Elevator järjestää nyt koulutuksen:

Rakentava palautteenanto (1 pv)

Miten arvokasta sinulle olisi, jos antamasi palaute johtaisi toiminnan muuttumiseen? Haluatko oppia antamaan palautetta tavalla, joka saa palautteensaajan kasvamaan ja kehittymään?

Kenelle

Tämä valmennus sopii kaikille, jotka haluavat kehittää vuorovaikutustaitojaan. Erityisesti esimies tai tiiminvetäjän asemassa toimiville valmennus antaa loistavia välineitä ihmisten johtamiseen ja innostamiseen.

Valmentaja

Valmennuksen onnistumisesta vastaa Mirko Häyrinen.

Mirko Häyrinen on valmentaja, joka on valmentanut kymmeniä tuhansia ihmisiä ja vetänyt pitkälti yli 2000 tilaisuutta – yksittäisistä kokouksista ja valmennuksista aina kokonaisten konsernien strategioiden jalkautusprosesseihin ja henkilöstökyselyn purkuihin asti.

Mirko on karismaattinen valmentaja, joka vetää vaikuttavia valmennuksia. Mirko sytyttää osallistujissa halun kehittyä ja kukoistaa. Mirko saa osallistujajoukon innostumaan, motivoitumaan ja sitoutumaan. Mirkon erikoisalaa ovat tehokkaan ajankäytön hallinnan valmennukset, fasilitointivalmennukset ja erilaisten tilaisuuksien fasilitointi.

Katso Mirkon esittäytymisvideo:

Mitä Mirkon valmennuksiin osallistujat sanovat

”Probably the best training ever during my 30 year work career.” – Per Karlsson, Financial Analyst, Nordea Bank Ab

”Paikalla olleena voin lämpimästi – melkein avotulella – suositella Mirkon ja Elevatorin koulutuksia. Great stuff!” – Juha Voipio, Commercial Contract Manager, Hewlett Packard

”Mieletön päivä! Kiitos Mirkolle osaavasta valmennuksesta ja isosta tukusta uusia työkaluja.” – Ilari Viipppola, Content Strategist, Dagmar

”Kiitos upeasta päivästä niin Mirkolle kuin tälle huikealle porukalle! Selkeytti ajatuksia ja toi uutta näkökulmaan omaan työhön. Mirkon 100% läsnäolo ja vankka kokemus antoivat innostusta, jonka siivittämänä saatuja työvälineitä vien arkeeni!” – Heli Pironetti, Aikuisopettaja, Ylä-Savon Ammattiopisto

Valmennuksen tavoitteet

Tässä valmennuksessa opit

• Luomaan palautteenantotilanteista tavoitteellisia ja ratkaisukeskeisiä
• Luomaan yhteisen ymmärryksen palautteen vastaanottajan kanssa
• Haastamaan palautteen vastaanottajan itse reflektoimaan toimintaansa
• Antamaan palautetta haastavissakin tilanteissa tavalla, joka kannustaa kehittymään
• Konkreettisen mallin sekä positiiviseen palautteenantoon että haastavien tilanteiden
purkamiseen (eli kansankielisemmin rakentavaan palautteenantoon)
• Varmistamaan, että palautteenanto johtaa jäätymisen sijaan kehitykseen

Valmennustapa

Valmennuksen toimintatapa on työpaja – tyyppinen. Osallistujat pääsevät työstämään itse valitsemiaan haasteita. Tarkoitus on oppia tekemällä ja muuttaa osallistujien osaaminen tekemiseksi.

9.00 Aloitus, ohjelma ja tavoitteet

• Osallistujat määrittelevät, mikä on palautteenannon tavoite

10.00 Positiivisen palautteenannon malli

• Harjoitus, jossa osallistujat oppivat konkreettisen mallin positiivisen palautteenantoon
• Harjoituksen purku

11.00 Lounas

12.00 Hankalien tilanteiden neuvottelumalli

• Harjoituksia, joissa osallistujat oppivat konkreettisen mallin haastavien tilanteiden purkamiseen (eli kansankielisemmin rakentavaan palautteenantoon)
• Harjoitusten purku

14.30 Kahvitauko

14.45 Henkilökohtaisen toimintasuunnitelman rakentaminen

• Osallistujat analysoivat, mitä haasteita heillä tulee olemaan valmennuksen oppien käytäntöön viemisessä
• Ryhmä määrittelee keskeisimmät ratkaisut haasteiden nujertamiseksi
• Jokainen osallistuja tekee henkilökohtaisen toimintasuunnitelman, jolla varmistetaan valmennuksen oppien muuttuminen toiminnaksi

15.30 Valmennuksen tärkeimpien oppien ja oivallusten kiteyttäminen

• Osallistujat kiteyttävät valmennuksen tärkeimmät opit ja oivallukset

16.15 Valmennuksen arviointi ja lopetusseremonia

16.30 Valmennus päättyy

————————
Elevatorin valmennustila, Arabianranta, Toukolankatu 13, 00560 Helsinki

Aika:
24.10.2017 kello 9.00-16.30

Tarjoushinta: 695 eur/hlö (+ alv 24 %). Valmennuksen normaalihinta on 1200 eur/hlö (+ alv 24%). Hinta sisältää ennakko- ja jälkitehtävät, kurssimateriaalit, aamukahvin, lounaan ja iltapäiväkahvin valmennuspäivänä.

Peruutusehdot:
Peruutus on ilmoitettava viimeistään 14 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.