta olemme sinuun yhteydessä ilmoittautumisesi jälkeen.

 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.