fbpx
Rahoituslaskelma tiiviisti (3 h)
Yritysakatemia järjestää nyt koulutuksen:

Rahoituslaskelma tiiviisti (3 h)

450 euroa /hlö + alv 24 %

450 EUR

11.09.2024, Etäkoulutus , Etäkoulutus 6 kesäkuun, 2024 Sampo Korppoo

Taloushallinto ja verotus

Rahoituslaskelma kuvaa yhtiön rahavirtojen liikkeitä. Näin ollen se antaa osaltaan selkeämmän kuvan yhtiön liiketoiminnan suorituskyvystä ja rahojen käytöstä kuin tuloslaskelma ja tase. Koska rahoituslaskelma kuvaa vain rahavirtojen liikettä, pystyy sen avulla selkeämmin näkemään yhtiön liiketoiminnan kyvyn tuottaa kassavirtaa. Kriittisessä taloustilanteessa yhtiön kyvyllä tuottaa kassavirtaa on ratkaiseva merkitys. Rahoituslaskelma ei ole lakisääteinen kaikissa yhtiökokoluokissa, mutta se saattaa usein olla hyödyllinen laskelma yhtiön sisäisessä käytössä. Mikäli haluaa syvällisemmin arvioida, jonkun yhtiön taloudellista tilannetta saattaa myös silloin olla hyödyllistä laatia rahoituslaskelma.

Kouluttajat
– KTM, KHT, Erkki Yli-Rantala
– KTM, Henry Kampman
– KTM, HT, Sakke Vehkakoski, Revisium Oy


OHJELMA

Koulutuksessa käsitellään käytännön läheisesti ja esimerkkien avulla seuraavia aihealueita:
• Rahoituslaskelman laatimisvelvollisuus
• Rahoituslaskelman erät ja niiden sisältö
• Rahoituslaskelman tulkinta
• Harjoitus rahoituslaskelman laatimisesta


Koulutuspaikka:
Etäkoulutus

Ajankohta:
11.09.2024, klo 9:00-12:00

Hinta:
450 euroa
/hlö + alv 24 %. Koulutus ja materiaalit sisältyvät hintaan.

Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Estyneen tilalle voidaan vaihtaa toinen osallistuja kuluitta. Peruutuksesta ja 14 päivää ennen koulutusta tehdyistä muutoksista veloitetaan toimistokuluina 15 % koulutuksen hinnasta. Myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista tai peruuttamatta jätetystä ja käyttämättömästä koulutuspaikasta veloitetaan osallistumismaksu kokonaisuudessaan. Peruutus on tehtävä kirjallisesti.

Varaamme oikeuden muutoksiin, ja siirtää jo sovittuja lähikoulutuksia myöhempään ajankohtaan, tai muuttaa etäkoulutuksiksi. Koulutus saattaa siirtyä tai peruuntua mm. viranomaismääräysten vuoksi, tai vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Muutosten osalta tiedotamme osallistujia erikseen.

Kouluttajan muut kurssit

Samankaltaisia kursseja