fbpx
Riskienhallintakoulutus (2 pv)
Bureau Veritas järjestää nyt koulutuksen:

Riskienhallintakoulutus (2 pv)

1290 euroa /hlö + alv 24 %

1290 EUR

03.-04.03.2021, Etäkoulutus , Etäkoulutus 9 helmikuun, 2021 Sampo Korppoo

Liiketoiminnan kehittäminen

Asianmukaisella riskien hallinnalla tunnistetaan organisaatioon kohdistuvat uhat, jolloin investoinnit voidaan kohdistaa juuri oikeisiin asioihin.

Bureau Veritaksen Riskienhallintakoulutuksessa käsitellään riskienhallinnan periaatteet sekä se, miten nämä periaatteet ja menettelyt voidaan integroida organisaation muihin johtamismenettelyihin. Koulutuksen ensimmäinen päivä keskittyy riskienhallinnan periaatteisiin ja toimintatapoihin. Toisena päivänä käydään käytännöllisten harjoitusten avulla läpi riskien arviointimenetelmiä ja tekniikoita, jotka soveltuvat riskien arviointiin.


Kenelle?
Koulutus sopii laatu-, kehitys- ja tuotantopäälliköille, johdolle, esimiehille sekä kaikille riskienhallinnasta kiinnostuneille. Koulutus sopii myös kaikille johtamisjärjestelmän (kuten ISO 9001, 14001 ja 45001) parissa työskenteleville.


Kouluttaja:
Jarno Ikonen
, johtava arvioija, kouluttaja, Bureau Veritas Certification
Jarnolla on yli 12 vuoden kokemus kansainvälisessä FMCG sektorissa niin myynnin ja markkinoinnin kuin elintarvikkeiden valmistuksen parissa. Hän on työskennellyt useissa eri tehtävissä aina asiantuntijasta johtotehtäviin hyvinkin erilaisissa vastuissa. Kouluttajana Jarno haluaa hyödyntää monipuolista kokemustaan kansainvälisessä ympäristössä omien kokemusten kautta sekä kannustaa yrityksiä erilaisten johtamisjärjestelmien hallintaan ja kehittämiseen.OHJELMA

Koulutuspäivän ohjelma, 1. koulutuspäivä, klo 9.00-17.00:

• Koulutuksen tavoitteet, ohjelma ja esittelyt
• Riskienhallinnan periaatteet, keskeiset käsitteet ja määritelmät
• Riskienhallintaprosessi (riskien tunnistaminen ja arviointi, riskienhallinnan keinot)
• Keskustelu, yhteenveto ja koulutuspäivän päätös

Koulutuspäivän ohjelma, 2. koulutuspäivä, klo 9.00-16.30:

• Kuinka integroida riskienhallinta johtamisjärjestelmiin
• Riskien hallinta, riskien arviointimenetelmät
• Riskinarviointitekniikoiden valinta
• Koulutuspäivän päätös ja koulutuksen yhteenveto


Koulutuspaikka:
Etäkoulutus (Microsoft Teams)

Ajankohta:
03.-04.03.2021

Hinta:
1 290 euroa
/hlö + alv 24 %.

Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Tilaisuuksiimme osallistumisen peruutus on mahdollista veloituksetta viimeistään 14 päivää ennen tilaisuuden alkua ja tuon jälkeen tehtävistä peruutuksista veloitamme 50 % tilaisuuden osallistumismaksusta. Paikan voi luovuttaa samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle, mikäli ilmoittautunut itse estyy osallistumasta. Varaamme oikeuden perua tilaisuuden alhaisen osallistujamäärän vuoksi viimeistään 7 päivää ennen tilaisuuden alkamista, jolloin jo ilmoittautuneille ei aiheudu kuluja.

Kouluttajan muut kurssit

Samankaltaisia kursseja