fbpx
SLII®-valmennus verkossa (3 pv)
Educo järjestää nyt koulutuksen:

SLII®-valmennus verkossa (3 pv)

1790 euroa /hlö + alv 24 %

1790 EUR

11.-19.05.2021, Etäkoulutus , Etäkoulutus 27 huhtikuun, 2021 Sampo Korppoo

Projektinhallinta , Tiimityö

Tervetuloa oppimaan maailman parasta johtamista!
Työelämän muutosten järisyttävä vauhti aiheuttaa johtajille ja esihenkilöille ennennäkemättömiä paineita johtaa ihmisiä ja tiimejä tehokkaasti. Heillä ei kuitenkaan aina ole taitoja, joita ketteriltä ja joustavilta lähijohtajilta vaaditaan. Siksi heillä on vaikeuksia luoda merkityksellisiä yhteyksiä työntekijöihinsä. Jos yhteydet puuttuvat, hyvien tulosten saavuttaminen on lähes mahdotonta.

Kyse ei ole siitä, etteivätkö johtajat yrittäisi tai haluaisi olla hyviä työssään. Tutkimukset ovat osoittaneet, että useimmat johtajat käyttävät vain yhtä johtamistyyliä eivätkä siksi saa käyttöön työntekijöidensä kaikkia kykyjä. SLII®-valmennus on luotu ratkaisemaan tätä ongelmaa.

SLII® on maailman käytetyin ja tutkituin johtamisen malli
SLII®-valmennus perustuu vuosikymmenten aikana tehtyyn tutkimukseen, ja sen tulokset puhuvat puolestaan. Sen tehoa ovat todistaneet yli 5 miljoonaa innostavaksi johtajaksi kehittynyttä henkilöä, tuhannet suorituskykyiset tiimit ja yli 10 000 kilpailuedun saavuttanutta organisaatiota. SLII®-valmennus edustaa luokassaan ehdotonta maailman kärkeä ja saat sen huippuluokan verkkokoulutuksena Suomessa vain meidän kautta.


Perustana tutkimus ja kokemus
SLII® perustuu yli 30 vuoden tutkimukseen, miljoonien tuntien kokemukseen arjen työpaikoilla ja luokkahuoneissa sekä siihen osaamiseen, jonka johtamisen kehittämisen parhaat asiantuntijat ovat antaneet. Blanchard on valittu yhdeksi maailman parhaimmista johtamisvalmennusalan yrityksistä vuosi toisensa jälkeen.

Todistetut tulokset
Yli 10 000 yritystä on käyttänyt SLII®-johtamista parantamaan tuottavuuttaan, vähentämään henkilöstönsä vaihtuvuutta sekä lisäämään myyntiä ja voittoja. SLII® mahdollistaa poikkeuksellisen hyvän sijoitetun pääoman tuottoprosentin (ROI).

Toimii kaikissa ympäristöissä
SLII® toimii johtajille maailmanlaajuisesti riippumatta toimialasta, kielestä tai työtehtävistä. SLII® johtamiskoulutukseen on osallistunut yli 5 miljoonaa johtajaa. Vuosittain koulutukseen osallistuu 150.000 uutta johtajaa ympäri maailmaa.

Aivotutkimuksen tukema
SLII® tarjoaa terveellistä ravintoa aivoillemme. Se ravitsee ILOa eli psykologisia perustarpeitamme itsenäisyyteen, liittyneisyyteen ja osaamiseen. SLII® auttaa meitä vaalimaan johtamisen kulttuuria, joka edistää yhteistyötä, innovatiivisuutta ja ratkaisukeskeisyyttä.


Hyödyt ja tulokset
Valitessasi Blanchardin SLII®-valmennuksen voit olla varma, että saat johtamiskoulutuksesta parhaan mahdollisen hyödyn. Kumppaninasi opetamme sinulle todistetusti tehokkaita parhaita käytäntöjä, jotka antavat parhaan tuoton investoinnillesi.

Nopeutat työntekijöittesi kehitystä
Anna ihmisille juuri oikea määrä ohjausta ja tukea. Silloin he kehittyvät nopeimmin, pyrkivät parhaimpaansa ja saavuttavat tavoitteensa

Luot yhteisen johtamisen kielen
Kun luot yhteisen johtamisen kielen, viestintä sujuu ratkaisevasti paremmin. Yhteisellä kielellä tuot vuoropuheluun selkeyttä, vähennät väärinymmärryksiä ja vaalit johtamiskulttuuria, jossa arvostetaan hyviä suorituksia.

Kasvatat työntekijöittesi sitoutumista ja lisäät pysyvyyttä
Hyvänä johtajana johdat tiedon ja sopimusten, et omien oletustesi mukaan. Silloin osaat sovittaa johtamistyylisi työntekijöittesi todellisten tarpeitten mukaan. Siksi he arvostavat sinua ja samalla koko työyhteisöä. Tämä lisää sitoutumista ja pitää osaajat talossa.

Tuet työntekijöittesi kasvua itsensä johtajiksi
Auta työntekijöitäsi kasvamaan itsensä johtajiksi. Kun he kokevat, että olet kiinnostunut heistä, he toimivat aiempaa paremmin, ovat luovempia ja etsivät optimaalisia ratkaisuja ongelmiin. Todellisuudessa vain itsensä johtajia voi johtaa.


Kenelle?
Kaiken tason johtajille, jotka haluavat lisätä johtamisen tehokkuuttaan
– Yritysjohdolle ja kokeneille lähijohtajille
– Uusille lähijohtajille
– Tiiminvetäjille ja projektipäälliköille


SLII®-valmennus on huippuunsa hiottu oppimiskokemus
SLII®-valmennus on Blanchardin parhaiden johtamisen ja oppimismuotoilun asiantuntijoiden rakentaman kokonaisuus, jossa hyödynnetään neliosaista opintopolkua, jolla varmistetaan oppimisen vaikuttavuus.

