Eduhouse järjestää nyt koulutuksen:

Projektinhallinta: 2 perustaso – aikataulutus ja dokumentointi (1/2 pv)

Projektinhallinnan perustason aikataulutus- ja dokumentointikoulutuksessa opit ammattimaisessa projektinhallinnassa tarvittavat tiedot ja hyvät toimintamallit.

Tavoite
Koulutuksen jälkeen osaat tehdä projektiaikataulutuksen sekä ymmärrät dokumentoinnin merkityksen ja projekteissa vallitsevat keskeiset lainalaisuudet.


Kenelle?
Koulutus sopii kaikille projektipäälliköille ja muille projekteissa toimiville henkilöille, jotka haluavat vahvistaa projektisosaamistaan.

Edellytämme osallistujan hallitsevan projektinhallinnan perusteet.

Kouluttaja:
Erkki Renvall

Erkki kouluttaa ja konsultoi ohjelmistoja ja teknologioita hyvin laajasti. Tällä hetkellä mieluisimpia ovat Excelin Pivot, Power Pivot, Power Query sekä VBA-ohjelmointi. Lisäksi hän kouluttaa mm. Power BI, Visio ja Project -ohjelmia, SQL-kyselykieltä sekä projektinhallintaa ja projektijohtamista.OHJELMA

Koulutuksen sisältö

Projektin aikataulutus
– Miten vaiheistan ja aikataulutan projektin? Perehdytään työn ositukseen ja erilaisiin ositusmalleihin sekä Time Boxing -käsitteeseen.
– Miten käytännössä laadin projektiaikataulun? Lyhyt katsaus aikataulutuksessa käytettäviin menetelmiin.
– Mikä on kriittinen polku?

Projektiorganisaatio ja tehtävät
– Millainen on hyvä projektiorganisaatio?
– Millaisia rooleja projektista löytyy? Käydään läpi omistajan, projektipäällikön, tiimin vetäjän ja ohjausryhmän tehtävät ja vastuut

Keskeiset dokumentit
– Millaisia dokumentteja projektin aikana tuotetaan ja millaisia vaatimuksia niillä on?
– Tunnetko toimitussopimuksen, projektisuunnitelman, projektiraportin ja loppuraportin merkityksen sekä erilaiset logit ja päiväkirjat?


Koulutuspaikka:
Etäkoulutus

Ajankohta:
8.4.2022, klo 13-16

Hinta:
390 euroa
/hlö + alv 24 %.

Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutuksen alkua tulleista peruutuksista veloitamme 50 % kokonaishinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.

 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.