fbpx
Projektiriskit ja niiden hallinta (1 pv)
Uusintakoulutus
Eventium järjestää nyt koulutuksen:

Projektiriskit ja niiden hallinta (1 pv)

697 euroa /hlö + alv 24 %

697 EUR

10.11.2020, Radisson Blu Royal Hotel, Helsinki Runeberginkatu 2, Helsinki 16 lokakuun, 2020 Sampo Korppoo

Liiketoiminnan kehittäminen , Toiminnan kehittäminen

(4.8)

Palaute aikaisemmista koulutuksista:

 • Huomaa että on pitkä kokemus ja monessa "pahassa paikassa oltu"

  Varmista projektiesi onnistuminen – Hallitse projektiriskit

  Projekteihin liittyy paljon erilaisia uhkia/riskejä. Niiden tunnistaminen, analysointi ja hallinta heti projektin alusta alkaen, koko projektin ajan, on tärkeää. Ikävä kyllä, usein riskien tarkastelu ja niiden hallinnan suunnittelu jätetään suorittamatta tai ohitetaan aika pikaisesti.

  Projektiriskien, eli negatiivisten poikkeamien projektin tavoitteista, tunnistaminen ei ole vaikeaa. Projektiriskien hallinta on myös helppoa, kun tuntee tyypillisimmät uhat, keskeisimmät periaatteet sekä riskienhallintamenetelmät ja -keinot. Organisaatioiden kokonaisvaltaisia riskianalyysejä laadittaessa, kymmenen merkittävimmän riskin listalla usein nousee puutteellinen tai huono projektiriskien hallinta.


  Kenelle

  Projektien ohjausryhmien jäsenet, projektipäälliköt, hankintapäälliköt ja muut hankintoja tekevät henkilöt, turvallisuus- ja työsuojelupäälliköt sekä kaikki vaativiin projekteihin projektiryhmän jäsenenä osallistuvat henkilöt.


  Hyödyt

  Koulutuksen jälkeen osallistujat tuntevat keskeisimmät projektien liittyvät uhat, miten niitä analysoidaan ja miten hallitaan riskejä, jotka kohdistuvat projektin tavoitteisiin, budjetin ja aikataulun realistisuuteen sekä turvallisuuteen.


  Kouluttaja 

  Kari Helislahti on toiminut vaativissa riskienhallinta- ja turvallisuusjohtamistehtävissä yli kolmenkymmenen vuoden ajan. Hänellä on kertynyt laaja ja monipuolinen kokemus erilaisten haasteellisten projektien johtamisesta sekä projektien riskienhallinnasta, erityisesti yritysmaailmassa, mutta myös valtionhallinnossa ja yrittäjätoiminnassa. Hän on myös toiminut useiden vuosien ajan projektiriskienhallinnan kehittäjänä ja kouluttajana eri kokoisissa organisaatioissa.


  Ennakkotehtävä 

  Palauta mieleesi projekteja joissa olet ollut mukana. Pohdi, mikä projekti tai mitkä projektit ovat onnistuneet hyvin ja kirjaa ylös miksi. Pohdi myös missä projekteissa ei ole saavutettu projektille asetettuja tavoitteita ja kirjaa ylös miksei. Selvitä, onko edustamassasi organisaatiossa tehty linjauksia projektien riskienhallinnasta ja onko käytössä työkaluja projektiriskien hallintaan. Pohdi lisäksi, mitkä ovat keskeisimmät haasteesi ja edustamasi organisaation haasteet projektien ja projektien riskienhallinnassa.

  Ennakkotehtävä toimitetaan sinulle ennen koulutusta sähköpostiisi Osallistumisinfon yhteydessä.


  Ohjelma

  8.30 Ilmoittautuminen, aineiston jako ja aamupala.

  9.00 Koulutus alkaa

  Projektijohtaminen ja projektiriskit

  • Hyvä projektijohtaminen
  • Hyvä projektiriskien hallinta

  10.30 Tauko

  Projekteihin liittyvät uhat (riskit), riskilista ja esimerkkejä toteutuneista riskeistä

  11.30 – 12.30 Lounastauko

  12.30 Koulutus jatkuu

  Projektiriskien hallinta 

  • Projektiriskien hallintamenetelmät, keinot ja työkalut

  14.00 Tauko

  Yhteenveto

  • Päivän yhteenveto ja palautekeskustelu

  16.00 Koulutus päättyy


  COVID-19 – tiedote.

  Toimimme vastuullisesti yhteistyössä koulutushotellien ja yhteistyökumppaniemme kanssa.

  Noudatamme THL:n ja Valtioneuvoston ohjeistuksia ja määräyksiä.

  Seuraamme tiiviisti tilannetta koskien lähikoulutuksia.

  Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on meille ensiarvoisen tärkeää.

  Lähetämme lisätietoa käytännöistä asiakkaille koulutuspäivien osallistumisohjeessa.

  Tervetuloa koulutuksiin!


  Koulutuspaikka: Radisson Blu Royal Hotel, Runeberginkatu 2, Helsinki

  Ajankohta: 10.11.2020

  Osallistumismaksu: 697 euroa (+ alv 24 %). Sisältää materiaalin sekä tarjoilun. Koulutukseen osallistuneet saavat myös todistuksen.

  Ryhmäetuhinnat: samasta organisaatiosta kaksi osallistujaa: 657 euroa / hlö (+ alv 24%), kolme tai useampi osallistujaa: 597 euroa / hlö (+ alv 24%)

  Early bird -etu! Ilmoittaudu 26.10.2020 mennessä, saat vapaavalintaisen webinaaritallenteen (arvo 97 euroa).  WebAkatemian lahjalinkki toimitetaan sähköpostiisi koulutuksen jälkeen.


  Peruutusehdot:

  Peruutus on ilmoitettava viimeistään 14 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

  Kouluttajan muut kurssit

  Samankaltaisia kursseja