Eventium järjestää nyt koulutuksen:

Prosessit tuloskuntoon (2 x 1/2 pv)

Aina on aikaa korjata virheitä, mutta koskaan ei aikaa korjata prosessia.

Tulipalot, virheiden korjailu, väärät oletukset ja lukuisat muut seikat syövät päivittäisen työn tuottavuutta ja mielekkyyttä.  Huono prosessi on kuin vuotava vene – koko ajan pitää käyttää turhaa energiaa äyskäröimiseen, eikä matka etene.

Olen Lean-valmentajan työssäni törmännyt lukemattomiin prosesseihin ja yritykset, jotka panostavat niiden laatuun ovat rauhallisempia, miellyttävämpiä ja tehokkaampia työpaikkoja. Hyvä prosessi palvelee sekä asiakasta, että tekijää.

Tässä koulutuksessa me laitamme yhden teidän prosesseista kuntoon, sekä saat hyvät työkalut muiden prosessien jatkokehittämiseen!


Kenelle
Tämä koulutus sopii tiimin esimiehille, kehityshenkilöstölle, johtajile ja yrittäjille, jotka ovat kiinnostuneet päivittäisestä tehokkuudesta.


Hyödyt
Tämän koulutuksen jälkeen…
– Saat päivän aikana kehitettyä yhden prosessin uudelle tasolle
– Saat työkalut prosessien kehittämiseen
– Osaat visualisoida selkeitä kokonaisuuksia
– Saat mittarit, joilla voit mitata toiminnan tasoa ja kehittymistä
– Saat rauhaa työpäiviisi


Kouluttaja Tuomas Mikkonen

Tuomas Mikkonen, KTM, on erittäin luova ja inspiroiva kouluttaja. Hänen energinen ja mutkaton esiintymistapansa pitää mielenkiinnon ja keskittymisen yllä koko koulutuksen ajan. Tuomas yhdistelee koulutuksissaan luento-osuuksia, työpajoja ja energisoivia pedagogisia pelejä maksimaalisen oppimisen varmistamiseksi.

Tuomaksella on ollut asiakkaita pienistä insinööripajoista kansainvälisiin huippubrändeihin ja hän on myös kouluttanut satoja yrittäjiä ja managereita. Niinpä Tuomaksella on ainutlaatuista ammattitaitoa ja näkemystä, jonka avulla hän voi vastata koulutettavien monipuolisiin tarpeisiin.

Palautetta aiemmista koulutuksista:
– ”Herätti ajatuksia ja ideoita.”
– ”Tärkeä aihe. Antaa uskoa siihen että voidaan vielä parantaa tekemisiämme.”
– ”Käytännönläheistä. Sovellettavissa olevaa.”
– ”Kouluttajalla hyvä ja selkeä tyyli puhua.”
– “Asiasisältö oli hyvää ja kouluttaja piti otteessaan.”
– “Hyvä persoona joka osaa pitää mielenkiinnon yllä.”
– “Kurssi antoi paljon ajattelemisen aihetta ja vinkkejä työyhteisön kehittämiseen.”
– “Tuomaksen asiantunteva ja asiakkaan tarpeisiin sekä lähtökohtiin pureutuva toimintatapa vakuuttaa. Valmennuskokonaisuuteen investoinnin takaisinmaksuaika on minimaalisen lyhyt, kun vastaanottimesi on sopivalla taajuudella.”
Petri Niskanen, Toimitusjohtaja, Lieke Oy
– “Tuomas is the leanest coach I have ever seen! … Ai oliko valmennuksesta hyötyä? Lyhyesti: kyllä oli. Kanban taulu ja taktiikka tuli jäädäkseen. Tuomas on muuten ainoa konsulentti, jonka käden jälki näkyy edelleen ja konkreettisesti meidän toiminnassa.”
Toni Piirainen, CEO, Planray


Ohjelma

Prosessikehittämisen perusteet
– Käymme läpi mitä kaikkea on tärkeää ottaa huomioon prosessikehittämisessä. Käymme läpi käytännön esimerkkejä myynnistä, tuotannosta, rekrytoinnista ja muista aihealueista.

Teidän tärkempien prosessien kartoitus
– Luomme katsauksen mitä kaikkia kokonaisuuksia on teidän toiminnan ytimessä.

Yhden prosessin nykytilakartoitus
– Otamme joko teidän tärkeimmän prosessin tai sellaisen prosessin joka aiheuttaa jatkuvia ongelmia käsittelyyn ja luomme visuaalisen kartoituksen sen nykytilasta, ja keskeistä ongelmista.

Mittaristot
– Katsomme mitä olisi tärkeää mitata kyseisessä prosessissa. Käymme läpi keskeiset prosessimittarit ja miten mittauksia voidaan tehdä.

Ihannetilakartoitus
– Käymme läpi ihannetilan design-kysymykset ja sen miksi on niin tärkeää luoda ihannetiloja. Luomme kartoituksen ihannetilasta.

Tiekartta kohti ihannetilaa
– Ihannetila- ja nykytilakuvaukset eivät ole mitään ilman kunnon suunnitelmaa ja käytännön toimia. Teemme kuiluanalyysin nyky- ja ihannetilan välillä ja sen pohjalta selkeän tiekartan kohti ihannetilaa.


Aikataulu 
8.45  Yhteyksien tarkistus
9.00 Koulutus alkaa
Taukoja sopivissa väleissä
12.00 Koulutus päättyy


Tämä etäkoulutus toteutetaan Zoomilla, joka toimii etävalmennuksena mukavasti. Pidämme taukoja riittävästi. Voit kysyä ja kommentoida päivän aikana. Saat lisätietoa Osallistumisohjeessa, joka lähetetään sinulle sähköpostitse ennen koulutusta.


Koulutuspaikka:
Etäkoulutus

Ajankohta:
16.3. & 23.3.2022 klo 09:00 – 12:00

Osallistumismaksu:
597 euroa 
/ hlö (+ alv 24%). Koulutus sisältää sähköisen materiaalin.

Ryhmäetuhinnat:
samasta organisaatiosta kaksi osallistujaa:  557 euroa / hlö (+ alv 24%), kolme tai useampi osallistujaa: 497 euroa / hlö (+ alv 24%).

HUOM. Paikkoja rajoitetusti – varaa omasi heti! 


Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.