Eventium järjestää nyt koulutuksen:

Ratkaisevat esimies- ja johtamisteot – #ajatustenherättäjän brunssi menestyksen nälkään (1/2 pv)Bonuksena uunituore Johtajan kirjeet -kirjajulkaisu! Huomaa myös Early bird -hintaetu!

Early bird: -100 eur, kun ilmoittaudut 29.5.2019 mennessä!

”Karismaattinen, osaava ja voimannuttava valmentaja, joka ammentaa omasta uskomattomasta kasvupolustaan johtajana ja ihmisenä.”

”Valmennuspäivä, joka jää resonoimaan arjessa.”

Poikkeuksellisen hyvät johtamisteot – kuinka yksikin teko voi muuttaa kaiken

Todella loistavia esimiehiä tai mahtavia johtajia tuntuu olevan vaikea löytää, mutta vaikuttaisi siltä, että keskuudessamme heitä kuitenkin vaeltelee. Todellinen johtaja kun on helppo tunnistaa kohdalle osuessaan. On siis myös helppo havaita, jos joku ei ole aivan sitä tasoa, jonka toivoisimme hänen olevan. Aihetta tarkastellessa näiden kahden välisen eron määrittäminen on myös melko helppoa, mutta mitä tapahtuu, kun kysytte ihmisiltä, mikä tekee mahtavan johtajan? Usein ei osata vastata!

Tosiasia on, että on monia tapoja olla hyvä esimies ja johtaja, ja jokaisella johtajalla on omat ainutlaatuiset ominaisuudet. Kaikki tarvittavat johtajuuden taidot ovat opittavissa, joita itseensä työstämällä sinustakin tulee se kauan kaivattu paras esimies ikinä.

Tämä aamiaisbrunssi toimii hyvänä tarkastuslistana nykyiselle johtamiskunnollesi, olit sitten juuri aloittanut esimies, tai itse vuorineuvos Tuura.

Oletko tyytyväinen nykytilaan, vai olisiko parempi vaikuttamisen taso myös sinulle hyödyllinen? 


Kenelle

 • Esimiestehtävissä toimiville, tiiminvetäjästä toimitusjohtajaan
 • Yrittäjille, johtajille, henkilöstöstä vastaaville
 • Yrityksille ja organisaatioille, joilla on tarve ja halu parantaa, energisoida ja harjoittaa tuottavampaa esimiestyötä

Hyödyt

Ratkaisevia esimiestaitoja ja niiden soveltamista eri johtamistilanteisiin

 • Opit johtamisen tärkeimmät elementit
 • Tarkastellaan tavat, joilla sinäkin löydät omat poikkeuksellisen hyvät johtamistekosi
 • Tarkistat tämän hetkisen johtamiskuntosi ja pääset polulla seuraavaa tasoa kohti

Opit ymmärtämään, millä tavalla kannattaa johtaa, jotta voit välttää johtamistilanteiden yleisiä ärsytyksen aiheuttajia ja tavat käyttää sosiaalista älykkyyttä näiden kohtaamisten parantamiseen. Opit lisää hyvistä johtamistavoista ja huomaat, että on monia tekijöitä, joita huomioimalla onnistumistodennäköisyydet kasvavat merkittävästi.

Koulutuksen tärkein anti on saada mielesi avautumaan johtamistyön tärkeimpien taitojen potentiaalin hyödyntämiseen ja suunnata sinut polulle, jossa sinusta muovautuu aina vain parempi neuvottelija ja johtaja. Siis sellainen kohteliaan kehtaava ja peloton, epämukavuusalueella viihtyvä, mutta pidetty tuki ja turva.

Osaat huomioida käytöstäsi, asennettasi, esiintymistapaasi ja muutostarpeita aivan uudella tavalla.  Ja samalla parannat pidettävyyttäsi, jolla onkin sitten jo suurin vaikutus siihen, että sinun johtamispalveluitasi kaivataan jatkossakin.

Antti Nevalaisen Johtajan kirjeet antavat ajateltavaa ja koulutuksen jälkeen tiedät, mitkä ovat ratkaisevia esimies- ja johtamistekoja. Tai sen, miten sinusta tulee poikkeuksellisen hyvä johtaja – kuinka yksikin teko voi muuttaa kaiken.


Kouluttaja

Kouluttajana toimii valmentaja, toimitusjohtaja Antti Nevalainen, Valmento Oy.

Antilla on jo 25 vuoden kokemus palveluliiketoiminnasta. Hän on valmentanut ihmisiä menestymään omassa myynti- ja johtamistyössään toistakymmentä vuotta. Taustalla on käytännön menestyksekästä kulttuurin luomista vuosikymmenien varrelta.

Menestyvä johtaja -kilpailussa palkittu Antti kertoo:

Kehittämälläni konseptilla olen onnistunut omassa johtamistyössäni yli kaikkien odotusten.  Itseni lisäksi valmennetut ovat saaneet aikaiseksi upeita tuloksia taloudellisesti, kulttuurillisesti ja sosiaalisen pääoman muodossa.

Tulokset puhukoot puolestaan!


Ohjelma

08.15 Ilmoittautuminen ja aamiaisbrunssitarjoilu

09.00 Poikkeuksellisen hyvä johtaja

 • Hyvä johtamisfilosofia on kaiken perusta
 • 10 tärkeintä elementtiä johtamisessa
 • Oman asenteen merkitys ja selvitys missä olet

Päivän yllätysteema, löydettävissä vain #Ajatustenherättäjän Johtajan kirjeistä

Tauko

Tavat, jotka helpottavat johtamista

 • Tavat, jotka sanelevat välittämisen tason
 • Sanat, jotka jokaisen johtajan tulee liittää omaan kielenkäyttöönsä

Ratkaiseva tekijä esimiestyössä

 • Taidot, jotka ovat opittavissa – ja kuinka ottaa ne käyttöön
 • Poikkeuksellisen hyvät johtamisteot – kuinka yksikin teko voi muuttaa kaiken

12.00 Tilaisuus päättyy


Koulutuspaikka: Tapahtumatalo Bank, Unioninkatu 20, Helsinki

Ajankohta: 13.6.2019

Osallistumismaksu: 497 euroa (+ alv 24%). Sisältää materiaalin ja tarjoilun. Koulutukseen osallistuneet saavat myös todistuksen.

Ryhmäetuhinnat: samasta organisaatiosta kaksi osallistujaa: 457 euroa / hlö (+ alv 24%), kolme tai useampi osallistujaa: 397 euroa/ hlö (+ alv 24%)

Bonus: Antin Nevalaisen painotuore kirjajulkaisu: #AJATUSTENHERÄTTÄJÄ – JOHTAJAN KIRJEET  (arvo 29,90 €)

Early bird: Ilmoittaudu 29.5.2019 mennessä, saat koulutuksen hinnasta 100 euron kesäalennuksen / henkilö


Peruutusehdot:

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 14 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50% koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.

 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.