– ALOITA – Kiinnostavat tehtävät tutustuttavat keskeisiin käsitteisiin
– OPI – Tehtävät ja vuorovaikutteiset harjoitukset opettavat esimiehille SLII-taidot ja johtamisen yhteisen kielen
– HARJOITTELE – Henkilökohtaisiin työhaasteisiin perustuvat tehtävien avulla harjoitellaan uusia taitoja
– SOVELLA – Oppimista vahvistavat monipuoliset menetelmät ja työkalut varmistavat, että SLII-taidot – SMART-tavoitteiden asettaminen, kehitysvaiheen diagnosointi ja kehitysvaiheeseen sopivan johtamistyylin mätsäys – tulevat esimiehille ja myös työntekijöille arjen käyttöön

Uskomme, että tulet yllättymään erittäin positiivisesti tästä verkkovalmennuksesta, sen sisällöstä, toteutustavasta ja materiaaleista. Blanchard on toteuttanut ja kehittänyt jo yli 20 vuotta verkkokoulutuksia.


Kouluttaja:
Risto Ahonen
, VTM, johtamisvalmentaja
Risto on saanut oppinsa maailman parhailta johtamisen asiantuntijoilta. Risto on energinen ja haastava valmentaja, joka on auttanut tuhansia esimiehiä ja heidän alaisiaan onnistumaan suomalaisissa ja kansainvälisissä huippuyrityksissä. Risto on kirjoittanut työparinsa ja vaimonsa Sirke Lohtaja-Ahosen kanssa kirjan Palaute kuuluu kaikille.OHJELMA
SLII®-verkkovalmennus koostuu Blanchard Exchange -oppimisalustalla tehtävistä orientoivista ennakkotehtävistä, neljästä kahden ja yhdestä kolmen tunnin mittaisesta valmentajan vetämästä verkkovalmennuksesta ja Blanchard Exchange -oppimisalustan työkaluista.

Aloita: Itseopiskelu (1 tunti)
Blanchard Exchange -oppimisalusta
– LBAII
– SLII-kuntotesti
– SMART-tavoitteet-video
– SMART-tavoitteet-lomake

Opi: 1. TAPAAMINEN (2 tuntia)
11.5.2021 klo 9-11
virtuaaliluokka (painettu tai sähköinen aineisto)
– Paras/huonoin johtaja
– SLX-tarina, osat 1 ja 2
– SLII®-johtajan kolme taitoa
– Kuusi SLII-keskustelua
– Ensimmäinen taito: tavoitteen asettaminen

Opi: 2. TAPAAMINEN (2 tuntia)
11.5.2021 klo 12-14
virtuaaliluokka (painettu tai sähköinen aineisto)
– Toinen taito: diagnosointi
– Tarpeet eri kehitysvaiheissa
– SLII-peli:diagnosointi
– SLX-tarina, osa 3
– Kolmas taito: mätsäys

Harjoittele: 1. TAPAAMINEN (2 tuntia)
12.5.2021 klo 9-11
virtuaaliluokka (painettu tai sähköinen aineisto)
– Mätsi vai ei?
– Ylijohtaminen
– Alijohtaminen
– SLX-tarina, osa 4

Harjoittele: 2. TAPAAMINEN (2 tuntia)
12.5.2021 klo 12-14
virtuaaliluokka (painettu tai sähköinen aineisto)
– SLX-tarina, osat 5 ja 6
– Sopimis-keskustelut
– SLI-peli: mätsäys
– LBAII-itsearviointi ja tulokset

Harjoittele: 3. TAPAAMINEN (3 tuntia)
 19.5.2021 klo 9-12
virtuaaliluokka (painettu tai sähköinen aineisto)
– Johtamistyylien harjoittelu
– 1+1-keskustelut
– Jatkotehtävät: SLII-johtajaksi kehittyminen

Itseopiskelu (jatkuva)
Blanchard Exchange -oppimisalusta
– SLII-mobiilisovellus
– SLII-mallin ja taitojen opiskelu verkossa
– SLII-haaste ja työntekijöitten aineistot
– Työkalut, tehtävälomakkeet ja videot


Koulutuspaikka:
Blanchard Exchange ja Zoom-verkkokoulutus

Ajankohta:
11.-12.05. & 19.05.2021

Hinta:
1 790 euroa
/hlö + alv 24 %. Koulutuksen hintaan sisältyy maailman huippua oleva SLII®-valmennus, erittäin laadukas materiaali, SLII® App ja käyttöoikeus Blanchard Exchange -oppimisalustalle.

Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta. Keskeytetyn koulutuksen osalta omarahoitusosuutta ei palauteta.

The Ken Blanchard Companies® on tuottanut yksilöille, tiimeille ja organisaatioille suunnattuja johtamisen kehittämisen ratkaisuja 40 vuoden ajan. Niiden tehoa ovat todistaneet yli 5 miljoonaa innostavaksi johtajaksi kehittynyttä esimiestä, tuhannet suorituskykyiset tiimit ja yli 10 000 kilpailuedun saavuttanutta organisaatiota.

Educo Valmennustalo Oy toimii Suomessa The Ken Blanchard Companies® partnerina.
A Licensee of The Ken Blanchard Companies®

KurssitNyt toimii Educo Valmennustalo Oy:n yhteistyökumppanina

Kouluttajan muut kurssit

Samankaltaisia kursseja